Jimosss Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν, έχω την παρακάτω ram http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552688 κ θέλω να την βάλω να δουλέψει στα 1600mhz αλλά όταν την ρυθμίζω απο το bios γίνεται overclocking και στον επεξεργαστή και πάει απο τα 2.93 ghz στα 3.5. Γίνεται να κάνω Overclocking μόνο την ram χωρίς να αλλάξει τίποτα στον επεξεργαστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimosss Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν, έχω την παρακάτω ram http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552688 κ θέλω να την βάλω να δουλέψει στα 1600mhz αλλά όταν την ρυθμίζω απο το bios γίνεται overclocking και στον επεξεργαστή και πάει απο τα 2.93 ghz στα 3.5. Γίνεται να κάνω Overclocking μόνο την ram χωρίς να αλλάξει τίποτα στον επεξεργαστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Αναλόγως αν σου το επιτρέπει η motherboard το bios δηλαδή,αν και δεν συνιστάται,αφού καλό είναι να είναι συγχρονισμένες οι RAM με την CPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Αναλόγως αν σου το επιτρέπει η motherboard το bios δηλαδή,αν και δεν συνιστάται,αφού καλό είναι να είναι συγχρονισμένες οι RAM με την CPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimosss Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 motherboard: Asrock H55M CPU: i3 530 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimosss Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 motherboard: Asrock H55M CPU: i3 530 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beastakos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μπορεις να αυξησεις το BCLK απτο ΒΙΟS και να κατεβασεις το multiplier/ratio του επεξεργαστη, ωστε να δουλευει στη συχνοτητα που δουλευε και πριν. Ωστοσο εχω την εντυπωση (μπορει να εχω και λαθος εδω) οτι με το BCLK αυξανονται κι αλλες συχνοτητες περαν της RAM/CPU οπως QPI, PCI, Νorthbridge κλπ, αρα και παλι το overclocking δε θα ειναι μονο στις ram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beastakos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μπορεις να αυξησεις το BCLK απτο ΒΙΟS και να κατεβασεις το multiplier/ratio του επεξεργαστη, ωστε να δουλευει στη συχνοτητα που δουλευε και πριν. Ωστοσο εχω την εντυπωση (μπορει να εχω και λαθος εδω) οτι με το BCLK αυξανονται κι αλλες συχνοτητες περαν της RAM/CPU οπως QPI, PCI, Νorthbridge κλπ, αρα και παλι το overclocking δε θα ειναι μονο στις ram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Λογικά θα έχει επιλογή σαν το Spread Spectrum ή κάτι συναφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Λογικά θα έχει επιλογή σαν το Spread Spectrum ή κάτι συναφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beastakos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Λογικά θα έχει επιλογή σαν το Spread Spectrum ή κάτι συναφές. Τι θα πετυχει με το spread spectrum? Aποσο εχω διαβασει δεν κανει τιποτα παραπανω απτο να "εξισοροπει καπως" την παραγομενη ακτινοβολια και τις αποκλεισεις των κατωτατων και ανωτατων τιμων του baseclk (δεν ειναι ποτε σταθερο στα 200 πχ, αλλα παιζει λιγο). Μπορει να καταλαβα και λαθος διαβαζοντας το δυσκολο αγγλικο κειμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Τι θα πετυχει με το spread spectrum? Aποσο εχω διαβασει δεν κανει τιποτα παραπανω απτο να "εξισοροπει καπως" την παραγομενη ακτινοβολια και τις αποκλεισεις των κατωτατων και ανωτατων τιμων του baseclk (δεν ειναι ποτε σταθερο στα 200 πχ, αλλα παιζει λιγο). Μπορει να καταλαβα και λαθος διαβαζοντας το δυσκολο αγγλικο κειμενο. Το spread spectrum ειναι ενα κυκλωμα το οποιο κανει ακριβως το αντιθετο απο το να εξισσοροπει.Μεταβαλει συνεχως τα ρολογια για να μειωνει τον "θορυβο " που παραγεται απο την ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beastakos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Το spread spectrum ειναι ενα κυκλωμα το οποιο κανει ακριβως το αντιθετο απο το να εξισσοροπει.Μεταβαλει συνεχως τα ρολογια για να μειωνει τον "θορυβο " που παραγεται απο την ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια. Kαι για ποιο λογο προτεινεται να ειναι off σε overclocked υπολογιστες? Δεν δημιουργει ασταθεια ενα μεταβαλομενο ρολοι ειδικα σε ενα pc που δουλευει στα ορια volts-mhz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.