Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ωραία, άρα βλέπεις υποτίτλους. Το πρόβλημα που είναι; Όταν τα MKV έχουν ενσωματωμένα streams υποτίτλων, νομίζω πως αυτά παίρνουν προτεραιότητα έναντι του εξωτερικού αρχείου υποτίτλων. Αλλά ακόμη κι έτσι, στο μενού που βγαίνει και δείχνει ποιοι υπότιτλοι είναι επιλεγμένοι, μπορείς αν θέλεις να κάνεις κλικ στα υπόλοιπα και να αλλάξεις δέσμη υποτίτλων.

Δέν υπάρχει πρόβλημα,ανέκαθεν μπορούσα χειροκείνητα να φορτώσω τους υπότιτιτλους.Απλά αναρωτιόμουν γιατί σε μερικά mkv φορτωναν αυτόματα τους ελληνικούς κ σε άλλα όχι.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δέν υπάρχει πρόβλημα,ανέκαθεν μπορούσα χειροκείνητα να φορτώσω τους υπότιτιτλους.Απλά αναρωτιόμουν γιατί σε μερικά mkv φορτωναν αυτόματα τους ελληνικούς κ σε άλλα όχι.

Αυτό που σου είπα στο #44 το είδες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

micos δέν το εχω δεί δέν ειμαι σπίτι για να το τσεκάρω.Απο αύριο θα σου πώ.Είναι βαριά η μέρα σήμερα ειδικά μετα το ντέρμπυ....

Επεξ/σία από paris_rx8
Δημοσ.
Στο μενού Options->Subtitles->Misc έχει μια επιλογή "Always default to external subtitles if available".

Τσεκάρισε την.

Aν δεν θέλεις να φορτώνονται ποτέ οι ενσωματωμένοι υπότιτλοι των mkv τσεκάρισε το "Do not load embeded subtitles".

Αυτό θα σου διορθώσει το θέμα κατά πάσα πιθανότητα.

Micos000 είχες απόλυτο δίκιο.Το πρόβλημα λύθηκε κ οι ελληνικοί υπότιτλοι φορτώνονται αυτόματα πλέον σε όλα μου τα αρχεία mkv.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν.

Δημοσ.

Η επιλογή "Do not load embeded subtitles" αν τσεκαριστεί δεν θα σου εμφανίζει ποτέ υπότιτλους που είναι "μέσα" στο mkv οπότε να το έχεις υπόψιν σου σε περίπτωση που προσπαθήσεις να δεις κανένα anime.

Αυτά συνήθως έχουν embeded τους υπότιτλους στο mkv αρχείο σε μορφή ass (Advanced Substation Alpha) αν τσεκάρεις την παραπάνω επιλογή δεν θα σου εμφανίσει υπότιτλους.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια χαρα.

Ψαχνω να βρω πως θα ρυθμισω τον σελιδοδεικτη (να ξεκιναει απο εκει που ειχα σταματησει) στο 

MPC-HC αλλα δεν μπορω!

Πως γινεται βρε παιδια?..

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν οι σελιδοδείκτες με το mpc.

Πάντως στο mpc αν θέλεις να συνεχίζουν οι ταινίες από εκεί που σταμάτησαν πήγαινε View->Options->Player και τσεκάρισε το Remember file position.

Δημοσ.

Μου χαλασε το media player που ειχα :mad: (το οποιο για να ξεκινησει η αναπαραγωγη απο εκει που ειχα σταματησει θα επρεπε να εχω ενεργη την επιλογη "σελιδοδεικτης") και τωρα ψαχνω να βγαλω ακρη :blink: .. με το να συνδεσω τον υπολογιστη με την Tv και να δοκιμασω διαφορα m player οπως το mpc.

Αν και δεν πιστευω.. ορκιζομαι οτι ειχα δοκιμασει την επιλογη που μου ειπες ("View->Options->Player και τσεκάρισε το Remember file position.") και δεν ειχε "πιασει". Τωρα που ξαναδοκιμασα "επιασε"!!! 

Εχω δοκιμασει καμια 10αρια και εχω καταληξει σαν πρωτη επιλογη στο mpc, και μετα στα Gom Player και PotPlayer. 

Το VLC εχω αποκλεισει γιατι σε οσες ταινιες εχουν 24 fps (η 23,976) μου κανει "Δοντια". Οσο και να εχω ψαξει δεν εχω βρει επιλογη (οπως ειχε το Media player που ειχα αλλα και γενικα ολα τα MP που συνδεονται απευθειας με την τηλεοραση) που να επιλεγεις η οχι τα (24) fps. 

Και στα  mpc, Gom Player, και PotPlayer δεν εχω βρει επιλογη για fps αλλα η αναπαραγωγη ειναι (πιο) ομαλη απο ο,τι στο VLC.

Στο MM-BOX που μου αφησε χρονους.. ειιχα επιλεξει 1080p 50h και 24p (fps) ενεργο. Ετσι ειχα (αυτοματα) ομαλη αναπαραγωγη σε οσες ταινες ηταν σε 25 οπως η Ελληνικες η η Αγγλικες αλλα και σε οσες ειχαν 24 fps (η 23,976).

Υπαρχει καποια αντιστοιχη επιλογη στο mpc η σε αλλο media pleyer (που ισως αναφερεται αλλιως αλλα) να κανει την ιδια δουλεια?

Δημοσ.

Ότι σχετικές ρυθμίσεις έχει το mpc είναι στο Playback->Fullscreen

Αν έχεις συνδεμένη την tv μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις fullscreen playback σε αυτήν και να ορίσεις τις αναλύσεις που θέλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...