GIOVINCO Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 δεν ηξερα που να ανοιξω το θεμα πιστευω εδω πρεπει... εχω ενα eeepc το οποιο μου παιζει 720p μεσω wireless home network με τις ταινιες να βρισκονται σε σταθερο pc, μια χαρα... και εχω και ενα Vaio TZ (με πολυ καλυτερο επεξεργαστη, πολυ καλυτερη μνημη, και την ιδια καρτα γραφικων (GMA 950) στο οποιο ομως τα 720 κολλανε... η μονη διαφορα που εχουν τα δυο λαπτοπ ειναι πως το νετμπουκ εχει XP ενω το ΣΟΝΥ τα 7... γιατι γινεται αυτο? υπαρχει καποιος τροπος να boosταρω καπως την ολη φαση και να μου τα παιζει κομπλε μεσω wireless? γιατι και στο νετμπουκ τα παιζει καλα αλλα οχι τελεια... και το ρωταω αυτο γιατι σε αλλο λαπτοπ του σπιτιου το οποιο βρισκεται μακρια απο το ρουτερ, δεν παιζει ουτε τα απλα avi...κολλανε
GIOVINCO Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 δεν ηξερα που να ανοιξω το θεμα πιστευω εδω πρεπει... εχω ενα eeepc το οποιο μου παιζει 720p μεσω wireless home network με τις ταινιες να βρισκονται σε σταθερο pc, μια χαρα... και εχω και ενα Vaio TZ (με πολυ καλυτερο επεξεργαστη, πολυ καλυτερη μνημη, και την ιδια καρτα γραφικων (GMA 950) στο οποιο ομως τα 720 κολλανε... η μονη διαφορα που εχουν τα δυο λαπτοπ ειναι πως το νετμπουκ εχει XP ενω το ΣΟΝΥ τα 7... γιατι γινεται αυτο? υπαρχει καποιος τροπος να boosταρω καπως την ολη φαση και να μου τα παιζει κομπλε μεσω wireless? γιατι και στο νετμπουκ τα παιζει καλα αλλα οχι τελεια... και το ρωταω αυτο γιατι σε αλλο λαπτοπ του σπιτιου το οποιο βρισκεται μακρια απο το ρουτερ, δεν παιζει ουτε τα απλα avi...κολλανε
Ntinaras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=412226
Ntinaras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=412226
GIOVINCO Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση, και θα δοκιμασω σιγουρα αυτες τις ρυθμισεις σε ολα τα λαπτοπ αλλα το προβλημα μου δεν ειναι τα HD αρχεια οταν παιζουν απο το δισκο του λαπτοπ αλλα οταν παιζουν απο δισκο desktop pc, μεσω wireless δικτυου..
GIOVINCO Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση, και θα δοκιμασω σιγουρα αυτες τις ρυθμισεις σε ολα τα λαπτοπ αλλα το προβλημα μου δεν ειναι τα HD αρχεια οταν παιζουν απο το δισκο του λαπτοπ αλλα οταν παιζουν απο δισκο desktop pc, μεσω wireless δικτυου..
Ntinaras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 το wireless ειναι παρα πολυ αργο και αναξιοπιστο δοκιμασε να κανεις copy paste ενα αρχειο απο το ασυρματο και δες τι ταχυτητα πιανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.