jim_p Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Περιμενε. Εδω μιλαμε για ενα wifi με μη λινουξοσυμβατο τσιπακι, που επαιζε με ndiswrapper και παλι με το ζορι, και που εκανα αμαν να απαλλαγω. Η προειδοποιηση μου αφορουσε την περιπτωση "παλιος πυρηνας - νεο udev". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 σε πσ με 768mb Ram και 1,8Ghz οταν ειχα ubuntu 10 laggare το συστημα γενικα οταν επαιζε flash. Γινεται να γινει πιο ταχυ η να βαλω xubuntu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Το flash είναι μια πονεμένη ιστορία στο Linux Αποστολή από X8 με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Να βαλεις flashblock καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 και αμα θελω να τα βλεπω? στα xubuntu δεν θα πηγαινει σφαιρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Το flashblock δεν τα κοβει σαν να ειναι πχ διαφημησεις, απλα τα φορτωνει on demand. Γιατι να "πηγαινει σφαιρα" το xubuntu? Ενα ubuntu με xfce ειναι. Ναι, θα πηγαινει πιο γρηγορα το desktop enviroment γιατι ειναι πιο ελαφρυ και δεν εχει μπουρδες services να τρεχουν απο πισω οπως το gnome. Σε ολα τα αλλα θεματα ειανι υποδεεστερο. Ο browser, το flash και το hardware σου ειναι τα ιδια, οποτε ακομα και σκετο να τον ετρεχες τα ιδια χαλια θα ειχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Και ενεργοποίησε το html5 στο youtube. εχεί ακόμα μερικά μικρά προβληματάκια αλλά είναι πανάλαφρο και δείχνει και έχει και καλύτερη εικόνα από τι τα flash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NetDeviL Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 guys....για να κάνω update απο 10.10 se 11 πρέπει να βγάλω πρώτα τους κλειστούς οδηγούς τις ΑΤΙ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Εξαρταται πως τους εβαλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Προτείνω σε όσους θέλουν να κάνου αναβάθμιση να περιμένουν τουλάχιστον ένα μήνα από την επίσημη κυκλοφορία ιδίως με αυτήν εδώ τη έκδοση που έχει αρκετά νεά πράγματα όπως το unity. Υπάρχουν και άλλα προβλήματα όπως αυτό που ανέφερα με την μητρική μου και τον νεώτερο πυρήνα αλλά ο συγκεκριμένος πυρήνα έχει και μείωση στην απόδοση της μπαταρίας για τις φορητές συσκευές της τάξης του 25%. Το phoronix μιλάει ότι γενικά αυτός ο πυρήνας σε όλες τις εκδόσεις ακόμα και στο arch που έκανε test είδε μια μεγάλη αύξηση την ενεργειακής κατανάλωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Εμένα πάντως γενικά δεν μου έχει κάτσει άσχημα (σε desktop μηχάνημα). Δεν έκανα αναβάθμιση, κανονικό install, και δεν παρατηρώ καμιά ιδιαίτερη διαφορά σε σχέση με το 10.10. Μόνο το unity που θέλει λίγο συνήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EyeofOne Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 το εγκατέστησα και εγώ τελικά (clean install για να είμαστε σίγουροι). Πέρα απο κάποια visual glitches που εμφανίζονται πότε πότε όλα καλά μέχρι τώρα. Δεν ξέρω αν είναι πρακτικό το Unity και θα το κρατήσω (πολύ νωρίς, δεν το έχω συνηθίσει ακόμα) αλλά με απογοητέυει οπτικά η πρώτη εικόνα. Αυτα τα χρώματα που κάποιοι στην canonical θεωρούν όμορφα εμένα με χαλάνε. Τελικά με λίγο κλασσικό theme customization (+ nauilius elementary) το έφερα στα μέτρα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 +1 Ωραιο,σοβαρο look. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginiogr Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Όσο γρήγορα το εγκατέστησα, άλλο τόσο γρήγορα το απεγκατεστησα και επεστρεψα στην εκδοση 10.10. Το unity μου φάνηκε αθλιο, ενω ειχα προβληματα συμβατοτητας με καρτα ασυρματης δικτυωσης μιας και δεν δουλευε το wi-fi. Λυπαμαι πολυ γιατι περιμενα κατι καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Παιζω σε vbox να περασει η ωρα. Όσο γρήγορα το εγκατέστησα, άλλο τόσο γρήγορα το απεγκατεστησα και επεστρεψα στην εκδοση 10.10. Το unity μου φάνηκε αθλιο, ενω ειχα προβληματα συμβατοτητας με καρτα ασυρματης δικτυωσης μιας και δεν δουλευε το wi-fi. Λυπαμαι πολυ γιατι περιμενα κατι καλυτερο. Οντως ειναι αθλιο το unity. Μπορουσες να επιλεξεις ubuntu classic στο login. για το wifi για δωσε λεπτομερειες. υπηρχε stock module και τωρα δεν υπαρχει στον .38? εχτισες χειροκινητα module? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.