Προς το περιεχόμενο

Samsung SyncMaster 933HD 19 αρα mpeg 4...129€

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος ψάχνει για 2 32άρες για το σπίτι του.

Η φτήνια είναι μεγάλο προσόν όπως λέει, όταν εγώ του λέω Full HD κλπ. Υπάρχει κάτι;

Ε, καλέ μου Jabar;

Δημοσ.

Η φτήνια είναι μεγάλο προσόν όπως λέει, όταν εγώ του λέω Full HD κλπ. Υπάρχει κάτι;

Ε, καλέ μου Jabar;

υπ οψιν...

• Moderators
Δημοσ.

Ε, καλέ μου Jabar;

FullHD μονο αν θα βλεπει απο το 1.5 μετρο. Ειναι πολυ μικρη η 32αρα για να δεις FullHD - δεν θα υπαρχει διαφορα απο τα 2.5-3μ

Δημοσ.

Να σου πω, οι σκούπες με ενδιαφέρουν! Χρειάζεται μια η πεθερά... Πωπω, η δική μου, αγορασμένη πριν 3 χρόνια στα 160 ευρώ, υπάρχει ακόμη στα 169 :-D

Όταν λέω η δική μου, δεν εννοώ την πεθερά :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Να σου πω, οι σκούπες με ενδιαφέρουν! Χρειάζεται μια η πεθερά... Πωπω, η δική μου, αγορασμένη πριν 3 χρόνια στα 160 ευρώ, υπάρχει ακόμη στα 169 :-D

Όταν λέω η δική μου, δεν εννοώ την πεθερά :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

απο σημερα μονο για Σαλονικα εχει -20 ο κοτσο σ ολα εκτος multimedia και μαλλον και φυλλαδιου προιοντα...τα μαγαζια εχπερτ που ηταν παλια εικονα ηχος, εχουν αυτες τις μερες δε θυμαμαι απο ποτε, -30% μαλλον στα εκθεσιακα...η ηλεκτρονικη διαφημιζει για τριτη ολα κατω του κοστους,ολοι καιγονται μαλλον να πουλησουν οτι μπορουν γιατι το σατ ουρν ανατολικα δειχνει ετοιμο ν ανοιξει και ξερετε τις πρωτες μερες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...