EyeofOne Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Οντως ειναι αθλιο το unity. Μπορουσες να επιλεξεις ubuntu classic στο login. και εγώ τελικά εκεί κατέληξα. Πρώτα βέβαια δοκίμασα και το gnome 3 αλλά ούτε αυτό μου έκατσε καλά οπότε επιστροφή στα γνωστά. Φαντάζομαι μετά απο κάποιους μήνες που θα έχουν οριμάσει κάπως τα πράγματα με τα unity και gnome 3 θα δοκιμάσω ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, τα έκανα clean install και όταν άνοιξαν μου πέταξε ένα μήνυμα που έλεγε ότι δεν έχω το απαιτούμενο hardware και με το που έβαλα τους drivers της nvidia μετά άνοιξε με το unity. Ήταν η πρώτη εμπειρία με το unity και μάλλον η τελευταία. Για πείτε μου πως μπορώ να το βγάλω και να μείνει με το gnome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 2 post πιο πανω λεω το πως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 2 post πιο πανω λεω το πως. το έχω και κάνει login χωρίς να ζητάει κωδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 κανε search για "login" θα σου βγαλει το Login Screen Settings και απο κει επελεξε ubuntu classic Eτσι οπως παιζω με το unity τοση ωρα παντως , δινει την αισθηση κακογραμμενης αντιγραφης του UI του OSX με καποια στοιχεια απο το AERO των 7. Παντελης ελλειψη πρωτοτυπιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginiogr Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Παιζω σε vbox να περασει η ωρα. Οντως ειναι αθλιο το unity. Μπορουσες να επιλεξεις ubuntu classic στο login. για το wifi για δωσε λεπτομερειες. υπηρχε stock module και τωρα δεν υπαρχει στον .38? εχτισες χειροκινητα module? Είχα προβλημα με την καρτα δικτυου μου στις εκδοσεις 8.χ και 9.χ., το οποιο προβλημα έλυνα με τη χρηση τερματικου μετα απο καθε νεα εγκατασταση. Στην 10.04 και επειτα η καρτα αναγνωριζοταν αυτοματα χωρις να κανω τιποτα. Στην 11.04 μου ηταν αδυνατο να τρεξει η καρτα ακομα και μετα τη χρηση των ιδιων εντολων εντολων που εδινα σε 8.χ και 9.χ. Η καρτα μου ειναι Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter και οι εντολες που εδινα ήταν οι παρακατω.... sudo rmmod ath5k sudo modprobe acer-wmi sudo modprobe ath5k Εάν δουλέψει τότε θα χρειαστεί να βάλεις στο /etc/modules αυτές τις δυο γραμμές: acer-wmi ath5k και θα είναι έτοιμο. ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 και αυτο το φορτο-ξεφορτωμα με σειρα των modules στην 11.04 γιατι δεν δουλευει? σου βγαζει καποιο error καπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 κανε search για "login" θα σου βγαλει το Login Screen Settings και απο κει επελεξε ubuntu classic Eτσι οπως παιζω με το unity τοση ωρα παντως , δινει την αισθηση κακογραμμενης αντιγραφης του UI του OSX με καποια στοιχεια απο το AERO των 7. Παντελης ελλειψη πρωτοτυπιας. Δεν έβρισκα κάτι με το login. Τελικά έκανα logout και επέλεξα το classic και ανοίγει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntellos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Σκέφτομαι να κάνω update το 10.10 μου σε 11.04 αλλά με χαλάει η πλαϊνη μπάρα του unity. Ξέρετε μήπως υπάρχει τρόπος να φύγει η πλαϊνή μπάρα του Unity; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 επιλεγεις ubuntu classic στο login. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginiogr Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 και αυτο το φορτο-ξεφορτωμα με σειρα των modules στην 11.04 γιατι δεν δουλευει? σου βγαζει καποιο error καπου? Οχι... δε βγαζει πουθενα σφαλμα. Απλα δεν γινεται τιποτα. Ενω σε παλιοτερες εκδοσεις χρησιμοποιωντας αυτες τις εντολες, μου ανοιγε κανονικα το wi-fi, στην εκδοση 11.04 δεν γινεται τιποτα ενω δεχεται κανονικα τις εντολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Οχι... δε βγαζει πουθενα σφαλμα. Απλα δεν γινεται τιποτα. Ενω σε παλιοτερες εκδοσεις χρησιμοποιωντας αυτες τις εντολες, μου ανοιγε κανονικα το wi-fi, στην εκδοση 11.04 δεν γινεται τιποτα ενω δεχεται κανονικα τις εντολες. αρα μαλλον ο kernel παιζει να ειναι. δοκιμασε να βαλεις/μπουταρεις με πιο παλιο πυρηνα(.36/.37) ισα ισα να δεις αν σου παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 το παρακάτω βίντεο δείχνει πώς κάνουμε εγκατάσταση μια έκδοση ubuntu διατηρώντας το φάκελο /home άθικτο. μπορεί να χρειαστεί σε όποιον θέλει να κάνει clean install και να κρατήσει τα αρχεία του. ή σε όποιον μετανοιώσει και θέλει να κάνει downgrade... http://www.youtube.com/watch?v=QGnsYuWS0xY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV8XXX Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Οχι... δε βγαζει πουθενα σφαλμα. Απλα δεν γινεται τιποτα. Ενω σε παλιοτερες εκδοσεις χρησιμοποιωντας αυτες τις εντολες, μου ανοιγε κανονικα το wi-fi, στην εκδοση 11.04 δεν γινεται τιποτα ενω δεχεται κανονικα τις εντολες. Αν δεν εχεις το "rfkill" κατεβασε το. Μετα το boot και εφοσον δεν εχει ενεργοποιηθει το wifi τρεξε την εντολη >sudo rfkill unblock all Μετα σκαναρε για το δυκτυο σου και κανε connect.Αν σου δουλεψει που 99% θα δουλεψει τα ξαναλεμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmania1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 29 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 29 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος είχα το υβυντυ υλτιματε 2.9 με το παλιό το κερνελ και περνάω στο υλτιματε το 2.6.38 ε από εκινη την ώρα δεν μπορώ να μπο στη ασύρματο δίκτιο με τίποτα.τεσπα κάνω φορμάτ και βάζω το 11..04 μου κάνη πάλι τα ειδια ....πιτε μου τη φτει (ε νο με το παλιό κερνελ επεζε τέλια το ασύρματο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.