Προς το περιεχόμενο

GOOGLE SITES & Κατοχύρωση domain από άλλο πάροχο..

Nadiakip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Η δημιουργία site από το google είναι πραγματικά πολύυ εύκολη διαδικασία & χωρίς καμία ιδιαίτερη γνώση...

Έχω ήδη δημιουργήσει το site μου (https://sites.google.com/site/nikosvivistudios), έχω αγοράσει από το godaddy domain... αλλά δυστυχώς δν μπορώ με τπτ να βρω με ποιο τρόπο μπορώ να "συνδέσω" αυτά τα δύο!!!

Θα εκτιμούσα αφάνταστα εάν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει...... :-D

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..... :-)

Δημοσ.

Καλημέρα!

Η δημιουργία site από το google είναι πραγματικά πολύυ εύκολη διαδικασία & χωρίς καμία ιδιαίτερη γνώση...

Έχω ήδη δημιουργήσει το site μου (https://sites.google.com/site/nikosvivistudios), έχω αγοράσει από το godaddy domain... αλλά δυστυχώς δν μπορώ με τπτ να βρω με ποιο τρόπο μπορώ να "συνδέσω" αυτά τα δύο!!!

Θα εκτιμούσα αφάνταστα εάν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει...... :-D

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..... :-)

Δημοσ.

Για google app engine εφαρμογες ειναι σχετικά εύκολο και νόμιζα ότι κάπως έτσι θα είναι και για τα sites.

Τελικά ήμουν λάθος, νομίζω μιας και με λίγο γοογλιν έπεσα πάνω σε αυτό

Τσέκαρε λίγο πιο κάτω που λέει "How to configure your domain name for Google Sites via cPanel"

Δε ξέρω αν βοήθησα, αλλά το ελπίζω :-)

Δημοσ.

X_MARAS σε ευχαριστώ....

Διάβασα όλα τα links που μου παραθέτεις.. αλλά και πάλι κάαατι με μπερδεύει...

Τι να πω, θα το διαβάσω κ αργότερα από το σπίτι (γιατί τώρα είμαι στο γραφείο) και ελπίζω να βρω μια λύση..... :-D

Δημοσ.
μικρή παραλία έχετε.... :lol: :lol:

3km, κάθε μέρα πας 200 μέτρα πιο πέρα για αλλαγή και βγάζεις 2 βδομάδες διακοπές :-D

Δημοσ.
Τώρα που έχει πάρει μια μορφή κάααπως πιο ολοκληρωμένη πως σας φαίνεται το site???

καλό είναι το site,δεν παίρνεις και βραβείο βέβαια αλλά την δουλειά του την κάνει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Thannnnnks για όλες τις απαντήσεις... Το site το δουλεύω/βελτιώνω όοσο μπορώ! Τι το κάνει να μην είναι τόσο καλό? Η γενική του εικόνα? ..που δν είναι μια δυμανική σελίδα? ......???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...