Προς το περιεχόμενο

οργανο για κοιλιακους;

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,

αξιζουν τα οργανα κοιλιακων;

ποσο πανε περιπου;

κανενας που να εμεινε ευχαριστημενος κι εχει κατι να προτεινει;

ευχαριστω προκαταβολικα

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,

αξιζουν τα οργανα κοιλιακων;

ποσο πανε περιπου;

κανενας που να εμεινε ευχαριστημενος κι εχει κατι να προτεινει;

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Κοιλιακους δεν προκειται να σου κανει κανενα απο αυτα τα οργανα αν δεν κανεις διατροφη για να ριξεις το ποσοστο του σωματικου σου λιπους. Μην χαλασεις τα χρηματα σου σε τετοια οργανα.

Δημοσ.

Κοιλιακους δεν προκειται να σου κανει κανενα απο αυτα τα οργανα αν δεν κανεις διατροφη για να ριξεις το ποσοστο του σωματικου σου λιπους. Μην χαλασεις τα χρηματα σου σε τετοια οργανα.

Δημοσ.

βρε, εχω χασει καμια 10αρια κιλα απο το καλοκαιρι, απλα ελεγα μπας κ συσφιχθουν λιγακι κ γινω ... φετες ( ; ) :P :lol:

Δημοσ.

βρε, εχω χασει καμια 10αρια κιλα απο το καλοκαιρι, απλα ελεγα μπας κ συσφιχθουν λιγακι κ γινω ... φετες ( ; ) :P :lol:

Δημοσ.

Για να γινεις φετες πρεπει να κανεις μερα παρα μερα ασκησεις για κοιλιακους, να κανεις καποια αεροβια ασκηση πχ τρεξιμο και να εχεις και μια καλη διατροφη. Πιο πολυ ρολο παντως παιζει η διατροφη γιατι μπορει να ειναι αρκετα γυμνασμενοι οι κοιλιακοι σου αλλα δεν θα φαινονται αν τους καλυπτει το λιπος.

Δημοσ.

Για να γινεις φετες πρεπει να κανεις μερα παρα μερα ασκησεις για κοιλιακους, να κανεις καποια αεροβια ασκηση πχ τρεξιμο και να εχεις και μια καλη διατροφη. Πιο πολυ ρολο παντως παιζει η διατροφη γιατι μπορει να ειναι αρκετα γυμνασμενοι οι κοιλιακοι σου αλλα δεν θα φαινονται αν τους καλυπτει το λιπος.

Δημοσ.

Φιλε αμα θελεις να γινεις ετσι http://www.graphicsdb.com/img77386.htmτοτε πρεπει να κάνεις απιστευτη διατροφη..Να τρως μαρουλια και τετοια πραματα..η γυμναστικη παιζει μικρο ρολο..30 % σου βάζω εγω..το υπολοιπο ειναι ολο διατροφη να το ξερεις αυτο..για γραμμωση το μεγαλο μυστικο ειναι στην διατροφη

Δημοσ.

Φιλε αμα θελεις να γινεις ετσι http://www.graphicsdb.com/img77386.htmτοτε πρεπει να κάνεις απιστευτη διατροφη..Να τρως μαρουλια και τετοια πραματα..η γυμναστικη παιζει μικρο ρολο..30 % σου βάζω εγω..το υπολοιπο ειναι ολο διατροφη να το ξερεις αυτο..για γραμμωση το μεγαλο μυστικο ειναι στην διατροφη

Δημοσ.

βρε ξεφυγαμεεεεεεεεεεεεεεε...

(εχω κοψει το πολυ φαι παντως, οπως κ το ψωμι κλπ,

τρωω ελαχιστα κ χορταινω, οργανο θα μου βρειτε; :P)

Δημοσ.

βρε ξεφυγαμεεεεεεεεεεεεεεε...

(εχω κοψει το πολυ φαι παντως, οπως κ το ψωμι κλπ,

τρωω ελαχιστα κ χορταινω, οργανο θα μου βρειτε; :P)

Δημοσ.

Τζάμπα λεφτά είναι τα όργανα, υπάρχουν πάρα πολλές ασκήσεις να κάνεις μόνος σου με πολύ καλά αποτελέσματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...