Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 447
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι βεβαια. απλα εκει αποδιδουν 100%. αν η οθονη σου ειναι μικροτερης αναλυσης, πχ 1366χ768, δεν προκειται να δεις ποτε βιντεο FULL HD, γιατι θα προσαρμοστει στην αναλυση του μονιτορ!

Δημοσ.

Υπάρχουν βέβαια και τα monitors με ενδιάμεσες αναλύσεις (1680x1050, 1440x900, 1600x900 κ.ά.). Εκεί, θα δεις μεν διαφορά προς το καλύτερο συγκρίνοντας μία 720p και μία 1080p εκδοχή του ίδιου υλικού, σημαντική μάλιστα. Απλά, δε θα είσαι στο απόλυτο 100%, όπως είπε κι ο cabdik...

Δημοσ.

ντιναρα,εχεις δικιο ειναι πολυ καλυτερα με τις ρυθμισεις που εδωσες.το δοκιμασα σε 2 ταινιες που εχω μια 1080 και μια 720,πλαι πλαι με τον kmplayer που χρησιμοποιω και η διαφορα ηταν μεγαλη.ευχαριστω :-D

το ερωτημα τωρα βεβαια ειναι τι γινεται στις υπολοιπες που δεν ειναι hd mkv?

ρωταω γιατι στα απλα avi που εχω, και ειναι τα περισσοτερα ,στον kmplayer φαινονται καλυτερα οχι απο αποψη χρωματων και ευκρινειας,αλλα τα προσωπα και τα σκηνικα φαινονται πιο smooth αν και τα χρωματα ειναι λιγο washed out.στον mpc-hc ειναι πιο ζωντανα,αλλα γυρω απο τα προσωπα και τα σκηνικα κανει κατι σαν γραμμες τεθλασμενες ^_^ .

(το προφανες θα μου πεις ειναι να κρατησω και τους 2 τους player και οποιο μου καθεται καλυτερα αναλογα το αρχειο που εχω.αλλα αν γινεται να μπορουν να παιξουν και τα 2 ειδη αρχειων στον ενα,γιατι να κραταμε 2?)

Δημοσ.

το ερωτημα τωρα βεβαια ειναι τι γινεται στις υπολοιπες που δεν ειναι hd mkv?

ρωταω γιατι στα απλα avi που εχω, και ειναι τα περισσοτερα ,στον kmplayer φαινονται καλυτερα οχι απο αποψη χρωματων και ευκρινειας,αλλα τα προσωπα και τα σκηνικα φαινονται πιο smooth αν και τα χρωματα ειναι λιγο washed out.στον mpc-hc ειναι πιο ζωντανα,αλλα γυρω απο τα προσωπα και τα σκηνικα κανει κατι σαν γραμμες τεθλασμενες ^_^ .

«Τεθλασμένες γραμμές»; Κάτι μου θυμίζει αυτό. Για ρίξε μια ματιά σε αυτό το topic...

Δημοσ.

ωραιος οδηγος, αλλα η εικονα για το σεταρισμα του dts δε φαινεται...εχω τα logitech z5500, μπορεις να προτεινεις ρυθμισεις στον mplayer για dts?

Δημοσ.

απλα αντι για decode βαζεις spdif και στις 2 περιπτωσεις

thanks!!

Tο LFE το τικαρω ή οχι? Το πρωτο το αφηνω pcm 16bit?

Δημοσ.
Αν θελετε να παρετε uber ποιοτητα καντε αυτο

δεξι κλικ Πανω στη ταινια->shaders και ενεργοποιειστε το sharpen complex 2(αν θελετε δοκιμαστε και το 16-235 ->0-255 [sD][HD] δινει ωραιο μαυρο υπο προυποθεσεις, καντε και τα 2 combine shaders με το add)

δοκιμαστε το αυτο την ωρα που παιζει η ταινια HD σε καποιο απαιτητικο σημειο και δειτε ποσο μεγαλη διαφορα εχει στη ποιοτητα 30353593.jpg

Αν δεν έχω όλες αυτές τις επιλογές στα Shaders; Pre/Post Resize Pixel Shaders έχω μόνο, και το Edit Shaders. Υπήρχε κομμάτι του Guide που πήδηξα;

Δημοσ.

Αν δεν έχω όλες αυτές τις επιλογές στα Shaders; Pre/Post Resize Pixel Shaders έχω μόνο, και το Edit Shaders. Υπήρχε κομμάτι του Guide που πήδηξα;

Χρησιμοποιεις τον player που ηταν στο πακετο η εγκατεστησες αργοτερα καποια αλλη εκδοση ?

Δημοσ.

Ευχαριστω για τον οδηγο ειναι γαματος. Εχω ενα προβλημα ομως. Οταν εκανα ολες αυτες τι ρυθμισεις μου διχνει ποιο χαλια εικονα και απο ηταν πριν τις κανω. Φενεται σαν να εχει ενα μικρο τονο νερομπογιας στην εικονα και αυτο χαλαει παρα πολυ την ποιοτητα. Η καρτα μου ειναι η ati 6850 και η οθονη ειναι 1920x1080. Την οθονη την εχω συνδεδεμενη με DVI, μηπως πρεπει να βαλω HDMI καλωδιο? Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...