Andy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν, αν όντως δεν σου έκανε format ξεκίνα το pc σου με ένα ubuntu live cd και ίσως μπορέσεις να κάνεις ανάκτηση από εκεί..! Αν σου έκανε format, άναψε μια λαμπάδα, άρχισε να προσεύχεσαι και ξεκίνα ανάκτηση με κάποιο πρόγραμμα...!! xaxaxaxa.το προβλημα ειναι οτι δν μπορω να μπω στα windows..το ubuntu πρεπει να το αγορασω?
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 xaxaxaxa.το προβλημα ειναι οτι δν μπορω να μπω στα windows..το ubuntu πρεπει να το αγορασω? Οχι ειναι μια δωρεαν εκδοση linux με την οποια δεν μπορεις να κανεις ανακτηση δεδομενων,απλα θα μπορεις να αντιγραψεις τα περιεχομενα του σκληρου σε αλλο σκληρο/dvd, εαν αυτα δεν εχουν διαγραφει. Εαν εχουν οντως διαγραφει,βαζεις τον σκληρο σε αλλο pc και ξεκινας απο κει την ανακτηση με προγραμμα της επιλογης σου. Για μια οσο το δυνατον πιο επιτυχημενη ανακτηση, μην γραψεις τιποτα πανω στον σκληρο μεχρι να σωσεις οτι χρειαζεσαι.
Andy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Οχι ειναι μια δωρεαν εκδοση linux με την οποια δεν μπορεις να κανεις ανακτηση δεδομενων,απλα θα μπορεις να αντιγραψεις τα περιεχομενα του σκληρου σε αλλο σκληρο/dvd, εαν αυτα δεν εχουν διαγραφει.Εαν εχουν οντως διαγραφει,βαζεις τον σκληρο σε αλλο pc και ξεκινας απο κει την ανακτηση με προγραμμα της επιλογης σου. Για μια οσο το δυνατον πιο επιτυχημενη ανακτηση μην γραψεις τιποτα πανω στον σκληρο,μεχρι να σωσεις οτι χρειαζεσαι. ωωω..κατλαβα..ναι δν προκειται να το πειραξω..θα επιστρεψω με εξελιξεισ..ευχαριστω και παλι!
TheELF Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Βασικά έχεις δεύτερο σκληρό που μπορεί να δεχτεί όλα τα αρχεία που έχασες δηλαδή να έχει 500GB ελεύθερο χώρο; Γιατί αν δεν έχεις το ξεχνάς με την ανάκτηση.
Andy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Βασικά έχεις δεύτερο σκληρό που μπορεί να δεχτεί όλα τα αρχεία που έχασες δηλαδή να έχει 500GB ελεύθερο χώρο;Γιατί αν δεν έχεις το ξεχνάς με την ανάκτηση. ναι εχω..δν ειναι εκει το προβλημα!! βρηκα και ubuntu και θα προσπαθησω απο εκει πρωτα..κ ο θεος βοηθος!
GreekG33k Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχουν διανομές λίνουξ ειδίκά σχεδιασμένες για εργασίες με το σκληρό. Άν θυμάμαι καλά το gparted έχει κάποια εργαλεία για ανάκτηση αν και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν ακόμα πιο εξείδικευμένες διανομες.
Andy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχουν διανομές λίνουξ ειδίκά σχεδιασμένες για εργασίες με το σκληρό. Άν θυμάμαι καλά το gparted έχει κάποια εργαλεία για ανάκτηση αν και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν ακόμα πιο εξείδικευμένες διανομες. καθαρα απο τυχη μου ανεφερε ο κολλητος μου οτι εχει ξαδερφο προγραμματιστη..θα το δωσω εκει μαλλον και κατι θα ξερει αυτος..
Andy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ρε guys πως θα συνδεσω τν σκληρο σε αλλο υπολογιστη???Δν ξερω και κανεναν που να μπορει..
filip123go Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=kCgFYNLzn18]http://www.youtube.com/watch?v=kCgFYNLzn18[/ame]
Andy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 να ρωτησω και κατι αλλο..εαν βαλω τα windows εγω τωρα..μετα θα μπορω να κανω ανακτηση??? επισης ποιο προγραμα ανακτησησ προτεινετε?
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 να ρωτησω και κατι αλλο..εαν βαλω τα windows εγω τωρα..μετα θα μπορω να κανω ανακτηση??? Για μια οσο το δυνατον πιο επιτυχημενη ανακτηση, μην γραψεις τιποτα πανω στον σκληρο μεχρι να σωσεις οτι χρειαζεσαι. Aν τα βαλεις πανω στον ιδιο σκληρο,οχι. επισης ποιο προγραμα ανακτησησ προτεινετε? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=254891
dermitzos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Αυτό δεν είναι ανάκτηση.. Είναι αγανάκτηση. Καλύτερα πήγαινέ το σε κάποιον ειδικό μην του κάνεις τίποτα μη αναστρέψιμο.
Andy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 guyz τν εκανα ανακτηση τν σκληρο αλλα μου εκανε πολυ λιγα αρχεια..εαν το ξαναπροσπαθησω λετε να κανει και τιποτα παραπανω?επισης οσα ανεκτησα δν παιζουν..δηλαδη βιντεο και μουσικη!!τι γινεται?ξερει κανεισ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.