Psychopath Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Ψάχνω ένα πρόγραμμα (ή έναν τρόπο) να χρησιμοποιώ τον ήχο ενός οργάνου εξ ανατολής (κανονάκι, ούτι, σαντούρι κτλ) στον υπολογιστή, σαν MIDI, ή κάτι τέτοιο. Έχω διάφορα προγράμματα ( Pro 53 Native instruments, Cubase VTS/32, Amber, Cypher, Strobe, Fusor, XynAddSubFX, ) έχω κατεβάσει και τα VTS Plugins που χρειάζονται αλλά δεν μπορώ να τα κάνω να δουλέψουν. Πλήρη μεσάνυχτα. Τα πλαγκίνς είναι σε μορφή .dll ενώ τα προγράμματα ζητάνε τα δικά τους. Νομίζω. Θα χαιρόμουν πραγματικά αν κάποιος μπορούσε να βοηθήσει λιγάκι... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Psychopath Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Ψάχνω ένα πρόγραμμα (ή έναν τρόπο) να χρησιμοποιώ τον ήχο ενός οργάνου εξ ανατολής (κανονάκι, ούτι, σαντούρι κτλ) στον υπολογιστή, σαν MIDI, ή κάτι τέτοιο. Έχω διάφορα προγράμματα ( Pro 53 Native instruments, Cubase VTS/32, Amber, Cypher, Strobe, Fusor, XynAddSubFX, ) έχω κατεβάσει και τα VTS Plugins που χρειάζονται αλλά δεν μπορώ να τα κάνω να δουλέψουν. Πλήρη μεσάνυχτα. Τα πλαγκίνς είναι σε μορφή .dll ενώ τα προγράμματα ζητάνε τα δικά τους. Νομίζω. Θα χαιρόμουν πραγματικά αν κάποιος μπορούσε να βοηθήσει λιγάκι... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
chesty Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Ψάχνω ένα πρόγραμμα (ή έναν τρόπο) να χρησιμοποιώ τον ήχο ενός οργάνου εξ ανατολής (κανονάκι, ούτι, σαντούρι κτλ) στον υπολογιστή, σαν MIDI, ή κάτι τέτοιο. Έχω διάφορα προγράμματα ( Pro 53 Native instruments, Cubase VTS/32, Amber, Cypher, Strobe, Fusor, XynAddSubFX, ) έχω κατεβάσει και τα VTS Plugins που χρειάζονται αλλά δεν μπορώ να τα κάνω να δουλέψουν. Πλήρη μεσάνυχτα. Τα πλαγκίνς είναι σε μορφή .dll ενώ τα προγράμματα ζητάνε τα δικά τους. Νομίζω. Θα χαιρόμουν πραγματικά αν κάποιος μπορούσε να βοηθήσει λιγάκι... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μηπως εννοεις VST plug-ins? αν ναι τοτε μπορεις να τα διαχειριστεις με το soundforge η να σε βοηθησει αυτο το αρθρο η ψαξε για vst manager.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.