hammerd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 παιδια καλησπερα.. εκανα μια λαλακια και εσβησα τον καταλογο που ειχα τα completed torrents μου μεγεθους 920gb ! υπαρχει κανενα προγραμμα που να το κανει με 100% επιτυχια μεσα απο windows xp ? αν οχι τι αλλο μου προτεινετε ? και με ενδιαφερει να μην κανει 10 μερες αλλα καπως γρηγορα.. ty..
hammerd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 παιδια καλησπερα.. εκανα μια λαλακια και εσβησα τον καταλογο που ειχα τα completed torrents μου μεγεθους 920gb ! υπαρχει κανενα προγραμμα που να το κανει με 100% επιτυχια μεσα απο windows xp ? αν οχι τι αλλο μου προτεινετε ? και με ενδιαφερει να μην κανει 10 μερες αλλα καπως γρηγορα.. ty..
isay Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 1.Σταματάς να χρησιμοποιείς αυτό τον δίσκο ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ 2.Χρειάζεσαι ένα αλλο δισκο χωρητικότητας τουλάχιστον 921GB 3.Κάνεις boot με το hiren's boot cd (υπάρχουν και άλλες λύσεις) και ελπίζεις σε ένα θεο... ΔΕΝ υπαρχει 100% επιτυχία και σίγουρα θα πάρει μέρες. Αν θες πρόγραμμα που να τρέχει μέσα απο τα xp πρέπει τα xp να είναι σε άλλο δίσκο σε σχέση με αυτόν που έχει τα σβησμένα δεδομένα
isay Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 1.Σταματάς να χρησιμοποιείς αυτό τον δίσκο ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ 2.Χρειάζεσαι ένα αλλο δισκο χωρητικότητας τουλάχιστον 921GB 3.Κάνεις boot με το hiren's boot cd (υπάρχουν και άλλες λύσεις) και ελπίζεις σε ένα θεο... ΔΕΝ υπαρχει 100% επιτυχία και σίγουρα θα πάρει μέρες. Αν θες πρόγραμμα που να τρέχει μέσα απο τα xp πρέπει τα xp να είναι σε άλλο δίσκο σε σχέση με αυτόν που έχει τα σβησμένα δεδομένα
hammerd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 δοκιμάζω τώρα με ένα boot live xp dvd και το active undelete αλλα τα μεγάλα mkv τα βρίσκει 0bytes !
hammerd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 δοκιμάζω τώρα με ένα boot live xp dvd και το active undelete αλλα τα μεγάλα mkv τα βρίσκει 0bytes !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.