zazas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Τελικά άκυρο το Air με αυτά που παίζουν δεν το ριψοκινδυνεύω. Κρατάω το acer για της μετακινήσεις μου και, πάω για το imac 21.5 μακάρι να μπορούσα να πάρω το 27αρι αλλά είναι πολλά τα λεφτά. Ελπίζω να μην το μετανιώσω θα είναι το πρώτο μου MacOS..
zazas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Ακυροοοοοο Οχι το iMac αλλα το 21.5,σημερα με εβγαλε ο δρομος στο κοσμος στη θεσσαλονικη και, ειδα απο κοντα και τα δυο iMac Μολις ειδα την 27αρα επαθα σοκ Αυτη την εβδομαδα θα παω με χιλια για το 27αρη τα 200 παραπανω πιστευω τα αξιζει και με το παραπανω!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 ΑκυροοοοοοΟχι το iMac αλλα το 21.5,σημερα με εβγαλε ο δρομος στο κοσμος στη θεσσαλονικη και, ειδα απο κοντα και τα δυο iMac Μολις ειδα την 27αρα επαθα σοκ Αυτη την εβδομαδα θα παω με χιλια για το 27αρη τα 200 παραπανω πιστευω τα αξιζει και με το παραπανω!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ Ήμουν κι εγώ στο ίδιο δίλημμα. Πήρα τον 27άρη και έκτοτε... έχω μείνει άναυδος. Περισσότερα για το ίδιο δίλημμα εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=409027
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.