aimilios13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Εχω την Asus p5b-vm se micro και ενα κουτι της thermaltake μικρο τυπου multimedia πως τα λενε τα πολυ μικρα?Αυτη τη στιγμη η καρτα γραφικων που έχω asus EAH 3450 που ειναι σχετικα λεπτη θέλη 0,5cm για να ακουμπησει την ram!
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ε; Έχεις κάποια PCI slot κατειλημμένη; Τις ram δε βλέπω πώς και γιατί να τις ενοχλεί..
pano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Aιμίλιε,όσο αφορά για το αν η κάρτα βρίσκει στις ram,όπως σου απάντησε και ο phanispal, δεν υπάρχει καμμία περίπτωση.Και οπωσδήποτε απάντησε ακριβώς στις ερωτήσεις του phanispal: α)Ποιό κουτί έχεις; Γιατί αν τυχόν το κουτί σου παίρνει low profile κάρτες τότε δεν μπορεί να πάρει καμμιά 5670(δεν γνωρίζω αν έχει βγεί low profile 5670 αλλά και να υπάρχει στην ελληνική αγορα απ΄ότι κοίταξα δεν βρήκα). β) Αν έχεις κάποια PCI slot κατειλημμένη; Αυτή είναι η μητρική σου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522558 ;
aimilios13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Εχω μια καρτα ασυρματου δικτύου π πιανει την δευτερη pci η πρωτη διπλα απο το pci-e ειναι κατω απο την καρτα γραφικων εριξα βιαστικη ματια στο pc κ νομιζα ηταν η ram.
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δε βγαίνει νόημα απ' τα λεγόμενά σου και δε μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται. Αν έχεις μία (1) PCI κάρτα, και την έχεις στην αμέσως επόμενη από την PCI Express, βγάλ' την και βάλ' την στην από κάτω, αυτή που είναι στο κάτω μέρος της μητρικής δηλαδή. Αλλά πες και ποιο κουτί έχεις ακριβώς.
aimilios13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Στο κουτι χωραει η καρτα γραφικων Επειδη παω αγρινιο κ γυριζω παρασκευη χαλκιδα θ εχω περισσοτερες πληροφοριες για την μαρκα του κουτιου ενα μαυρο με οθονη lcd.παντως αυτη η καρτα π εχω εχει κατι μπροστα της στο 0,5 εκατοστο δεν θυμαμαι αν ειναι η καρτα δικτυου ακριβως. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.