Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ffdshow υποστηρίζει εμφάνιση υπότιτλων με δεξί κλικ στο εικονίδιο του.

Πάντως να μας πει και κάποιος με 64bit win7 αν δουλεύει σωστά το mpc-hc και το vobsub.

Εγώ πιστεύω ότι το directvobsub σου έκανε άνω-κάτω το σύστημα. Απ' ότι βλέπω η τελευταία έκδοση είναι από το 2009, οπότε μπορεί να μην υποστηρίζει σωστά τα win7, λέω τώρα.

Κατέβασε το dll από ΕΔΩ (20090624) και αποσυμπίεσε το μέσα στον φάκελο του mpc.

Πήγαινε στα options->external filters και πάτα add, μετά browse και φόρτωσε το vsfilter.dll.

Τώρα θα πρέπει να σου εμφανίζει στα filters το directvobsub (autoloading version).

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οπως τα λες ειναι, το vobsub δεν το φορτωνει στα x64.

O mpc θα επρεπε να τους φορτωνει απο μονος του, ας κοιταξει ο φιλος στις ρυθμισεις μηπως εχει βαλει καποιο video renderer και δημιουργει προβλημα, πρεπει να επιλεξει το Enhanced.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Το ffdshow υποστηρίζει εμφάνιση υπότιτλων με δεξί κλικ στο εικονίδιο του.

Πάντως να μας πει και κάποιος με 64bit win7 αν δουλεύει σωστά το mpc-hc και το vobsub.

Εγώ πιστεύω ότι το directvobsub σου έκανε άνω-κάτω το σύστημα. Απ' ότι βλέπω η τελευταία έκδοση είναι από το 2009, οπότε μπορεί να μην υποστηρίζει σωστά τα win7, λέω τώρα.

Κατέβασε το dll από ΕΔΩ (20090624) και αποσυμπίεσε το μέσα στον φάκελο του mpc.

Πήγαινε στα options->external filters και πάτα add, μετά browse και φόρτωσε το vsfilter.dll.

Τώρα θα πρέπει να σου εμφανίζει στα filters το directvobsub (autoloading version).

Το έκανα,τίποτα δυστυχώς.¨Ομως ένα λεπτό,επειδή μου είχες πεί να κάνω απεγκατάσταση το DirectVobSub κ το είχα κάνει,λογικά αυτό που μου είπες να κάνω τελευταία με το dll δέν νομίζω να έπρεπε να ξαναπεράσω το directvobsub ξανά για να λειτουργήσει.

Εκανα paste το dll στο φάκελο του mpc-hc,πήγα external filters,add,browse το vsfilter.dll.¨Ολα αυτά όμως χωρίς την επαναεγκατάστη του DireVS σωστά?

Οπως τα λες ειναι, το vobsub δεν το φορτωνει στα x64.

O mpc θα επρεπε να τους φορτωνει απο μονος του, ας κοιταξει ο φιλος στις ρυθμισεις μηπως εχει βαλει καποιο video renderer και δημιουργει προβλημα, πρεπει να επιλεξει το Enhanced.

Δέν νομίζω φίλε konandrio να χω κάνει καμια πατάτα στις ρυθμίσεις.

Μπέρδεμα....

59883632.png12149896.png

Guys δέν τρέχει τίποτα μήν τρελενόμαστε.Και τί έγινε να το κάνω χειροκείνητα...

Πιό πολύ πεισματικά παρά αποτελεσματικά το χω πάρει..

Επεξ/σία από paris_rx8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@paris: Όχι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις το vobsub.

Οι ρυθμίσεις σου είναι μια χαρά, αλλά δοκίμασε και το VMR9 Renderless στο Output.

Όταν φόρτωσες το vsfilter σου εμφάνισε στην λίστα το Direct vobsub και το direct vobsub (autoloading);

post-63324-129063134088_thumb.png

Όταν παίζει μια ταινία και κάνεις δεξί κλικ->filters υπάρχει εκεί το direct vobsub;

@ntinaras: Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων πιστεύω, κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει ο paris.

Βέβαια δεν χάνει και τίποτα να το δοκιμάσει.

EDIT: paris, έχεις την τελευταία official έκδοση ή την beta;

Η 1η είναι η 1.4.2499 και η 2η έφτασε στην 1.4.2700.

Δες ΕΔΩ.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Φίλε micos000 δοκίμασα κ το VMR9 Renderless στο Output αλλα τίποτα.Ειχα την 1.4.2499 official αλλα κατέβασα κ την 1.4.2700.0 αλλα πάλι τζίφος.Οταν όμως φορτώνω το VSFilter απ το browse δέν βγαίνουν στην λίστα κανένα απ τα δύο DirectVobSub.Οπότε κ με δεξί κλίκ filters

17339300.png

γιατι δεν κανεις οτι εχω κανει στον οδηγο μου να τελειωνεις?

Φίλε ntinara ούτε με δικό σου οδηγό τα κατάφερα......

Δημοσ.
φανταζομαι οι υποτιτλοι εχουν το ιδιο ονομα με το αρχειο Mkv ε?

Ε ναί εννοείται....

Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το AC3filter.

Πώς? Απεγκατάσταση εννοείς?Η πάω external filters το φορτώνω κ το κάνω block?

Δημοσ.

Ωπ, στο screenshot βλέπω το υπομενού Subtitles ενεργοποιημένο. Αν κάνεις hover το ποντίκι εκεί πάνω, τί επιλογές σου βγάζει; Για ανέβασε ένα ακόμη screenshot...

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή έχει πολύ πλάκα αυτό κ τώρα βλέπω τί γίνεται με όλες τις ταινίες κ έχω χάσει τη μπάλα.Κοιτάξτε κ θα καταλάβετε.

Απ την ταινία Avatar

16704592.png

μόνο χειροκείνητη ρύθμιση υπότιτλων.

Απ την ταινία Angels and Demons.

48935686.png

οι ελληνικοί υπότιτλοι φορτώνονται αυτόματα χωρίς καμία ρύθμιση.

Απ την ταινία 2012

38875999.png

οι υπότιτλοι φορτώνονται αυτόματα μόνο που είναι english.

Απ την ταινία οι αναλώσιμοι

45561431.png

οι υπότιτλοι εμφανίζονται κ φορτώνονται αυτόματα ελληνικοί

Απ την ταινία Spiderman 3

44695720.png

οι υπότιτλοι φορτώνονται αυτόματα όμως είναι dutch.

Ολα τα mkv έχουν ξεχωριστά αρχεία srt με το ίδιο όνομα της ταινίας κ στον ίδιο φάκελο.

Ο player είναι ο 1.4.2700.0

Τα συμπεράσματα δικά σας..............

Δημοσ.

Ωραία, άρα βλέπεις υποτίτλους. Το πρόβλημα που είναι; Όταν τα MKV έχουν ενσωματωμένα streams υποτίτλων, νομίζω πως αυτά παίρνουν προτεραιότητα έναντι του εξωτερικού αρχείου υποτίτλων. Αλλά ακόμη κι έτσι, στο μενού που βγαίνει και δείχνει ποιοι υπότιτλοι είναι επιλεγμένοι, μπορείς αν θέλεις να κάνεις κλικ στα υπόλοιπα και να αλλάξεις δέσμη υποτίτλων.

Δημοσ.

ακριβως

αυτο ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ φυσιολογικο

το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις σε προτεραιοτητα τον ελληνικο υποτιτλο,αλλα δε ξερω αν γινεται με τα custom ονοματα

Δημοσ.

Στο μενού Options->Subtitles->Misc έχει μια επιλογή "Always default to external subtitles if available".

Τσεκάρισε την.

Aν δεν θέλεις να φορτώνονται ποτέ οι ενσωματωμένοι υπότιτλοι των mkv τσεκάρισε το "Do not load embeded subtitles".

Αυτό θα σου διορθώσει το θέμα κατά πάσα πιθανότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...