pettakos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Ποια η γνώμη σας για τα παραπάνω motherboards, όσον αφορά ελάχιστες δουλειές γραφείου (παρουσιάσεις φωτογραφιών και που και που powerpoint) και μόνο αυτά. Θα είναι ανοιχτό τρία απογεύματα την εβδομάδα. Έχετε να μου προτείνετε μάρκες και μοντέλα, σχετικά οικονομικά? Να σημειώσω ότι δίσκο, τροφοδοτικό, έχω, κουτάκι δεν έχω για το οποίο θέλω επίσης προτάσεις. Μήπως με περιορίζει από πλευράς κόστους το γεγονός ότι έχω ddr2 μνήμες?
pettakos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Ποια η γνώμη σας για τα παραπάνω motherboards, όσον αφορά ελάχιστες δουλειές γραφείου (παρουσιάσεις φωτογραφιών και που και που powerpoint) και μόνο αυτά. Θα είναι ανοιχτό τρία απογεύματα την εβδομάδα. Έχετε να μου προτείνετε μάρκες και μοντέλα, σχετικά οικονομικά? Να σημειώσω ότι δίσκο, τροφοδοτικό, έχω, κουτάκι δεν έχω για το οποίο θέλω επίσης προτάσεις. Μήπως με περιορίζει από πλευράς κόστους το γεγονός ότι έχω ddr2 μνήμες?
geovala Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Πρόσφατα αγόρασα αυτήν.Αλλά υπάρχουν και πιο οικονομικές εδώ. Ο Atom μια χαρά κάνεις για τις δουλειές που το θέλεις.
geovala Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Πρόσφατα αγόρασα αυτήν.Αλλά υπάρχουν και πιο οικονομικές εδώ. Ο Atom μια χαρά κάνεις για τις δουλειές που το θέλεις.
pettakos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Σε ποιο κουτί την έβαλες? ---------- Προσθήκη στις 10:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:12 ---------- Αν ο δίσκος είναι ide υπάρχει πρόβλημα? Win 7 μπορώ να βάλω?
pettakos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Σε ποιο κουτί την έβαλες? ---------- Προσθήκη στις 10:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:12 ---------- Αν ο δίσκος είναι ide υπάρχει πρόβλημα? Win 7 μπορώ να βάλω?
geovala Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Αν έχει HDD IDE τότε μόνο αυτή ταιριάζει.Ολες οι άλλες έχουν μόνο SATA.Το κουτί είναι |IN WIN. Μπορείς να βάλεις WIN 7 δεν θα έχεις πρόβλημα.
geovala Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Αν έχει HDD IDE τότε μόνο αυτή ταιριάζει.Ολες οι άλλες έχουν μόνο SATA.Το κουτί είναι |IN WIN. Μπορείς να βάλεις WIN 7 δεν θα έχεις πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.