Προς το περιεχόμενο

Τραγούδια για iPod.

MONSTER655

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας, θέλω να βάλω στο iPod μου Τραγούδια έχω βάλει μερικά και θέλω προτάσεις για να το γέμισω. Αν θέλετε μπορείτε να μου προτείνετε μερικά Τραγούδια.

Δημοσ.

Για σας, θέλω να βάλω στο iPod μου Τραγούδια έχω βάλει μερικά και θέλω προτάσεις για να το γέμισω. Αν θέλετε μπορείτε να μου προτείνετε μερικά Τραγούδια.

Δημοσ.

Ετσι γενικα; Τι μουσικη ακους; Θελεις ελληνικα; Ξενα; Δωσε καμια πληροφορια.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Ετσι γενικα; Τι μουσικη ακους; Θελεις ελληνικα; Ξενα; Δωσε καμια πληροφορια.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

ειναι πολυ γενικη η ερωτηση σου, γι αυτο.

παντως, αφου δεν σε νοιαζει το ειδος, εδω εχει τη λιστα του rolling stone με τα 500 καλυτερα τραγουδια ολων των εποχων

Δημοσ.

Και συγνώμη πήρες ipod και δεν ξέρεις τι να βάλεις μέσα;

Έδωσες ένα σωρό λεφτά για να ρωτήσεις μετά στο φόρουμ τι να κάνεις το ipod σου; Και υπάρχει και κόσμος που σου απαντάει σοβαρά ξερωγω;

Τι διάολο, τι έχει πάει λάθος.

Δημοσ.
Και συγνώμη πήρες ipod και δεν ξέρεις τι να βάλεις μέσα;

Έδωσες ένα σωρό λεφτά για να ρωτήσεις μετά στο φόρουμ τι να κάνεις το ipod σου; Και υπάρχει και κόσμος που σου απαντάει σοβαρά ξερωγω;

Τι διάολο, τι έχει πάει λάθος.

Ρώτησα γνώμες για μερικά Τραγούδια. Για να τα βάλω στο iPod στην δουλειά Όλη μέρα στον υπολογιστή Βάριεμαι και θέλω να ακούω μουσική για 8 ώρες. Εγώ έχω για 4 ώρες.

Δημοσ.

Ωραία δώσε κανένα στοιχείο παραπάνω τότε για να διευκολύνεις, γιατί ο όρος τραγούδια περιλαμβάνει από πολυφωνικά ηπειρώτικα μέχρι μπλακ μέταλ.

Δημοσ.
Ωραία δώσε κανένα στοιχείο παραπάνω τότε για να διευκολύνεις, γιατί ο όρος τραγούδια περιλαμβάνει από πολυφωνικά ηπειρώτικα μέχρι μπλακ μέταλ.

Pop ελληνικά και pop ξένα.

Δημοσ.

'Νταξ ρε γαρνελα χαλάρωσε ναουμ, δε μπηρε από την τσέπη σου τα λεφτά για το αηποντ =ρ

Εγώ λέω αφού θελεις ποπ, μεην στρημ και τετχοια να τσεκάρεις τίποτε τοπ 10 ελληνικών και ξένων τραγουδιών και να ξεκινησεις από αυτά. Δες τι παίζει και σε δημοφιλείς ραδιοφωνικούς σταθμούς τύπου red fm, rock fm κτλ.

Αλλιώς ο καθένας θα σου πει τις προτιμήσεις του εδώ πέρα και θα καταλήξεις με πλεηλιστ των 569 gb.

Εναλλακτικά κοίταξε το θρεντ "τι ακούτε τώρα" ή αυτό με τα τραγούδια από διαφημίσεις/εκπομπές κτλ και θα πάρεις γνώμες των μελών, γιατί πολύ απλά εκεί παίζουν τα αγαπημένα του καθενός.

Δημοσ.
'Νταξ ρε γαρνελα χαλάρωσε ναουμ, δε μπηρε από την τσέπη σου τα λεφτά για το αηποντ =ρ

Εγώ λέω αφού θελεις ποπ, μεην στρημ και τετχοια να τσεκάρεις τίποτε τοπ 10 ελληνικών και ξένων τραγουδιών και να ξεκινησεις από αυτά. Δες τι παίζει και σε δημοφιλείς ραδιοφωνικούς σταθμούς τύπου red fm, rock fm κτλ.

Αλλιώς ο καθένας θα σου πει τις προτιμήσεις του εδώ πέρα και θα καταλήξεις με πλεηλιστ των 569 gb.

Εναλλακτικά κοίταξε το θρεντ "τι ακούτε τώρα" ή αυτό με τα τραγούδια από διαφημίσεις/εκπομπές κτλ και θα πάρεις γνώμες των μελών, γιατί πολύ απλά εκεί παίζουν τα αγαπημένα του καθενός.

Ok, thanks.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...