Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή μνημης DDR2 με DDR3.

Ekotas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Laptop HP DV5-1299EV με 3GB μνήμη DDR2 PC2 – 6400(400MHz) dual channel. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης μνήμης DDR3? Δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για τη motherboard για να δω τι δέχεται.

Δημοσ.

Έχω το Laptop HP DV5-1299EV με 3GB μνήμη DDR2 PC2 – 6400(400MHz) dual channel. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης μνήμης DDR3? Δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για τη motherboard για να δω τι δέχεται.

Δημοσ.

κατεβασε το cpuz

Δημοσ.

κατεβασε το cpuz

Δημοσ.

Το έχω τρέξει το CPUID. H μητρική είναι μια (quant… κάτι 3603) δεν θυμάμαι όνομα ακριβώς. Το έχω ψάξει αλλά δεν έχω βρει πληροφορίες.

Motherboard Quanta 3603 με Chipset Intel PM45

Δημοσ.

Το έχω τρέξει το CPUID. H μητρική είναι μια (quant… κάτι 3603) δεν θυμάμαι όνομα ακριβώς. Το έχω ψάξει αλλά δεν έχω βρει πληροφορίες.

Motherboard Quanta 3603 με Chipset Intel PM45

Δημοσ.
Από περιέργεια, για ποιον λόγο θες να κάνεις μια τέτοια αλλαγή;

Με 4GB πχ DDR3 δεν θα δω αισθητή διαφορά σε σχέση με τα 3 DDR2 πιστεύεις?

Δημοσ.
Από περιέργεια, για ποιον λόγο θες να κάνεις μια τέτοια αλλαγή;

Με 4GB πχ DDR3 δεν θα δω αισθητή διαφορά σε σχέση με τα 3 DDR2 πιστεύεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...