Προς το περιεχόμενο

Ηχεία αυτοκινήτου

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ φασαρία για το τίποτα ο Audison.

Έχω τον lrx 4.5.

Καλα ελα να ακουσεις τον kenwood που εχω :lol: (και προσπαθω να αλλαξω καποια στιγμη) .

Ειδικα το καλοκαιρι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

δε συμφωνω μανωλη. 5 χρονια ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος απο τα Audisonακια... απο τους καλυτερους που εχω ακουσει.

Ωραία πράγματα αν κ υπερτιμημένα για να ακούς μουσική στο αυτοκίνητο. Βέβαια γούστα είναι αυτά!

Ο καθεις με την τρελα του. Αλλοι σκανε οσα εσκασα εγω σε ενα ice για να εχουν την καλυτερη καρτα γραφικων, αλλοι τα σκανε σε ice.

Προσωπικα επειδη κανω πολλα ταξιδια μονος, ειναι σημαντικη συντροφια ενα καλο ηχοσυστημα με ενα flashaki με μια ωραια playlist. Για την ακριβεια, αναπολω τετοιου ειδους ταξιδια απο οταν σταματησα να τα κανω σε τετοια συχνοτητα, δηλαδη μονος με καιρο συνεφιασμενο κατα προτιμηση και να απολαμβανω τα βαθια μπασα της ambient απο Αθηνα μεχρι θεσαλονικη και τουμπαλιν :-) Δεν μετανιωσα ουτε λεπτο για τα λεφτα που ξοδεψα, αν και πριν το τοποθετησω ειχα παρα πολλες αμφιβολιες για το αν τελικα αξιζει.

κ εγω εσκασα 1.200 ευρο για τον ηχο στο αμαξι μου(2 ενισχυτες,ηχεια μπρος-πισω,woofer,πηγη Alpine κτλ).δεν το μετανιωσα αλλα δεν θα το ξανακανα,βλεπεις αρραβωνιαστηκα κ τωρα εχουμε αρκετα εξοδα για τον γαμο κτλ.

παντως οτι κ ηχειο κ να βαλεις κ θες να το ακους δυνατα κ σωστα θελει ενισχυτη!

4 ground zero έχω εγώ. 2 ταμπλώ 2 πίσω.

Μια χαρά την παλεύω, τα σκάω μερικές φορές στον δρομο αλλά γενικά δεν είμαι της έντασης στο αυτοκίνητο.

(πηγή pioneer)

Μπορείς να βάλεις μία καλή πήγη και 4 ηχειάκια και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος βάζεις και ενισχυτή.

4 ground zero έχω εγώ. 2 ταμπλώ 2 πίσω.

Μια χαρά την παλεύω, τα σκάω μερικές φορές στον δρομο αλλά γενικά δεν είμαι της έντασης στο αυτοκίνητο.

(πηγή pioneer)

Μπορείς να βάλεις μία καλή πήγη και 4 ηχειάκια και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος βάζεις και ενισχυτή.

καλα κ εγω δεν τα βαλα για να το βαζω τερμα κ να ενοχλω τους αλλους αλλα για να εχω σωστο ηχο χωρις παραμορφωσεις.μερικες φορες οταν μπαινει ενα κοματι που σε φτιαχνει το θες λιγο πιο δυνατα,γιαυτο ειναι οι ενισχητες.κ μια πηγη με 3 εξοδους(αν βαλεις κ woofer)

εγω ξεκινησα για ενα σετ μπροστα (τα ηχεια πισω τα ξηλωσα γιατι μου χαλαγαν τον ηχο-ο σωστος ηχος ερχεται μονο απο μπροστα). στην πορεια ξεφυγα λιγο αφου απο εκει που θα επαιζα ενα σετ διαιρουμενα και ενα sub με 4καναλο ενισχυτη, το γυρισα σε ενεργο κροσσαρισμα, μετα ειπα να βαλω ξεχωριστο ενισχυτη σε καθε δρομο, μετα μπηκε και ο επεξεργαστης ηχου, μετα ηθελα και ρευματα.. ειναι να μην μπλεξεις!! παντως δεν το εχω μετανοιωσει.. οπως τα εβαλα στο αμαξι, οταν το πουλησω, θα τα ξηλωσω και θα μπουν τα καινουργια. μεχρι και τα καλωδια θα παρω (μια περιουσια εσκασα).

συνηθως τα ακριβοτερα ηχεια τα παιρνεις για εξτρα ποιοτητα και οχι για υπερβολικη ενταση.

ενταση βγαζεις αν βαλεις και 50 μουφοηχεια μεσα και να ακουνε ολοι οτι εισαι καγκουρας

γι αυτο προτεινα 2 καλα ηχεια μπροστα

ειναι το ιδανικο

ηχεια στις πισω πορτες η την εταζερα καταστρεφουν τον ηχο

so true! ειχα οβαλ και τα εβγαλα.. και δεν εχει να κανει με το οτι ηταν οβαλ, οσο με το οτι ο ηχος ερχοταν απο πισω!:-)

συνηθως τα ακριβοτερα ηχεια τα παιρνεις για εξτρα ποιοτητα και οχι για υπερβολικη ενταση.

ενταση βγαζεις αν βαλεις και 50 μουφοηχεια μεσα και να ακουνε ολοι οτι εισαι καγκουρας

γι αυτο προτεινα 2 καλα ηχεια μπροστα

ειναι το ιδανικο

θα συμφωνησω μαζι σου με τα ακριβα ηχεια για ποιοτητα(γιαυτο πηρα τα peerless)

αλλα τα πισω ηχεια μπορεις να τα ρυθμησεις απτον ενισχυτη να παιζουν πιο χαμηλα ωστε να μην σου χαλανε τα αυτια.κ αν ειναι καλα οβαλ ηχεια δεν καταστρεφουν τον ηχο αλλα τον δυναμωνει.

η μπορεις απτην πηγη σου να βαλεις τα μπροστα ηχεια να παιζουν πιο δυνατα απτα πισω,νομιζω στην επιλογη fade.

Αν το αυτοκινητο ειναι sedan 4αθυρο με σταθερη ενισχυμενη εταζερα (πολλα sedan εχουν κατι σαν καμαρα που πιανει μεταξυ των κολωνων στο τελος της πορτας) τοτε σιγορα δεν χαλαει ο ηχος. Σε αντιθετη περιπτωση αν τα ηχεια ειναι ΠΑΝΩ στην εταζερα, λογω συντονισμων χανεται ο ηχος, ενω ακομα και στο πλαστικο στα πλαγια να ειναι στηριγμενα, συνηθως δεν δημιουργει κλειστη καμπινα το πορτμπαγκαζ (καθως Η κινητη εταζερα δεν απομωνωνει το χωρο) με αποτελεσμα παλι να ειναι χαλια ο ηχος.

Για ηχεια πανω στις πισω πορτες, εκτος και αν η στηριξη τους ειναι χαλια βοηθανε.

θα συμφωνησω μαζι σου με τα ακριβα ηχεια για ποιοτητα(γιαυτο πηρα τα peerless)

αλλα τα πισω ηχεια μπορεις να τα ρυθμησεις απτον ενισχυτη να παιζουν πιο χαμηλα ωστε να μην σου χαλανε τα αυτια.κ αν ειναι καλα οβαλ ηχεια δεν καταστρεφουν τον ηχο αλλα τον δυναμωνει.

η μπορεις απτην πηγη σου να βαλεις τα μπροστα ηχεια να παιζουν πιο δυνατα απτα πισω,νομιζω στην επιλογη fade.

δεν ειναι οτι ειναι κακης ποιοτητας ο ηχος,ειναι οτι επειδη ερχεται απο πισω χαλαει πολυ την αισθηση του στερεο και απλα δινουν ενταση

αν ειναι να τα βαλει και να τα χαμηλωσει ποιο το νοημα

ασε που κατα 90% τα οβαλ ειναι πολυ πιο δυνατα απο τα μπροστινα

και φυσικα ειναι στο υψος του αυτιου των πισω επιβατων και σε πρηζουν να τα χαμηλωνεις επειδη κουφαινονται με αποτελεσεμα εσυ να μην ακους τιποτα και αυτοι να κουφαινονται πισω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...