Προς το περιεχόμενο

Ζηταώ την γνώμη σας για επιλογή κάρτας γραφικών

xanthigate13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τι είναι? απορία πριν δοκιμάσω την 2900αν δουλεύει με 2 6pina

ρε φιλε το τροφοδοτικο θα μοθ τιν σηκωνει σιγουρα ρςτησα εδω κατι παιδια λεει μπορει να καει ι τροφοδοσια

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τι είναι? απορία πριν δοκιμάσω την 2900αν δουλεύει με 2 6pina

ρε φιλε το τροφοδοτικο θα μοθ τιν σηκωνει σιγουρα ρςτησα εδω κατι παιδια λεει μπορει να καει ι τροφοδοσια

Δημοσ.

450άρην το σηκώνει άνετα, το θέμα είναι αμα είναι noname τότε πάλη θα το σηκώσει απλά δεν πρέπει να έχει πολλά περιφερειακά συνδεδεμένα

Δημοσ.

450άρην το σηκώνει άνετα, το θέμα είναι αμα είναι noname τότε πάλη θα το σηκώσει απλά δεν πρέπει να έχει πολλά περιφερειακά συνδεδεμένα

Δημοσ.

οκ μαν τελευταιο θα μου παιζει φιφα 11? αν ναι εκλεισε

Δημοσ.

οκ μαν τελευταιο θα μου παιζει φιφα 11? αν ναι εκλεισε

Δημοσ.

η 8400? λίγο δύσκολο το βλέπω? ν και μπορεί να παίξει σε μικρή ανάλυση αλλα δεν θα σε σιγουρέψω

Δημοσ.

η 8400? λίγο δύσκολο το βλέπω? ν και μπορεί να παίξει σε μικρή ανάλυση αλλα δεν θα σε σιγουρέψω

Δημοσ.

με αυτο το pc δεν θα σου παιζει κανενα συγχρονο παιχνιδι οτι καρτα και να του βαλεις ουτε στα ελαχιστα settings

με 512mb ram και p4 στα 2,4??? :fear:

αμα θες να παιζεις παιχνιδια πρεπει να πας για αγορα καινουριου υπολογιστη

Δημοσ.
με αυτο το pc δεν θα σου παιζει κανενα συγχρονο παιχνιδι οτι καρτα και να του βαλεις ουτε στα ελαχιστα settings

με 512mb ram και p4 στα 2,4??? :fear:

αμα θες να παιζεις παιχνιδια πρεπει να πας για αγορα καινουριου υπολογιστη

άμα βάλει ακόμα 1GB ραμ, ανεβάσει τν επεξεργαστή στα 3GHz και σε σε ανάλυση 1024x768 στα λόου θα μπορέσει να παίξει, εγώ σε P4 έπαιζα το FC2

Δημοσ.
άμα βάλει ακόμα 1GB ραμ, ανεβάσει τν επεξεργαστή στα 3GHz και σε σε ανάλυση 1024x768 στα λόου θα μπορέσει να παίξει, εγώ σε P4 έπαιζα το FC2

ποιο ειναι το FC2??? far cry?

κατα την αποψη μου δεν αξιζει να δωσει ουτε ενα ευρω για το συγκεκριμενο συστημα αν θελει να παιζει παιχνιδια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...