Προς το περιεχόμενο

Paypal account limited

googler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σήμερα έλαβα μια πληρωμή 3000 δολλάρια μέσω paypal από πώληση στο ebay, το paypal μπλόκαρε τον λογαριασμό μου επειδή λέει ξεπέρασα το όριο των 2500 χιλιάδων και μου βγάζει αυτό το παρακάτω μύνημα:

PayPal is constantly working to ensure security by regularly screening the accounts in our system. We recently reviewed your account, and we need more information to help us provide you with secure service. Until we can collect this information, your access to sensitive account features will be limited. We would like to restore your access as soon as possible, and we apologize for the inconvenience.

Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

#

Oct 25, 2010: As you know, we're required to confirm your identity and your address once your PayPal account receives 2,500 EUR.

Please help us do this by providing a few pieces of information about yourself within the next 45 days. (PayPal members in the UK may not be required to provide this documentation.)

Provide a copy of one of the following:

4. Passport

5. Driver's license

6. National ID card

And, a copy of one of the following:

4. A utility bill you received within the last 6 months

5. A financial statement from within the last 6 months

6. Certificate of residence

All banks in the EU are required to collect this information from their members in order to help prevent money laundering.

The principal law is Directive 2005/60/EC of the European Parliament on the prevention of the use of the financial system for the purpose of money laundering and terrorist financing. To learn more:

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32005L0060:EN:NOT

Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω ακριβώς;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπερα σήμερα έλαβα μια πληρωμή 3000 δολλάρια μέσω paypal από πώληση στο ebay, το paypal μπλόκαρε τον λογαριασμό μου επειδή λέει ξεπέρασα το όριο των 2500 χιλιάδων και μου βγάζει αυτό το παρακάτω μύνημα:

PayPal is constantly working to ensure security by regularly screening the accounts in our system. We recently reviewed your account, and we need more information to help us provide you with secure service. Until we can collect this information, your access to sensitive account features will be limited. We would like to restore your access as soon as possible, and we apologize for the inconvenience.

Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

#

Oct 25, 2010: As you know, we're required to confirm your identity and your address once your PayPal account receives 2,500 EUR.

Please help us do this by providing a few pieces of information about yourself within the next 45 days. (PayPal members in the UK may not be required to provide this documentation.)

Provide a copy of one of the following:

4. Passport

5. Driver's license

6. National ID card

And, a copy of one of the following:

4. A utility bill you received within the last 6 months

5. A financial statement from within the last 6 months

6. Certificate of residence

All banks in the EU are required to collect this information from their members in order to help prevent money laundering.

The principal law is Directive 2005/60/EC of the European Parliament on the prevention of the use of the financial system for the purpose of money laundering and terrorist financing. To learn more:

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32005L0060:EN:NOT

Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω ακριβώς;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πρέπει να τους στείλεις

-Αντίγραφο διαβατηρίου ή ταυτοτητας

-Ένα πρόσφατο (μεχρι 6 μήνες) λογαριασμο που να φαίνεται η διεύθυνση σου

Δημοσ.

Πρέπει να τους στείλεις

Δημοσ.
Πρέπει να τους στείλεις

Σε ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση.

Που να τα στειλω;

Θα τα δεχτούν μεΕλληνικά;

και αν τα στείλω σήμερα σε πόσες μέρες θα λήξει ο περιορισμός;

Δημοσ.
Πρέπει να τους στείλεις

Σε ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση.

Που να τα στειλω;

Θα τα δεχτούν μεΕλληνικά;

και αν τα στείλω σήμερα σε πόσες μέρες θα λήξει ο περιορισμός;

Δημοσ.

Εμένα σε 1 μέρα μου το είχαν κάνει άρση, αλλά τραβιόμουν καιρό γιατί δεν είχα γράψει ολόκληρο το βαφτιστικό μου όνομα... (για αυτούς Kostis != Κωνσταντίνος)

Δημοσ.

Εμένα σε 1 μέρα μου το είχαν κάνει άρση, αλλά τραβιόμουν καιρό γιατί δεν είχα γράψει ολόκληρο το βαφτιστικό μου όνομα... (για αυτούς Kostis != Κωνσταντίνος)

Δημοσ.

Πως τα έστειλες με fax η mail;

---------- Προσθήκη στις 17:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:02 ----------

Τελικά βρήκα πως να τα στείλω(μέσω της σελίδας του paypal), όμως πες μου σε παρακαλώ κάτι, και η ταυτότητα μου και ο λογαριασμός που ζητάνε ειναι στα Ελληνικά, στην δική σου περίπτωση τι έγινε τα δεχτήκαν:

Δημοσ.

Πως τα έστειλες με fax η mail;

---------- Προσθήκη στις 17:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:02 ----------

Τελικά βρήκα πως να τα στείλω(μέσω της σελίδας του paypal), όμως πες μου σε παρακαλώ κάτι, και η ταυτότητα μου και ο λογαριασμός που ζητάνε ειναι στα Ελληνικά, στην δική σου περίπτωση τι έγινε τα δεχτήκαν:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...