padarofe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Παιδια χαιρετω.Ειμαι καινουργιος με τις αγορες στο νετ και εχω μια ερωτηση σχετικα με ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με το αμαζον.Θελω να παραγγειλω ενα ζευγαρι παπουτσια απο το αμαζον και εκει που παω να κανω την παρεγγελια μου βγαζει οτι το πακετο δεν μπορει να σταλθει σε αυτον το προορισμο.Μπηκα και στο amazon.co.uk και μου βγαζει το ιδιο μηνυμα.Θελω να ρωτησω το αμαζον στελνει εξωτερικο δηλ στην ελλαδα??πχ η κανω εγω κατι λαθος η πιο σωστα τι μπορει να κανω λαθος και μπορω να διορθωσω??Οπως ειπα ειμαι κανουργιος και δεν ξερω και πολυ καλα πως λειτουργουναι αυτα.Καθα βοηθεια ειναι δεκτη.thnx
padarofe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Παιδια χαιρετω.Ειμαι καινουργιος με τις αγορες στο νετ και εχω μια ερωτηση σχετικα με ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με το αμαζον.Θελω να παραγγειλω ενα ζευγαρι παπουτσια απο το αμαζον και εκει που παω να κανω την παρεγγελια μου βγαζει οτι το πακετο δεν μπορει να σταλθει σε αυτον το προορισμο.Μπηκα και στο amazon.co.uk και μου βγαζει το ιδιο μηνυμα.Θελω να ρωτησω το αμαζον στελνει εξωτερικο δηλ στην ελλαδα??πχ η κανω εγω κατι λαθος η πιο σωστα τι μπορει να κανω λαθος και μπορω να διορθωσω??Οπως ειπα ειμαι κανουργιος και δεν ξερω και πολυ καλα πως λειτουργουναι αυτα.Καθα βοηθεια ειναι δεκτη.thnx
censOred Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Ναι το αμαζον στέλνει Ελλάδα. Τι δεν στέλνει το αγγλικό? Does everything on the site qualify for free Super Saver Delivery? The only items that aren't included in the offer are gift certificates, certain electrical items (where so stated on the information page for the relevant product) and items purchased from third parties on Amazon.co.uk Marketplace. Δώσε το λινκ των παπουτσιών να τσεκάρουμε.
censOred Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Ναι το αμαζον στέλνει Ελλάδα. Τι δεν στέλνει το αγγλικό? Does everything on the site qualify for free Super Saver Delivery? The only items that aren't included in the offer are gift certificates, certain electrical items (where so stated on the information page for the relevant product) and items purchased from third parties on Amazon.co.uk Marketplace. Δώσε το λινκ των παπουτσιών να τσεκάρουμε.
isay Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 To amazon στέλνει τα περισσότερα ΚΑΙ στην Ελλάδα. Κάποια μαγαζιά που πουλάνε μέσω amazon ΔΕΝ στέλνουν. Όπως προαναφέρθηκε, στείλε link
isay Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 To amazon στέλνει τα περισσότερα ΚΑΙ στην Ελλάδα. Κάποια μαγαζιά που πουλάνε μέσω amazon ΔΕΝ στέλνουν. Όπως προαναφέρθηκε, στείλε link
padarofe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 στο amazon.com το λινκ ειναι αυτο http://www.amazon.com/gp/product/B002U2JDO0/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A1L4QCZD18KYJB. Παταω να το παραγγειλω και βαζω διευθηνση κλπ και μου βγαζει το μηνυμα που ανεφερα παραπανω.Οπως επισης και στο αγγλικο.
padarofe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 στο amazon.com το λινκ ειναι αυτο http://www.amazon.com/gp/product/B002U2JDO0/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A1L4QCZD18KYJB. Παταω να το παραγγειλω και βαζω διευθηνση κλπ και μου βγαζει το μηνυμα που ανεφερα παραπανω.Οπως επισης και στο αγγλικο.
isay Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 To link που έδωσες είναι μαγαζί (Sport Town) που πουλά μέσα απο το amazon και δεν στέλνει Ελλάδα. Στο αγγλικό amazon βρήκα παρόμοιο (αλλα οχι ιδιο) παπούτσι αλλά και πάλι ήταν σε μαγαζί (sports direct) που πουλά μέσα απο το amazon οπότε ουτε εκει στέλνει ελλαδα. Αν θες θα ψωνίσεις παπούτσια απο εξωτερικό ρίξε μια ματιά στις τελευταίες 10 σελίδες ΕΔΩ και κάνε παραγγελία απο το eastbay.
isay Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 To link που έδωσες είναι μαγαζί (Sport Town) που πουλά μέσα απο το amazon και δεν στέλνει Ελλάδα. Στο αγγλικό amazon βρήκα παρόμοιο (αλλα οχι ιδιο) παπούτσι αλλά και πάλι ήταν σε μαγαζί (sports direct) που πουλά μέσα απο το amazon οπότε ουτε εκει στέλνει ελλαδα. Αν θες θα ψωνίσεις παπούτσια απο εξωτερικό ρίξε μια ματιά στις τελευταίες 10 σελίδες ΕΔΩ και κάνε παραγγελία απο το eastbay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.