Προς το περιεχόμενο

Για free web server

playlandos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή κάθε ΣΚΔ οι μαντικές ικανότητες δεν λειτουργούν στο Insomnia...

προβλημα που; Στο ανέβασμα; Στην επισκεψη της σελίδας; Τι πρόβλημα;

Δημοσ.

Επειδή κάθε ΣΚΔ οι μαντικές ικανότητες δεν λειτουργούν στο Insomnia...

προβλημα που; Στο ανέβασμα; Στην επισκεψη της σελίδας; Τι πρόβλημα;

Δημοσ.

Ναι ... Λοιπόν έχω ένα αρχείο php Και χρειάζομαι έναν free online web server ώστε να καταφέρω να περάσω σε αυτόν το αρχείο php , δοκίμασα κάποια Free web server αλλά στο file manager έβαζα το Php και μετά πήγαινα στην σελίδα και μου έβγαζε κάτι άλλα άκυρα... Μπορεί κανείς να με βοηθήσει;;

Δημοσ.

Ναι ... Λοιπόν έχω ένα αρχείο php Και χρειάζομαι έναν free online web server ώστε να καταφέρω να περάσω σε αυτόν το αρχείο php , δοκίμασα κάποια Free web server αλλά στο file manager έβαζα το Php και μετά πήγαινα στην σελίδα και μου έβγαζε κάτι άλλα άκυρα... Μπορεί κανείς να με βοηθήσει;;

Δημοσ.

Ενας free web server που εγγυημένα υποστηρίζει php ειναι ο http://www.freehostia.com

Αν πάλι έχεις πρόβλημα, γράψε ΤΙ ΑΚΥΡΑ σου βγάζει!

Δημοσ.

Ενας free web server που εγγυημένα υποστηρίζει php ειναι ο http://www.freehostia.com

Αν πάλι έχεις πρόβλημα, γράψε ΤΙ ΑΚΥΡΑ σου βγάζει!

Δημοσ.

Λοιπόν έχω κάνει ένα site Και μετά πάω στο freehostia Και βάζω για domain manager (Εκεί δηλαδή) το όνομα του site Μετά πάω στο file manager Και βάζω το php όταν μετά πάω στο site βλέπω ότι δεν έχει γίνει η αλλαγή , τι διάολο μωρέ , τι πρέπει να κάνω;;;:shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...