Προς το περιεχόμενο

Gaming mouse for FPS!

ektor7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχω υποψη μου και αυτο,αλλα ο λογος που δε το εχω βαλει στις πρωτες επιλογες,ειναι καθαρα,λογο εμφανισης!:-)

---------- Προσθήκη στις 00:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:12 ----------

Η πραγματικοτητα,ειναι οτι κλινω περισσοτερο προς το Naga,αλλα μου φενεται ακριβο και δε ξερω αν αξιζει να δωσω τοσα για ενα ποντικι!

Δημοσ.

Το εχω υποψη μου και αυτο,αλλα ο λογος που δε το εχω βαλει στις πρωτες επιλογες,ειναι καθαρα,λογο εμφανισης!:-)

---------- Προσθήκη στις 00:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:12 ----------

Η πραγματικοτητα,ειναι οτι κλινω περισσοτερο προς το Naga,αλλα μου φενεται ακριβο και δε ξερω αν αξιζει να δωσω τοσα για ενα ποντικι!

Δημοσ.

Δεν σου αρέσει και εσένα επειδή είναι σαν να το έχεις κατά χρησιμοποίηση.:P :-)

Δες και το RAZER IMPERATOR και το RAZER NAGA ποιο φτηνά

Δημοσ.

Δεν σου αρέσει και εσένα επειδή είναι σαν να το έχεις κατά χρησιμοποίηση.:P :-)

Δες και το RAZER IMPERATOR και το RAZER NAGA ποιο φτηνά

Δημοσ.

Καπος ετσι.Φυσικα δε το εχω δει απο κοντα.Μπορει να μ'αρεσει,αλλα μπορει και να το σιγχαθω τελειος

Στα 63ευρο το Naga μου φενεται πολυ δελεαστικο!;)

Εχω προτιμηση σ'αυτα με τα περισσοτερα προγραμματιζομενα κουμπια.

---------- Προσθήκη στις 01:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:33 ----------

Το κακο ειναι οτι το θελω περισσοτερο για fps,παρα για οτι διποτε αλλο,και δε ξερω κατα ποσο,το Naga θα ειναι βολικο,για τετοιου ειδους παιχνιδια!

Δημοσ.

Καπος ετσι.Φυσικα δε το εχω δει απο κοντα.Μπορει να μ'αρεσει,αλλα μπορει και να το σιγχαθω τελειος

Στα 63ευρο το Naga μου φενεται πολυ δελεαστικο!;)

Εχω προτιμηση σ'αυτα με τα περισσοτερα προγραμματιζομενα κουμπια.

---------- Προσθήκη στις 01:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:33 ----------

Το κακο ειναι οτι το θελω περισσοτερο για fps,παρα για οτι διποτε αλλο,και δε ξερω κατα ποσο,το Naga θα ειναι βολικο,για τετοιου ειδους παιχνιδια!

Δημοσ.

http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_GB/pd/productID.169416100/parentCategoryID.35208800/categoryId.40946100

Ενα απο τα καλυτερα mouse κατα τη γνωμη μου , το εχω χρονια και εχω δοκιμασει αρκετα αλλα mouse. Δεν εχει πολλα κουμπια βεβαια αλλα ειναι πολυ ποιοτικο. Μπορεις να το βρεις στο σκρουτζ στα 50ε . (Προσοχη , υπαρχοθν 2 εκδοσεις . 1800DPI kai 3500DPI )

Δημοσ.
http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_GB/pd/productID.169416100/parentCategoryID.35208800/categoryId.40946100

Ενα απο τα καλυτερα mouse κατα τη γνωμη μου , το εχω χρονια και εχω δοκιμασει αρκετα αλλα mouse. Δεν εχει πολλα κουμπια βεβαια αλλα ειναι πολυ ποιοτικο. Μπορεις να το βρεις στο σκρουτζ στα 50ε . (Προσοχη , υπαρχοθν 2 εκδοσεις . 1800DPI kai 3500DPI )

Εγω σκεφτομαι,τωρα σοβαρα το

Razer Lachesis που ειναι με 4100DPI!

Ποσο μεγαλη ειναι η διαφορα των 4100,με το 5600DPI,σε game time?

---------- Προσθήκη στις 21:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:35 ----------

Καλό και κυρίως φθηνό είναι και αυτό.

http://www.skroutz.gr/s/62237/Microsoft-SideWinder-DSP.html

Παλιότερα είχε 60 ευρό.

Τώρα αν θες κάτι καλύτερο...

αυτο το εχω ξανακοιταξει πριν κατι μηνες και ομολογο οτι μου αρεσε!

Το R.A.T 9 μου φενεται πολυ ενδιαφερο!

---------- Προσθήκη στις 21:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:40 ----------

Δυστυχω ειμαι Βουλγαρια αυτη την στιγμη και καποια μοντελα μπορει να μην μπορεσω να τα βρω,οπως το R.A.T.!

---------- Προσθήκη στις 21:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:47 ----------

Για να ξεκινησω να βαζω μια σειρα,για fps ποιο απο τα 3 για αρχη να πρωτιμησω,και γιατι?

Razer naga vs Razer Lachesis vs CoolerMaster Advance Sentinel Storm Mouse

Δημοσ.

Аκομη ενα στην λιστα κ δεν ξερω που θα σταματισω!

Microsoft Sidewinder X8 Mouse

+ αυτο Logitech G9X Laser Mouse

---------- Προσθήκη στις 12:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:47 ----------

+Cooler Master Inferno αυτο δε καταλαβα αν ειναι ασυρματο ή ενσυρματο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...