mdr21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Εγω λεω Ζαζα να περιμενεις μεχρι 15/11 που θα ερθει Ελλαδα το MBA , να το δεις , να το πιασεις απο κοντα και μετα παιρνεις τις αποφασεις σου.
elven Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Εγω λεω Ζαζα να περιμενεις μεχρι 15/11 που θα ερθει Ελλαδα το MBA , να το δεις , να το πιασεις απο κοντα και μετα παιρνεις τις αποφασεις σου. και πάλι,θα τον τραβήξει η εμφάνιση και θα καταλήξει με ένα όμορφο και άχρηστο gadget/netbook,δες φλας στο 11αρι,θα γονατίσει
MONSTER655 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Φαντάσου ότι "γονατίζει" με τις φοτο που να το δει....θα παει να σηκόσει ότι λευτά έχει στην τράπεζα για να το αγόρασει. (εγώ αυτό έκανα με το iPhone 4 έλεγα Αστο πολλα λευτά είναι και Μόλις είδα το "διαμάντι" στην cosmote δεν υπολογισα τίποτα πήγα σηκοσα 780€ και το Πήρα. αυτο έπαθα και με το iPad Μόλις το Ηδα στα multirama πορόθηκα (ρώτησα αν μου πουλάνε το δίγμα Σοβαρά το έκανα) και τελικά την παρασκευή θα το έχω στα χέρια μου.
elven Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 εγώ λέω ότι το Air θα γονατίσει απο το flash τες πα το θεωρώ πεταμένα λεφτά,αλλά είναι η γνώμη μου
MONSTER655 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 εγώ λέω ότι το Air θα γονατίσει απο το flash τες πα το θεωρώ πεταμένα λεφτά,αλλά είναι η γνώμη μου Κανένα προϊόν της apple δεν είναι πεταμενα λευτα. Για αυτόν είναι ότι πρέπει. Για εμάς είναι το pro. Με i7.
Palp Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Κανένα προϊόν της apple δεν είναι πεταμενα λευτα. Mighty Mouse? Mac Mini? MBA 2008? Δεν είναι όλα τα προϊόντα της Apple επιτυχία.. Btw ο Anand έκανε review στα νεα MBA
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 http://www.cultofmac.com/13-inch-macbook-air-is-a-surprisingly-powerful-and-portable-pro-replacement-review/65814#more-65814 διαβαστε το
MONSTER655 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Mighty Mouse? Mac Mini? MBA 2008?Δεν είναι όλα τα προϊόντα της Apple επιτυχία.. Btw ο Anand έκανε review στα νεα MBA Μιλάμε για τα προϊόντα 2010-11 άλλες εποχές το 2008...
Palp Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 http://www.cultofmac.com/13-inch-macbook-air-is-a-surprisingly-powerful-and-portable-pro-replacement-review/65814#more-65814 διαβαστε το Πιο πολύ εντυπώσεις ενός χρήστη παρά επαγγελματικό review που φαίνεται αυτό... Π.χ. το παρακάτω: "I used it all day last Sunday and it just kept going and going. It wasn’t until late evening before it finally needed to be charged. I was pushing it hard and used all the defaults for screen brightness and energy saver. Standby, according to Apple, is supposed to be 30 days. I doubt I’ll leave it alone that long to find out." Ούτε νούμερα βάση χρήσης, ούτε τίποτα...
zazas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Εγω λεω Ζαζα να περιμενεις μεχρι 15/11 που θα ερθει Ελλαδα το MBA , να το δεις , να το πιασεις απο κοντα και μετα παιρνεις τις αποφασεις σου. αν δεν έχω δώσει το ipad θα περιμένω να το δω κιόλας αν και είναι στάνταρ πως θα το πάρω εγώ λέω ότι το Air θα γονατίσει απο το flash τες πα το θεωρώ πεταμένα λεφτά,αλλά είναι η γνώμη μου και πάλι,θα τον τραβήξει η εμφάνιση και θα καταλήξει με ένα όμορφο και άχρηστο gadget/netbook,δες φλας στο 11αρι,θα γονατίσει άχρηστο δεν θα είναι σε καμία περίπτωση, εγώ κάθομαι τουλάχιστον 3 ώρες τη μέρα μπροστά σε ένα 11αρι και κάνω τα πάντα(αυτά που θέλω τα κάνει όλα) όσο για το flash μια χαρά θα τα πάει, όχι βέβαια όπως ένα desktop αλλά και πάλι γιαυτό που θέλω εγώ θα είναι τα πάντα όλα. μήπως έχεις πιάσει λάθος 11άρια στα χέρια σου και νομίζεις πως όλα είναι έτσι; βλέπε: acer ferrari one 200 και ακόμα καλύτερα το acer 1810TZ που έχω δώσει στη γυναίκα μου. είναι τι χρειάζεται ο καθένας άχρηστο δεν είναι τίποτα!
MONSTER655 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 ..... άχρηστο δεν είναι τίποτα! Το galaxy tab τι είναι; Το νέο iPod nano; (αν και το έχω και είμαι χαρούμενος)
zazas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Θα συμφωνήσω. Είναι θέμα software. Προκειμένου να εξελληνιστεί το λειτουργικό, ζητάει να εγκαταστήσεις ένα πακέτο [ένα utility] που πειράζει πολλάαααααααα από τα αρχεία του OS, με αποτέλεσμα να έχεις έναν αχταρμά που σου σπάει τα νεύρα με κάθε κλικ που κάνεις. Ελληνικά και MacOS X είναι σαν τσακωμένες γειτόνισσες. Αμείλικτες, άσπονδες και ασύμβίβαστες. Όπως έχω πει δεν έχω ιδέα από mac os Αν βάλω κανονικά ελληνικά όταν το πάρω, μετά μπορώ να γυρίσω πίσω στην αρχική κατάσταση και να βάλω αγγλικά; και στο macbook pro δηλαδή με τα ελληνικά έτσι είναι; Τελικά με τα διάφορα προβλήματα που έχουν ακουστεί τι τελικά ισχύει; Λένε για τα γραφικά και ότι ζεσταίνετε, εγώ αυτά έχω ακούσει, και κατά πόσο μπορούν να διορθωθούν τέτοιου είδους προβλήματα με ένα update; Μιλάω φυσικά για το macbbok air
mdr21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδια , πραγματικα γιατι βαζετε Ελληνικα στις ηλεκτρονικες σας συσκευες? Μονο μειον εχουν. Οσο καλα Αγγλικα και να μην ξερεις , δεν δικαιολογειται.
zazas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδια , πραγματικα γιατι βαζετε Ελληνικα στις ηλεκτρονικες σας συσκευες? Μονο μειον εχουν.Οσο καλα Αγγλικα και να μην ξερεις , δεν δικαιολογειται. Νομίζω πως περισσότερο είναι ψυχολογικό το θέμα.. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να έχω αγγλικά
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδια , πραγματικα γιατι βαζετε Ελληνικα στις ηλεκτρονικες σας συσκευες? Μονο μειον εχουν.Οσο καλα Αγγλικα και να μην ξερεις , δεν δικαιολογειται. +99999999998
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.