Προς το περιεχόμενο

Συναγερμός Αυτοκινήτου

petsoukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες μια ερώτηση πριν πάω στον ειδικό και μου αδειάσει το πορτοφόλι.

Έμεινα από μπαταρία στο αυτοκίνητο πριν κάνα 10 μέρες και μετά την αλλαγή τις ο συναγερμός χτυπάει μόλις κλειδώσω/ξεκλειδώσω το αυτοκίνητο. Τι μπορεί να φταίει; Μπορώ να κάνω κάτι; (π.χ. να δώ τίποτα καλώδια ή γείωση άμα κάνει καλή επαφή)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες μια ερώτηση πριν πάω στον ειδικό και μου αδειάσει το πορτοφόλι.

Έμεινα από μπαταρία στο αυτοκίνητο πριν κάνα 10 μέρες και μετά την αλλαγή τις ο συναγερμός χτυπάει μόλις κλειδώσω/ξεκλειδώσω το αυτοκίνητο. Τι μπορεί να φταίει; Μπορώ να κάνω κάτι; (π.χ. να δώ τίποτα καλώδια ή γείωση άμα κάνει καλή επαφή)

Mήπως τον έχεις χρόνια (το συναγερμό) και αφήνοντας να αδειάσει η κανονική μπαταρία "έπεσε" και η μπαταρία του συναγερμού;

Δηλαδή δεν "αποταμιεύει" αρκούντως την ενέργεια που χρειάζεται για (π.χ.) να δονήσει τα ρελεδάκια (ή ότι είναι αυτά,triac κλπ) για να απασφαλιστούν οι πόρτες,να αναβοσβήσουν τα φλασάκια κλπ...

Μια γνώμη.

Υ.Γ.Μόνος σου άλλαξες τη μπαταρία του αυτοκινήτου;

Mήπως τον έχεις χρόνια (το συναγερμό) και αφήνοντας να αδειάσει η κανονική μπαταρία "έπεσε" και η μπαταρία του συναγερμού;

Δηλαδή δεν "αποταμιεύει" αρκούντως την ενέργεια που χρειάζεται για (π.χ.) να δονήσει τα ρελεδάκια (ή ότι είναι αυτά,triac κλπ) για να απασφαλιστούν οι πόρτες,να αναβοσβήσουν τα φλασάκια κλπ...

Μια γνώμη.

Υ.Γ.Μόνος σου άλλαξες τη μπαταρία του αυτοκινήτου;

Ξερυθμίστηκε;Πως;Δεν έχουν προγραμματισμένο epprom για ντηφώ ρυθμίσεις άμα χάσουνε ρεύμα;

Δεν μούχει συμβεί ποτέ,ακόμη και στη περίπτωση που ένας λαμογιώτατος μάστωρ πέρασε την εντολή πριν τη πλεξίδα του εγκέφαλου και μου τον έκαψε (τον εγκέφαλο),ακόμη και τότε δεν "ξερυθμίστηκε".

Ξερυθμίστηκε;Πως;Δεν έχουν προγραμματισμένο epprom για ντηφώ ρυθμίσεις άμα χάσουνε ρεύμα;

Δεν μούχει συμβεί ποτέ,ακόμη και στη περίπτωση που ένας λαμογιώτατος μάστωρ πέρασε την εντολή πριν τη πλεξίδα του εγκέφαλου και μου τον έκαψε (τον εγκέφαλο),ακόμη και τότε δεν "ξερυθμίστηκε".

Στο συνεργείο την βάλανε την μπαταρία. Μάλλον πρέπει να το πάω σε ειδικό άμα ξερυθμίστηκε... καλύτερα 30 ευρώ παρά να ψάχνεις 30κ για new.

εδω ξερυθμίζονται τα εργοστασιακα κλειδιά και θέλουν προγραμματισμό (υπο καποιες συνθηκες βεβαια). Οι συναγερμοι που ειναι υπερευαισθητοι (συνηθως) δεν θα ξερυθμιστουν απο πιθανη λακαμια του μαστορα;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...