Andreas2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 τουτο δω: ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ GYMFORM ABS AND CORE το χει παρει κανεις; εγω ακουσει οτι κανει δουλεια... Κάνει δουλεία αν η δουλειά που θέλεις να κάνεις είναι να πληρώνεις άδικα τους πωλητές.
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 αυτο εχω ακουσει ειναι καλο για κοιλιακους...
palawiaris Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Έχω πάρει αυτό το ab circle.Γυμνάζει πλάγιους και κάτω κοιλιακούς.Το συνδιάζω με ποδήλατο δωματίου.Κάθε 2 μέρες κάνω 10 λεπτά στο ab circle και 25 στο ποδήλατο. Έχω χάσει ήδη 6-7 κιλά αν και κοντεύω τα 40 μου. Δεν κάνω καμιά διατροφή.Τρώω όπως πριν αλλά κοιτάζω να αφήνω τον εαυτό μου να πεινάσει και λίγο. Για αυτό το ab circle μου φαίνεται ότι κάνει πολύ καλή δουλειά.Σε μόνο 3 λεπτά γίνομαι μούσκεμα στον ιδρώτα και όταν τελιώσω πονάνε οι κοιλιακοί,σημάδι ότι δουλεύουν. youtube
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αυτό είναι όντως καλό, αλλά αν το παρακάνεις, πρέπει να βλέπεις μόνο ειδήσεις για το μνημόνιο, έτσι και δεις τίποτα ευχάριστο και γελάσεις, την έκατσες.
KilliK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Παιδια τι ασκησεις πρεπει να κανω για να δημιουργηθει χαμηλα στην κοιλια το γνωστο "τριγωνο".Θελει κατω κοιλιακους ή πλαγιους? Απολλωνιες γραμμες λεγονται.
panagos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Κύριοι εφόσον κάποιος ασχολείται με τη γυμναστική ή με κάποιο άθλημα, δεν χρειάζονται ειδικά μηχανήματα για να φανούν οι κοιλιακοί. Όπως αναφέρθηκε πριν, η σωστή διατροφή είναι το μυστικό. 80% διατροφή και 20% gym. Αν δεν τρως σωστά, όσο και να κοπανιέσαι κοιλιακούς δεν θα δεις.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 οπως είπε κ ο panagos τo καλύτερο πράγμα για κοιλιακους ειναι η διατροφη... Αν δεν έχετε λίπος πανω σας θα φανουν οι κοιλιακοι και ας μην έχετε κάνει ποτε ουτε 1!!!
KilliK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Πλαγιους κοιλιακους θελει κυριως. ακριβως. για να φανει πληρως το 6-pack οπως λεγονται οι κοιλιακοι στην bb αργκο,το σωμα σου πρεπει να εχει ποσοστο λιπους γυρω στα 5%.αν θες να φαινονται και οι φλεβες,πρεπει να πας γυρω στα 3%. υποψιν οτι δεν πρεπει να το παρακανεις,το ανθρωπινο σωμα χρειαζεται το λιπος,επομενως ολα με μετρο. κανε σωστη διατροφη,πολυ τρεξιμο,αφθονο νερο,φυσικους λιπο-διαλυτες οπως λεκιθινη,πολλους κοιλιακους κυριως πλαγιους και σε 1.5 χρονο θα τους εχεις. τουλαχιστον τοσο πηρε σε εμενα,αλλα εγω ειμαι και λιγο τεμπελης.
patrickdrd Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 patrick πως εγινες? φετες, τι να σου πω; το παρατησα το σπορ (κλασσικα...), ειχα μια συνδρομη ενος ετους για γυμναστηριο κ πηγα μονο τους 2-3 πρωτους, εχασα το ... κινητρο
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 εχασα το ... κινητρο Πήγε σε αλλο γυμναστηριο; Καλη;
patrickdrd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 [offtopic] μωρε καλη, καλη, αλλα κ αδυνατη (εκτος γυμναστηριων), (καλο, αλλα και κακο το αδυνατη - τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται ), απλα αποδειχτηκε οτι ηταν πολυ περισσοτερο δικη της επιλογη παρα δικη μου, ξερω, λαλακια ΜΟΥ, αλλα ειναι κ λιγο διφορουμενο το συγκεκριμενο, υπαρχει κι ο αντιλογος οτι διπλα σε καποιον γινεσαι (ή πρεπει να γινεσαι; ) καλυτερος... αλλα ρε παιδια (ειδικα γυναικες...), for christ's sake, αποδεχτειτε μια φορα αυτον που διαλεξατε να ειναι διπλα σας ετσι οπως ειναι, τι του βγαζετε την πιστη δεν προλαβατε να τον γνωρισετε για αλλαγες; ετσι, γιατι ψαχνετε τον πριγκηπα κι επειδη δεν μπορειτε να τον βρειτε, πρεπει να τον "κατασκευσασετε" για να λετε/δειχνετε οτι εχετε τον καλυτερο; ελεοςςςςςς μαλλον πρεπει να ανοιξουμε αλλο θεμα... γιατι θα μας φανε [/offtopic]
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 έχω ένα ab wheel, περίππου 14€ κάνει με υπόθεμα για τα γόνατα, είναι ό,τι πρέπει για να δυναμώσουν οι κοιλιακοί μυς και γενικότερα το πάνω μέρος του σώματος. Στην αρχή δυσκολευόμουν αρκετά ακόμα και απο τα γόνατα να κάνω, τώρα το παλεύω και απο όρθιος. Αλλά γράμμωση δεν έχω δει ακόμα, αυτό ειναι θέμα διατροφής και αερόβιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.