akpe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω αν κανείς από εσάς έχει διαβάσει τα βιβλία του Max Brooks (υιού του γνωστού Mel Brooks), πρόσφατα έμαθα νεα σχετικά με την κινηματογραφική μεταφορά του World War Z, του δεύτερου βιβλίου του (μετά το Zombie Survival Guide) το οποίο παρουσιάζει, μέσω μιας σειράς συνεντεύξεων τα γεγονότα πρίν, κατά τη διάρκεια και μετα το τέλος ενός παγκόσμιου "πολέμου". Πάρτε μια γεύση του βιβλίου εδώ: Όσον αφορά την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου, τα δικαιώματα κατέληξαν πριν αρκετό καιρό στην εταιρία Plan B Entertainment του Brad Pitt αλλά μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε κάποια ανακοίνωση σχετικά με το αν τελικά θα κυκλοφορήσει στην μεγάλη οθόνη, ενώ το αρχικό σκρίπτ είχε αλλαχτεί/διορθωθεί και ξαναγραφτεί αρκετές φορές. Πρόσφατα όμως η Paramount Pictures ανακοίνωσε πως η ταινία θα γυριστεί χωρίς όμως να προσδιορίζει την φάση στην οποία βρίσκεται ούτε κάποια πιθανή χρονολογία κυκλοφορίας. Το σενάριο υπογράφει ο Matthew Michael Carnahan (The Kingdom/State of Play/Lions for Lambs), σκηνοθέτης ο Marc Foster (Monster's Ball/Stranger than Fiction/The Kite Runner/Quantum of Solace) και πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt. Προσωπική μου εκτίμηση, αν ακολουθήσει πιστά το βιβλίο τουλάχιστον από άποψη παρουσίασης, θα ξεχωρίσει τόσο ανάμεσα στους φανατικούς του genre όσο (ίσως) και σε άλλους. Και αυτό γιατί ξεφεύγει από τα υπόλοιπα zombie flicks αφού ουσιαστικά η όλη ιστορία παρουσιάζεται με την μορφή ενός report/documentary.
akpe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω αν κανείς από εσάς έχει διαβάσει τα βιβλία του Max Brooks (υιού του γνωστού Mel Brooks), πρόσφατα έμαθα νεα σχετικά με την κινηματογραφική μεταφορά του World War Z, του δεύτερου βιβλίου του (μετά το Zombie Survival Guide) το οποίο παρουσιάζει, μέσω μιας σειράς συνεντεύξεων τα γεγονότα πρίν, κατά τη διάρκεια και μετα το τέλος ενός παγκόσμιου "πολέμου". Πάρτε μια γεύση του βιβλίου εδώ: Όσον αφορά την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου, τα δικαιώματα κατέληξαν πριν αρκετό καιρό στην εταιρία Plan B Entertainment του Brad Pitt αλλά μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε κάποια ανακοίνωση σχετικά με το αν τελικά θα κυκλοφορήσει στην μεγάλη οθόνη, ενώ το αρχικό σκρίπτ είχε αλλαχτεί/διορθωθεί και ξαναγραφτεί αρκετές φορές. Πρόσφατα όμως η Paramount Pictures ανακοίνωσε πως η ταινία θα γυριστεί χωρίς όμως να προσδιορίζει την φάση στην οποία βρίσκεται ούτε κάποια πιθανή χρονολογία κυκλοφορίας. Το σενάριο υπογράφει ο Matthew Michael Carnahan (The Kingdom/State of Play/Lions for Lambs), σκηνοθέτης ο Marc Foster (Monster's Ball/Stranger than Fiction/The Kite Runner/Quantum of Solace) και πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt. Προσωπική μου εκτίμηση, αν ακολουθήσει πιστά το βιβλίο τουλάχιστον από άποψη παρουσίασης, θα ξεχωρίσει τόσο ανάμεσα στους φανατικούς του genre όσο (ίσως) και σε άλλους. Και αυτό γιατί ξεφεύγει από τα υπόλοιπα zombie flicks αφού ουσιαστικά η όλη ιστορία παρουσιάζεται με την μορφή ενός report/documentary.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.