Προς το περιεχόμενο

Εθελοντισμός - Θεσσαλονίκη

zourlomandias21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε, παιδιά! Είμαι 21 και σπουδάζω Θεσσαλονίκη. Είναι καιρός τώρα που ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με τον εθελοντισμό αλλά οι έρευνες στο γούγλειο δεν έχουν αποτέλεσμα. Μήπως μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαίρετε, παιδιά! Είμαι 21 και σπουδάζω Θεσσαλονίκη. Είναι καιρός τώρα που ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με τον εθελοντισμό αλλά οι έρευνες στο γούγλειο δεν έχουν αποτέλεσμα. Μήπως μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες?

Δημοσ.

Ισως πρεπει να γινεις λιγο πιο συκεκριμενος. Θες γενικα εθελοντισμο ή σε καποιο τομεα συγκεκριμενα; Εγω πηγα στην ΟΔΙΚ για πολυ λιγο,φαινεται πολυ ενδιαφερον δυστυχως δεν ειχα χρονο να το συνεχισω. Τσεκαρε και την σελιδα τους για πληροφοριες.

Δημοσ.

Ισως πρεπει να γινεις λιγο πιο συκεκριμενος. Θες γενικα εθελοντισμο ή σε καποιο τομεα συγκεκριμενα; Εγω πηγα στην ΟΔΙΚ για πολυ λιγο,φαινεται πολυ ενδιαφερον δυστυχως δεν ειχα χρονο να το συνεχισω. Τσεκαρε και την σελιδα τους για πληροφοριες.

Δημοσ.

Κοπέλα είμαι! :) Δεν μπορώ να γίνω συγκεκριμένη γιατί δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Ψάχνω κάτι που να μην απαιτεί ειδικές γνώσεις για τον απλό λόγο ότι δεν τις έχω.

ΥΓ: Η σελίδα της ΟΔΙΚ δε λειτουργεί :/

Δημοσ.

Κοπέλα είμαι! :) Δεν μπορώ να γίνω συγκεκριμένη γιατί δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Ψάχνω κάτι που να μην απαιτεί ειδικές γνώσεις για τον απλό λόγο ότι δεν τις έχω.

ΥΓ: Η σελίδα της ΟΔΙΚ δε λειτουργεί :/

Δημοσ.

Katerina, το παρουσιάζεις ως κάτι κακό :/

Όχι είναι πολύ καλό και και ανιδιοτελές γι αυτό μου κάνει εντύπωση που θέλει να ασχοληθεί κάποιος με αυτό στο πλαίσιο μιας κοινωνίας που κυνηγά αδιάκοπα την ματαιότητα σε κάθε της μορφή.

Εγώ π.χ. δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να χάσω τον χρόνο μου σε κάτι που δεν θα με οφελήσει άμεσα. Θα προτιμούσα να ασχοληθώ με τις σπουδές μου (=λεφτά) ή να πιω κανα καφέ (=διασκέδαση).

Γι αυτό εντυπωσιάστηκα, βέβαια το nick σου ίσως να είναι η απάντηση στην απορία μου..

Δημοσ.

Μπορείς να απευθυνθείς και στη νέα γενιά για εθελοντική εργασία (αντίστοιχο γκουγκλάρισμα).

Γενικά θα ήταν βολικό να οριοθετήσεις κάπως τα ενδιαφέροντά σου πάντως ώστε να βρεις εν τέλει κάτι που όντως σου πάει και δε βαριέσαι να κάνεις, αφού ο εθελοντισμός προϋποθέτει -εφόσον λεφτά δεν παίζουν- τουλάχιστον ενδιαφέρον από την πλευρά σου για το αντικείμενο.

Επιπλέον, Κατερίνα, η εθελοντική εργασία είναι σχεδόν απαραίτητο προσόν αν σκοπεύεις να κάνεις αίτηση για μεταπτυχιακό σε κάποιες χώρες του εξωτερικού. Κερδίζεις αμέσως μπόνους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...