Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση με ethernet desktop-laptop

ne3go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους drivers της καρτας δικτύου δεν τους έχω πειράξει κι ούτε έχω κάνει format ( αν έκανα format, πάλι vista θα έβαζα? χαχαχα)

Anyway ευχαριστώ isay για την βοήθεια, ας ελπίσουμε να ξέρει κανείς άλλος τίποτα παραπάνω

Δημοσ.

Εγκατέστησα και το service pack2 των Vista, παρόλα αυτά δε λύθηκε το πρόβλημα με το "κίτρινο" στον προσαρμογέα Microsoft ISATAP.

Δοκίμασα να βάλω static ip, πάλι δεν συνδέεται το laptop με το router...

Αν έχει κανείς κάποια άλλη ιδέα ας βοηθήσει...

Δημοσ.

Εφόσον σου βγάζει κίτρινο σηματάκι στο device manager μη περιμένεις να συνδεθείς. Υπάρχει πρόβλημα με τον driver είτε είναι disabled η συσκευή. Κάνε δεξί κλικ και δες αν έχει "Ενεργοποίηση" ή αν μπορείς να κάνεις update των driver. Αλλιώς στο site της εταιρείας του laptop ψάξε για το συγκεκριμένο μοντέλο να κατεβάσεις των driver και να τον ξαναεγκαταστήσεις.

Δημοσ.

To θέμα είναι ότι μου βγάζει κίτρινο στο Μicrosoft ISATAP Adapter, κι απ'όσο έψαξα λίγο στο internet, πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα στα Vista.

Δεν μπορώ να βρώ όμως καθόλου όσο κι αν έψαξα, αν υπάρχει συγκεκριμένος driver, για το laptop (HP Pavilion dv9700)

Στο site της ΗΡ κατέβασα όλους τους network drivers και τους εγκατέστησα αλλά δε λύθηκε το θέμα...

Πρότεινε κάποιος μια λύση, αλλά απαιτεί τη σύνδεση του laptop με το site της Microsoft για να λυθεί, πράγμα που δε γίνεται αφού το laptop δε μπαίνει στο internet...!

Δημοσ.
To θέμα είναι ότι μου βγάζει κίτρινο στο Μicrosoft ISATAP Adapter, κι απ'όσο έψαξα λίγο στο internet, πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα στα Vista.

Δεν μπορώ να βρώ όμως καθόλου όσο κι αν έψαξα, αν υπάρχει συγκεκριμένος driver, για το laptop (HP Pavilion dv9700)

Στο site της ΗΡ κατέβασα όλους τους network drivers και τους εγκατέστησα αλλά δε λύθηκε το θέμα...

Πρότεινε κάποιος μια λύση, αλλά απαιτεί τη σύνδεση του laptop με το site της Microsoft για να λυθεί, πράγμα που δε γίνεται αφού το laptop δε μπαίνει στο internet...!

back up format και στην χειρότερη win 7

Δημοσ.

SwAToNeR το router δεν είναι ασύρματο (από επιλογή μιας και ήθελα ενσύρματη σύνδεση)

AiWaaa το format σκέφτομαι και γω για τελική λύση...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα... εχω παρει εναν φορητο και θελω να των συνδεσω με των σταθερο... θελω να τον συνδεσο απλα με καλωδιο ETHERNET... Ο σταθερος εχει XP και ο φορητος vista....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...