tpelek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Την βοήθεια σας, πέρασα το office 2010 με το ελληνικό proofing tools, στο word και στο outlook αν γράφω με greeklish με το που πατάω enter αλλάζει τους αγγλικούς χαρακτήρες σε ελληνικούς, και το σπαστικό είναι ότι δεν διορθώνετε με undo (ctrl –Z).. Έχω ψάξει αλλά δεν μπορώ να βρω που απενεργοποιείται…. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
tpelek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Την βοήθεια σας, πέρασα το office 2010 με το ελληνικό proofing tools, στο word και στο outlook αν γράφω με greeklish με το που πατάω enter αλλάζει τους αγγλικούς χαρακτήρες σε ελληνικούς, και το σπαστικό είναι ότι δεν διορθώνετε με undo (ctrl –Z).. Έχω ψάξει αλλά δεν μπορώ να βρω που απενεργοποιείται…. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
elven Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 δεν έχω το 2010 αλλά νομίζω αυτό θες http://www.gilsmethod.com/disable-autocorrect-features-word-2010
elven Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 δεν έχω το 2010 αλλά νομίζω αυτό θες http://www.gilsmethod.com/disable-autocorrect-features-word-2010
tpelek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Είχα κοιτάξει τις ρυθμίσεις του AutoCorrect, αλλά μόνο στο word και νόμιζα ότι το πρόβλημα συνέχισε και στα δύο, τώρα παρατήρησα ότι δεν το κάνει πλέον στο word αλλά μόνο στο outlook Ψάχνοντας τις διαφορές στις ρυθμίσεις είδα ότι τελικά έφταιγε ότι ήταν τσεκαρισμένο το "Correct keyboard Setting" μέσα στο μενού του AutoCorrect στο Tab AutoCorrect.
tpelek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Είχα κοιτάξει τις ρυθμίσεις του AutoCorrect, αλλά μόνο στο word και νόμιζα ότι το πρόβλημα συνέχισε και στα δύο, τώρα παρατήρησα ότι δεν το κάνει πλέον στο word αλλά μόνο στο outlook Ψάχνοντας τις διαφορές στις ρυθμίσεις είδα ότι τελικά έφταιγε ότι ήταν τσεκαρισμένο το "Correct keyboard Setting" μέσα στο μενού του AutoCorrect στο Tab AutoCorrect.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.