Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειλικρινά δεν ξέρω το σκεπτικό των δημιουργών του CCCP, έχω γενικά κακή σχέση και γνώμη για τα codec packs, τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι και το ίδιο προτείνω συχνά-πυκνά και εδώ στο forum.

Δημοσ.

Ειλικρινά δεν ξέρω το σκεπτικό των δημιουργών του CCCP, έχω γενικά κακή σχέση και γνώμη για τα codec packs, τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι και το ίδιο προτείνω συχνά-πυκνά και εδώ στο forum.

Δημοσ.

εμενα ειναι το μοναδικο που εχει δουλεψε παντου και χωρις προβληματα...

τεσπα,μικρο το κακο με την εξτρα ρυθμιση :P

Δημοσ.

εμενα ειναι το μοναδικο που εχει δουλεψε παντου και χωρις προβληματα...

τεσπα,μικρο το κακο με την εξτρα ρυθμιση :P

Δημοσ.

Θα ήθελα να πω ότι στο σημείο που λες για uber ποιότητα (shader complex 2) εγώ επιλέγω Compine Shaders και βάζω Shaders complex 2 και 16-235->0-255 [sD][HD].

Το 2ο μου δίνει βαθύτερο μαύρο και μεγαλύτερο χρωματικό εύρος.

Χωρίς αυτό η εικόνα μου φαίνεται λίγο "ξεπλυμένη".

Δημοσ.

Θα ήθελα να πω ότι στο σημείο που λες για uber ποιότητα (shader complex 2) εγώ επιλέγω Compine Shaders και βάζω Shaders complex 2 και 16-235->0-255 [sD][HD].

Δημοσ.

το σκεφτηκα να το γραψω και αυτο,αλλα σε μερικες ταινιες σκουραινει υπερβολικα και φαινεται μια μαυριλα,και ειδικα σε σημεια που ειναι σκοτεινες σκηνες δε βλεπεις τιποτα

ισως να εξαρταται και απο την οθονη του καθενος...

Δημοσ.

το σκεφτηκα να το γραψω και αυτο,αλλα σε μερικες ταινιες σκουραινει υπερβολικα και φαινεται μια μαυριλα,και ειδικα σε σημεια που ειναι σκοτεινες σκηνες δε βλεπεις τιποτα

ισως να εξαρταται και απο την οθονη του καθενος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...