Andy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα..κατεβασα ενα αρχειο και ξαφνικα το πισι μου εβγαλε μπλε οθονη και με πεταξε..μολισ ξεκινησε ξανα..μου βγαζει τα πρωτα γραμματα στν μαυρη οθονη..μετα παει στν δευτερη και κατω κατω γραφει..verifying dmi pool data... boot from cd... και απλα μενει εκει!!!τι να κανω?/?βοηθεια!!! ---------- Προσθήκη στις 16:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:39 ---------- καμια βοηθεια βρε παιδια???
Andy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα..κατεβασα ενα αρχειο και ξαφνικα το πισι μου εβγαλε μπλε οθονη και με πεταξε..μολισ ξεκινησε ξανα..μου βγαζει τα πρωτα γραμματα στν μαυρη οθονη..μετα παει στν δευτερη και κατω κατω γραφει..verifying dmi pool data... boot from cd... και απλα μενει εκει!!!τι να κανω?/?βοηθεια!!! ---------- Προσθήκη στις 16:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:39 ---------- καμια βοηθεια βρε παιδια???
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Safe mode μπορεις να μπεις?Τι ακριβως ηταν αυτο που κατεβασες?Προγραμμα?Driver?
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Safe mode μπορεις να μπεις?Τι ακριβως ηταν αυτο που κατεβασες?Προγραμμα?Driver?
Andy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 παταω το f8 οταν δν εχω το cd tn windows mesa kai μου βγαζει επιλογη safe mode alla οταν το παταω με παει να εγκαταστησω τα windows..οταν δν εχω το σιντι τν windows και παταω το F8 δν κανει απολυτως τιποτα..μια τηλεοπτικη σειρα κατεβασα..καμια ιδεα???
isay Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Αντρέα βγάλε οτι CD/DVD υπάρχει στον υπολογιστή σου και κάνε επανεκκίνηση. Μπαίνει στα windows; Αν ΟΧΙ, που σταματά; Επίσης η τηλεοπτική σειρά που κατέβασες ήταν βίντεο (px avi) ή εκτελέσιμο (exe); Τέλος ΤΙ windows έχεις;
Andy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 η τηλεοπτικη σειρα ηταν wmv αλλα υποψιαζομαι μηπως ηταν μουφα και κουβαλαγε καποιον ιο..εχω vista home premium..δν μπαινει στα windows φιλε..σταματα εκει που ειπα στ αρχικο ποστ..κατω κατω γραφει..verifying dmi pool data... boot from cd... ΑΥΤΟ...τπτ αλλο?λετε να καηκε τιποτα στν υπολογιστη?καμια ram κλπ η λεω βλακειες?
isay Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Έβγαλες ότι δισκάκι υπάρχει στους οδηγούς του υπολογιστή σου; Δεν το διευκρίνισες Επίσης αποσύνδεσε οτιδήποτε εξωτερικό δίσκο/usb stick είναι συνδεμένο Όταν λες πρώτο post εννοείς το post του bios; Δηλαδή σταματά στο boot ΠΡΙΝ αρχίσει να φορτώνει windows; Σου κάνει κάποι beep ο υπολογιστής;
Andy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 ναι τα εβγαλα..εδω σταματαει.. http://img171.imageshack.us/i/p1160097qp8.jpg/ μονο που κατω απο το verifying data mou leei kai boot from cd..kai ekei stamataei..κανει ενα περιεργο κοφτο μπιπ που πρωτη φορα το κανει...
isay Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Πολλά μπορεί να είναι πράγματα. Ενδεικτικά: -Πρόβλημα στον σκληρό δίσκο -Πρόβλημα στις καλωδιοταινίες του σκληρού ή στις συνδέσεις -Πρόβλημα στα boot αρχεία του δίσκου αν δεν το "εχεις στο σπορ" θα σου πρότεινα να το πας σε κάποιο τεχνικό να το δει, γιατί στο μιλητό μέσα απο εδώ δεν γίνεται δουλεια. Πριν όμως όλα αυτά, δοκίμασε το εξής. Μπες στο bios Και βρες την επιλογη "Force Update ESCD" ή την "Reset Configuration Data" και κάνε τα enable. Επίσης δοκίμασε να κλείσεις τελείως τον υπολογιστή και βγάλε τον και απο το ρεύμα για 1-2 λεπτά.
Andy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 τα εκανα ολα φιλε μου αλλα παλι τα ιδια..αυριο λογικα θα το παω multirama να το τσεκαρουν..ελπιζω να μην εχω χασει τα αρχεια μου...
Andy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 γεια και παλι παιδεσ..το πηγα τελικα το πισι στα μουλτιραμα μου ειπε οτι 8ελει κα8αρισμα και τετια..του το αφησα εκει..με περνει τηλ τν επομενη μερα κ μου κανει εχει και προβλημα ενα αρχειο τν windows kai θελει φορματ..του κανω οκ θα περασω να το παρω και θα δουμε για το φορματ..περναω το παιρνω..δν μου χρεωνουν τιποτα και οταν παω σπιτι και εβαλα μεσα το cd tn windows για να δω εαν εχει κανει καμια βλακεια αυτος..ελεγε οτι ο δισκος εχει ελευθερο χωρο 500 giga..και κανονικα επρεπε να ειχε 20 και ουτε..τωρα τι κανω???γινεται να κανει ανακτηση δεδομενων αυτος?εγω δν το εχω πειραξει καθολου..πειτε γιατι θα τρελαθω...
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μ αλλα λογια σου εκανε format αλλα δεν εκανε εγκατασταση των windows? Την ανακτηση κατσε και καντην μονος σου,δεν εχω ιδεα τι χρεωνουν στο multirama.Σιγουρα δεν θα κανουν κατι παραπανω απο την χρηση του x προγραμματος για ανακτηση δεδομενων,κατι που μπορεις να κανεις και μονος σου.
Andy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μ αλλα λογια σου εκανε format αλλα δεν εκανε εγκατασταση των windows?Την ανακτηση κατσε και καντην μονος σου,δεν εχω ιδεα τι χρεωνουν στο multirama.Σιγουρα δεν θα κανουν κατι παραπανω απο την χρηση του x προγραμματος για ανακτηση δεδομενων,κατι που μπορεις να κανεις και μονος σου. ναι λογικα κατι τετοιο..αλλα αυτος το αρνειτε..και πως θα μπω για να κανω ανακτηση εαν δν εχω βαλει τα windows??μπορεις να μου εξηγησεις και να μου προτεινεισ και καποιο προβλημα?επισης λες να μπορεσω να τα ανακτησω ολα τα αρχεια αφου εχει σβηστει ο σκληροσ?
filip123go Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν, αν όντως δεν σου έκανε format ξεκίνα το pc σου με ένα ubuntu live cd και ίσως μπορέσεις να κάνεις ανάκτηση από εκεί..! Αν σου έκανε format, άναψε μια λαμπάδα, άρχισε να προσεύχεσαι και ξεκίνα ανάκτηση με κάποιο πρόγραμμα...!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.