MONSTER655 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Για σας, θέλω να βάλω στο iPod μου Τραγούδια έχω βάλει μερικά και θέλω προτάσεις για να το γέμισω. Αν θέλετε μπορείτε να μου προτείνετε μερικά Τραγούδια.
MONSTER655 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Για σας, θέλω να βάλω στο iPod μου Τραγούδια έχω βάλει μερικά και θέλω προτάσεις για να το γέμισω. Αν θέλετε μπορείτε να μου προτείνετε μερικά Τραγούδια.
YiN Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Ετσι γενικα; Τι μουσικη ακους; Θελεις ελληνικα; Ξενα; Δωσε καμια πληροφορια. Sent from my iPhone using Insomnia.app
YiN Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Ετσι γενικα; Τι μουσικη ακους; Θελεις ελληνικα; Ξενα; Δωσε καμια πληροφορια. Sent from my iPhone using Insomnia.app
MONSTER655 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Κανείς δεν έχει να μου προτείνει κάτι;
Mika Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ειναι πολυ γενικη η ερωτηση σου, γι αυτο. παντως, αφου δεν σε νοιαζει το ειδος, εδω εχει τη λιστα του rolling stone με τα 500 καλυτερα τραγουδια ολων των εποχων
YiN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ακριβώς, πες μας κάτι πιο συγκεκριμενο για να σε βοηθήσουμε.
Garnele Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Και συγνώμη πήρες ipod και δεν ξέρεις τι να βάλεις μέσα; Έδωσες ένα σωρό λεφτά για να ρωτήσεις μετά στο φόρουμ τι να κάνεις το ipod σου; Και υπάρχει και κόσμος που σου απαντάει σοβαρά ξερωγω; Τι διάολο, τι έχει πάει λάθος.
MONSTER655 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Και συγνώμη πήρες ipod και δεν ξέρεις τι να βάλεις μέσα; Έδωσες ένα σωρό λεφτά για να ρωτήσεις μετά στο φόρουμ τι να κάνεις το ipod σου; Και υπάρχει και κόσμος που σου απαντάει σοβαρά ξερωγω; Τι διάολο, τι έχει πάει λάθος. Ρώτησα γνώμες για μερικά Τραγούδια. Για να τα βάλω στο iPod στην δουλειά Όλη μέρα στον υπολογιστή Βάριεμαι και θέλω να ακούω μουσική για 8 ώρες. Εγώ έχω για 4 ώρες.
Garnele Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ωραία δώσε κανένα στοιχείο παραπάνω τότε για να διευκολύνεις, γιατί ο όρος τραγούδια περιλαμβάνει από πολυφωνικά ηπειρώτικα μέχρι μπλακ μέταλ.
MONSTER655 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ωραία δώσε κανένα στοιχείο παραπάνω τότε για να διευκολύνεις, γιατί ο όρος τραγούδια περιλαμβάνει από πολυφωνικά ηπειρώτικα μέχρι μπλακ μέταλ. Pop ελληνικά και pop ξένα.
YiN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 'Νταξ ρε γαρνελα χαλάρωσε ναουμ, δε μπηρε από την τσέπη σου τα λεφτά για το αηποντ =ρ Εγώ λέω αφού θελεις ποπ, μεην στρημ και τετχοια να τσεκάρεις τίποτε τοπ 10 ελληνικών και ξένων τραγουδιών και να ξεκινησεις από αυτά. Δες τι παίζει και σε δημοφιλείς ραδιοφωνικούς σταθμούς τύπου red fm, rock fm κτλ. Αλλιώς ο καθένας θα σου πει τις προτιμήσεις του εδώ πέρα και θα καταλήξεις με πλεηλιστ των 569 gb. Εναλλακτικά κοίταξε το θρεντ "τι ακούτε τώρα" ή αυτό με τα τραγούδια από διαφημίσεις/εκπομπές κτλ και θα πάρεις γνώμες των μελών, γιατί πολύ απλά εκεί παίζουν τα αγαπημένα του καθενός.
MONSTER655 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 'Νταξ ρε γαρνελα χαλάρωσε ναουμ, δε μπηρε από την τσέπη σου τα λεφτά για το αηποντ =ρ Εγώ λέω αφού θελεις ποπ, μεην στρημ και τετχοια να τσεκάρεις τίποτε τοπ 10 ελληνικών και ξένων τραγουδιών και να ξεκινησεις από αυτά. Δες τι παίζει και σε δημοφιλείς ραδιοφωνικούς σταθμούς τύπου red fm, rock fm κτλ. Αλλιώς ο καθένας θα σου πει τις προτιμήσεις του εδώ πέρα και θα καταλήξεις με πλεηλιστ των 569 gb. Εναλλακτικά κοίταξε το θρεντ "τι ακούτε τώρα" ή αυτό με τα τραγούδια από διαφημίσεις/εκπομπές κτλ και θα πάρεις γνώμες των μελών, γιατί πολύ απλά εκεί παίζουν τα αγαπημένα του καθενός. Ok, thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.