paris_rx8 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Guys καλησπέρα.Θα ήθελα την βοήθειά σας καθώς οι προτιμήσεις πολλών χρηστών διαφέρουν κ έτσι δέν έχω καταληξει με πoιά software γίνεται η καλύτερη ανάγνωση των mkv.Τα specs του pc είναι: (I7 920-3,3Ghz) - (Ati 5870) - (Samsung SyncMaster P2370HD 60Hz) - (6GB Ram) - (Windows 7 x64) Απο software χρησιμοποιώ τα εξής: (CoreAVC Pro 2.0-Haali Media Spliter) - (AC3 Filter) -(DirectVobSub) - (MPC-HC x64) Να επισημάνω οτι οι external srt δέν δουλεύουν παρα μόνο χειροκείνητα μέσω του player.Η κωδικοποίηση γίνεται μέσω του coreavc διότι δέν χρησιμοποιώ DXVA καθώς ο τετραπύρηνος με enable multithreading δέν έχει κανένα πρόβλημα.Απο κεί κ πέρα κάτι έχω διαβάσει για reclock κ κάτι με τα Hz του monitor όμως δέν έχω καταλάβει,αυτό γίνεται μόνο για προβολή με projectora: Τί μπορώ να κάνω με τους υπότιτλους κ πείτε άν αξιοποιώ σωστά τα προγράμματα η κατα την γνώμη σας αλλαγές μπορούν να γίνουν. Αν μπορεί καποιος mod να διαγράψει το topic καθώς το συγκεκριμένο το ξαναέγραψα σε σωστο thread.
paris_rx8 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Guys καλησπέρα.Θα ήθελα την βοήθειά σας καθώς οι προτιμήσεις πολλών χρηστών διαφέρουν κ έτσι δέν έχω καταληξει με πoιά software γίνεται η καλύτερη ανάγνωση των mkv.Τα specs του pc είναι: (I7 920-3,3Ghz) - (Ati 5870) - (Samsung SyncMaster P2370HD 60Hz) - (6GB Ram) - (Windows 7 x64) Απο software χρησιμοποιώ τα εξής: (CoreAVC Pro 2.0-Haali Media Spliter) - (AC3 Filter) -(DirectVobSub) - (MPC-HC x64) Να επισημάνω οτι οι external srt δέν δουλεύουν παρα μόνο χειροκείνητα μέσω του player.Η κωδικοποίηση γίνεται μέσω του coreavc διότι δέν χρησιμοποιώ DXVA καθώς ο τετραπύρηνος με enable multithreading δέν έχει κανένα πρόβλημα.Απο κεί κ πέρα κάτι έχω διαβάσει για reclock κ κάτι με τα Hz του monitor όμως δέν έχω καταλάβει,αυτό γίνεται μόνο για προβολή με projectora: Τί μπορώ να κάνω με τους υπότιτλους κ πείτε άν αξιοποιώ σωστά τα προγράμματα η κατα την γνώμη σας αλλαγές μπορούν να γίνουν. Αν μπορεί καποιος mod να διαγράψει το topic καθώς το συγκεκριμένο το ξαναέγραψα σε σωστο thread.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.