Προς το περιεχόμενο

Upgrade κάρτα γραφικών

aimilios13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω την εξής motherboard ASUS P5B-VM SE επεξεργαστη intel core 2 quad Q6700 4giga ram. Θέλω να πάρω την ASUS EAH5570/DI/1GD3 LP 1GB PCI-E RETAIL!ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω την εξής motherboard ASUS P5B-VM SE επεξεργαστη intel core 2 quad Q6700 4giga ram. Θέλω να πάρω την ASUS EAH5570/DI/1GD3 LP 1GB PCI-E RETAIL!ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δημοσ.

Φυσικά, μη σε ξεγελάει το μέγεθος της μνήμης, από ελάχιστο έως κανένα λόγο δεν έχει στις επιδόσεις καρτών αυτής της κατηγορίας.

:)

Δημοσ.

Φυσικά, μη σε ξεγελάει το μέγεθος της μνήμης, από ελάχιστο έως κανένα λόγο δεν έχει στις επιδόσεις καρτών αυτής της κατηγορίας.

:)

Δημοσ.

ΑΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΔΛΔ ΛΙΓΟ ΤΟ BADGET ΣΤΑ 100 ευρω μπορω να βρω κάποια αρκετα καλη κάρτα ώστε να παιζω άνετα όλα τα νέα παιχνίδια?πχ pro evolution 11?

Δημοσ.

Προσωπικά θα σου πρότεινα αυτή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19431&cat=5 που είναι ''κρύα'' και αθόρυβη, και θα σε συμβούλευα να μην ''ψαρώνεις'' με το 1gb μνήμη γιατί σε αυτήν την κατηγορία καρτών δεν παίζει κανένα ρόλο, εκτός αν επέλεξες την XFX λόγω του ''λεπτού'' cooler που έχει γιατί δεν σε παίρνει αλλιώς.

Δημοσ.

Ενας απο τους λογους που την επελεξα ειναι το μεγεθος!αυτη που μ εδειξες δυστυχως δεν χωραει γιατι εχω μικρο motherboard

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...