routsounmanman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα τελευταία με ορισμένα site που έχω φτιάξει. Δεν εμφανίζονται με το prefix www!!! Δεν γίνεται συνέχεια αυτό, και μερικές φορές εμφανίζεται με www. και δεν εμφανίζεται χωρίς! Μήπως ξέρετε κάποια λύση παίδες; Υποθέτω είναι DNS error και δεν γίνεται resolve o host, ετσι;
routsounmanman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα τελευταία με ορισμένα site που έχω φτιάξει. Δεν εμφανίζονται με το prefix www!!! Δεν γίνεται συνέχεια αυτό, και μερικές φορές εμφανίζεται με www. και δεν εμφανίζεται χωρίς! Μήπως ξέρετε κάποια λύση παίδες; Υποθέτω είναι DNS error και δεν γίνεται resolve o host, ετσι;
platongr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Όπως το λες.. είναι dns πρόβλημα. επικοινώνησε με τον host σου και πες του το πρόβλημα
platongr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Όπως το λες.. είναι dns πρόβλημα. επικοινώνησε με τον host σου και πες του το πρόβλημα
routsounmanman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Όπως το λες.. είναι dns πρόβλημα. επικοινώνησε με τον host σου και πες του το πρόβλημα Έχω virtual server στο papaki, και access στα DNS settings. Μόλις είδα ότι δεν υπήρχε record για http://www.blahblah.gr και έβαλα ένα CNAME record. Ελπίζω να λύσει το πρόβλημα. thnx για την γρήγορη απάντηση φίλε
routsounmanman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Όπως το λες.. είναι dns πρόβλημα. επικοινώνησε με τον host σου και πες του το πρόβλημα Έχω virtual server στο papaki, και access στα DNS settings. Μόλις είδα ότι δεν υπήρχε record για http://www.blahblah.gr και έβαλα ένα CNAME record. Ελπίζω να λύσει το πρόβλημα. thnx για την γρήγορη απάντηση φίλε
routsounmanman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν, τώρα κάνει resolve, αλλά με το www. με βγάζει σε κενή σελίδα του Parallels!!! Σε FTP με βγάζει στο ίδιο ακριβώς directory, δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει!
mixalis8 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 οταν δημιουργώ πάντως εγώ ενα domain στο plesk εκεί που γράφω το domain έχει ενα checkbox για να ενεργοποιήσω το www.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.