Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης

bouz27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα γνώμες για το ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης σε GPS και αν μπορώ σε GPS που διαθέτει WINDOWS CE 6 να φορτώσω τις προτάσεις σας...Επίσης αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει από που μπορώ να κατεβάσω αναβαθμίσεις, χάρτες και προγράμματα πλοήγησης.

Δημοσ.

Θα ήθελα γνώμες για το ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης σε GPS και αν μπορώ σε GPS που διαθέτει WINDOWS CE 6 να φορτώσω τις προτάσεις σας...Επίσης αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει από που μπορώ να κατεβάσω αναβαθμίσεις, χάρτες και προγράμματα πλοήγησης.

Δημοσ.

Φιλε ioannis θα ηθελα και γω αυτο το πμ.. Αγορασα προσφατα το Mio Moov S505 Spirit αλλα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο την πληροτητα των χαρτων του. Αν υπαρχουν λυσεις για εγκατασταση αλλων χαρτων νομιμα ή "παρανομα", θα ηθελα λιγακι υλικο για διαβασμα...

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Από το http://projects.lanik.org/GPSProject_00.htm θα κατεβάσεις το visual_GPS_v11.02 και θα το ρίξεις όλο στη flashdisk του gps (C method) όπως θα διαβάσεις στις οδηγίες της σελίδας και θα κάνεις και τις αλλαγές στο αρχείο που αναφέρεται στην παράγραφο C) Completely from Flash, και If you have Mio Spirit: (appstartupsec.ini). Θα κάνεις reset και έτσι θα ξεκλειδώσει το gps. Όσα γράφω είναι νόμιμα τα έχω εφαρμόσει στο δικό μου mio spirit 550. Το gps δεν παθαίνει τίποτε και αν αφαιρέσεις αυτά που έκανες επανέρχεσαι στο παλιό καθεστώς. Μετά πήγαινε στο gpsnavi.org.

Υπάρχουν και άλλοι μέθοδοι τους δοκίμασα, αλλά είναι ερασιτεχνικοί. Μην ξεχνάς πως υπάρχουν και "παπαγαλάκια" μην τους δίνεις σημασία.

Δημοσ.
Φιλε ioannis θα ηθελα και γω αυτο το πμ.. Αγορασα προσφατα το Mio Moov S505 Spirit αλλα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο την πληροτητα των χαρτων του. Αν υπαρχουν λυσεις για εγκατασταση αλλων χαρτων νομιμα ή "παρανομα", θα ηθελα λιγακι υλικο για διαβασμα...

Ευχαριστω.

αποκλειεται να μη σε καλυψε ο χαρτης για ελλαδα...;)απλα εχεις ανησυχιες να φορτωσεις και αλλα:mrgreen:

Δημοσ.
αποκλειεται να μη σε καλυψε ο χαρτης για ελλαδα...;)

Και ομως!! Δε με καλυπτει καθολου θα ελεγα! Ειμαι στην επαρχια (χανια) και πολλα μερη και αρκετοι δρομοι ουτε καν υπαρχουν. Το εξοχικο μου το βγαζει στη μεση του πουθενα. Σε αντιθεση με 4 εφαρμογες πλοηγησης στο iphone που εχω οι οποιες ειναι πολυ πιο αναλυτικες και πληρεις απο τους χαρτες του Mio. Τωρα για αθηνα και αλλες πολεις δεν ξερω, δεν το εχω δοκιμασει ακομα εκει, αλλα πιστευω οτι θα ειναι οκ.

Αλλα ναι, με τρωει και το χερακι μου να το πειραξω λιγο :devil:

PS: ευχαριστω για το link ioannis μολις βρω χρονο θα αρχισω το "πειραγμα" !

Δημοσ.

Το ΝΑVIGON και το TOM TOM στο iphone. Εχουν και τα 2 πολυ πιο αναλυτικους χαρτες πιστευω απο τους προεγκατεστημενους στο Mio μου.

Δημοσ.
Και ομως!! Δε με καλυπτει καθολου θα ελεγα! Ειμαι στην επαρχια (χανια) και πολλα μερη και αρκετοι δρομοι ουτε καν υπαρχουν. Το εξοχικο μου το βγαζει στη μεση του πουθενα. Σε αντιθεση με 4 εφαρμογες πλοηγησης στο iphone που εχω οι οποιες ειναι πολυ πιο αναλυτικες και πληρεις απο τους χαρτες του Mio. Τωρα για αθηνα και αλλες πολεις δεν ξερω, δεν το εχω δοκιμασει ακομα εκει, αλλα πιστευω οτι θα ειναι οκ.

Αλλα ναι, με τρωει και το χερακι μου να το πειραξω λιγο :devil:

PS: ευχαριστω για το link ioannis μολις βρω χρονο θα αρχισω το "πειραγμα" !

Απο περιεργια, και συμπληρωση γνωσης.

Εχεις δλδ αγορασει τους χαρτες τους τελευταιους, παραδειγμα:

TeleAtlas 2010.06

GiniusMap 2010.01

Και εχεις το προβλημα που αναφερεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...