Προς το περιεχόμενο

Gaming mouse for FPS!

ektor7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δει τεσσερα reviews και μ'αλλο δεν ειναι wireless!

Пραγματικα δε ξερω ποιο να παρω.

Μεχρι τωρα μου αρεσουν 6gaming mouse!

---------- Προσθήκη στις 14:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:17 ----------

Το λοιπον παιδες εχω τελικα καταληξει σε 2:

Razer Naga Black Mouse vs CoolerMaster Advance Sentinel Storm Mouse

Пοιο θα επιλεγατε εσει,κυριος για FPS games?

Η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη,γιατι δε ξερω ποιο πραγματικα να επιλεξω!

Δημοσ.

Προτίμησε το Razer Imperator. Το Naga είναι ίσως περισσότερο για MMO παρά για FPS. 17 κουμπιά για προγραμματισμό ! Πάντως να έχεις υπόψη ότι τα Razer είναι για "σχετικά" μικρά χέρια. Αν έχεις μεγάλο χέρι θα σου πρότεινα αυτό σε πολύ καλή τιμή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570704

Δημοσ.
Προτίμησε το Razer Imperator. Το Naga είναι ίσως περισσότερο για MMO παρά για FPS. 17 κουμπιά για προγραμματισμό ! Πάντως να έχεις υπόψη ότι τα Razer είναι για "σχετικά" μικρά χέρια. Αν έχεις μεγάλο χέρι θα σου πρότεινα αυτό σε πολύ καλή τιμή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570704

Tο εχω ηδη μεσα στην λιστα με τα υποψηφια!;)

Το Σαββατο παω για το Razer naga,αλλα οχι για μενα,αλλα για τον μικρο αδελφο,που συντομα ερχονται τα γενεθλια του(αρρωστος με το WOW ).

Оποταν το τεσταρω και βλεπω,αν θα παω στο νεο naga epic ή σε

Razer Lachesis/Imperator,CoolerMaster Advance Sentinel Storm Mouse και το πιο φτηνο MICROSOFT SIDEWINDER!

---------- Προσθήκη στις 23:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:11 ----------

Μαλον το Microsoft Sidewinder X8 θα μπει τελικα 2-ρο,μετα το naga epic,στα υποψηφια!

Μου φενεται αρκετα ενδιαφερον,αλλα ακριβουτσικο οπως και το naga.

Αν το εχει καποιο θα ηθελα,να μου πει τις εντυποσεις κ τα σχολια του,γι'αυτο!

Δημοσ.

Κοιταξε ποιο πολυ με τραβαει το BlueTrack,γιατι ειμαι με λαπτοτ και κυριος εχω την κακη συνηθεια να χρησιμοποιω σε οτι επιφανεια βρεθει μπροστα μου!Και σχεδων παντοτε ξεχνω οτι εχω mouse-mat(που παρεπιπτοντος,δε θυμαμε κ που το εχω βαλει)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...