Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικο προβλημα στο Acer laptop στα γραφικα

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ανοιξα σημερα το Acer Laptop μου και με το πουθ ανογει δειχνει για 3 δευτερα μια γκρι οθονη.

μετα παει να συνεχισει και δειχνει γραμμτα στο 1/5 του μηκους της οθονης και μετα δεν φορτωνει τα Windows αλλα παραμενει σε κατι γραμμτα που δεν μπορω να διαβασω.

Τι να φταιει? Καρτα γραφικων? Σκληρος? Δεν ξερω τι πρπεει να αλλαξω?

Προσπαθησα και τα win να βαλω αλλα δεν δειχνει καθαρα η οθονη καθολου.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δυστυχώς το acer σου όπως δλδ συνήθως γίνεται ετοιμάζεται να σε αποχαιρετήσει.

Η αποκόλληση της gpu λόγω υπερθέρμανσης / κακής συναρμολόγησης δυστυχώς είναι πιθανόν η αιτία. Και αυτό βάσει των όσων συπτωμάτων έχεις

Δημοσ.

Μην μου λες τετοια! Συνεχως υπερθερμαινοτανε και δουλεευσε στους 75 με 80 βαθμους κελσιου daily.

Η αποκόλληση της gpu λόγω υπερθέρμανσης / κακής συναρμολόγησης

για καντοι λιγο λιανα αυτο? Ποια αποκολληση?

Δημοσ.

Επιδεχεται επιδιορθωσης αυτο παιδια? Αλλαζει? Αν το παω σε ενα μαγαζι το φτιαχνουνε?

Δημοσ.

μερικοί ισχυρίζονται οτι γίνεται, ωστόσο αν είναι στην εγγύηση δώστο

και να πας και να σου το επισκευάσουν θα ξαναγίνει η ζημιά

Δημοσ.

Η εγγυηση εχει περασει.

Θα κανω μια αποπερα αυριο να το δωσω για επισκευη. Μ<ε κολλητηρι θα το κανουν?

Γιατι ομως φιλε να ξαναχαλασει?

Και γιατι σατο πρωτο ποστ ειπες "οπως συνβηθως συμβαινει σε ολα τα Acer?" ?

Δημοσ.

απλά συμβαίνει μαν δυστυχώς

κακοσυναρμολογημένα μηχανήματα ως γνωστό.

Άδικα θα το δώσεις. Όχι με κολλητήρι αλλά με θερμο πίστολο στην χειρότερη.

Δημοσ.

Ολα τα μοντελα Acer φιλε ετσι βγαινουν? κακοσυναρμολογημενα?

Να παρω κανα καινουργιο HP λες καλυτερα? Η Sony Vaio?

Pοια ειναι τα πιο αξιοπιστα?

Δημοσ.

acer ε.??ο 7720g μου που τον είχα για δεύτερο απο αυτό ακριβώς πήγε..πάρε μια εξωτερική θηκη για τον σκληρό,κάνε το back up σου,πάρε και τις ραμ μην πάνε χαμένες και ξεκίνα να ψάχνεις για το νέο σου απόκτημα.!

Δημοσ.

Τα ΗP που κατατασσονται?

Τα MacBook Air παιρνουν Windows 7 ή μονο MacOs?

Kai επισησς γιατι ειπες οτι ακομα και να το δωσω και αν το φτιαξουν θα μου ξαναχαλασει?

Δημοσ.
Τα ΗP που κατατασσονται?
Στα ευπρόσβληπτα βλάβης.:P

Τα MacBook Air παιρνουν Windows 7 ή μονο MacOs?
Το αντίστροφο το έχω δει πάντως.;)Α,δεν παίρνεις Mac για να βάλεις πάνω τους Win,είναι σαν νάχεις δυό πλυντήρια για ν' ακουμπάς τη σκάφη,ποντιακό...Τα Mac είναι τρόπος ζωής,δεν είναι computers.λολ

Kai επισης γιατι ειπες οτι ακομα και να το δωσω και αν το φτιαξουν θα μου ξαναχαλασει?
Γιατί είναι προσωρινή λύση αυτή που χρησιμοποιούν οι "μαστόροι" και χαλάει μετά από κανα τρίμηνο,εξαρτάται απ' τη χρήση και τις συνθήκες της (μεγάλος εχθρός του laptop η θερμότητα).Και για να γίνει perm πρέπει να βγει το τσιπάκι,να σιγουρευτούμε ότι "δουλεύει",να καθαριστούν οι επιφάνειες,να κολήσουν "κουρσούμια" πάνω του και μετά να ξανακάτσει εκεί που ήταν...πάρε καλύτερα καινούργιο.

ή πάρε ένα blower ζεστού αέρα και κάθε φορά που θα σου "χαλάει" να το ζεσταίνεις να πάρει μπρος.:mrgreen:Με κίνδυνο να χαλάσεις τα τριγύρω απ' την επιφάνεια επέμβασης παραφερνάλια.:eek:

Δημοσ.

Αγνωστες λεξεις: :-)

α) να κολήσουν "κουρσούμια" πάνω του

β) παραφερναλια ? Μηπως περιφερειακα? Διπλανα εξαρτηματα?

Παντως μεταξυ Acer & HP ειναι προτιμοτερα τα δευτερα ετσι?

Να παρω Sony Vaio βρε παιδια αλλα θα βρω κατι με μαξ τιμη 500€ ?

Επισης το Αcer το ειχα και δουλευε πανω σε δερματινη τσαντα και ζεσταινοτανε δουλευε στου 80 κελσιου. Που πρεπει να το εχω ακουμπημενο? Αφοιυ ετισα και αλλιςσ οι γρυλλεις ειναι απο την κατω πλευρα ολες. Οπου και αν το βαλω παλι θα ζεσταινεται.

---------- Προσθήκη στις 13:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:28 ----------

Παντως ασχετα που ακουγεται ποντικο ανεκδοτο να βαλεις Win7 se Air Mac ειναι εφικτο ή οχι?!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...