parsifal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Ούτως ή άλλως, το Cobian αν θυμάμαι καλά δεν κάνει synchronize, μόνο κλασσικό one-way backup (άσχετα αν το κάνει πολύ καλά και με τρελό customization). Οπότε, εξαρχής δεν έκανε για το σκοπό που ζητάς στο post #1.
eliascm21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερα να το κάνω με το Cobian. Μου πήγαινε και μου αντέγραφε όλο το δίσκο αντί να αναγνωρίζει αυτά που ήδη υπάρχουν. Το SyncToy καλό, το μόνο που δεν μου αρέσει ότι δεν μπορείς να δεις αναλυτικά τι ενέργειες έκανε (πια αρχεία αντέγραψε, μετονόμασε, διέγραψε κτλ) παρά μόνο τα error. Εκτός και αν γίνεται κάπως και δεν το έχω βρει.
hackertom Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Auto Backup Pro φιλαράκι δες αυτό!!! Πολύ καλό και για 30 ημέρες δωρεάν... δοκίμασε το και αν σου αρέσει αγόρασε το είναι φοβερό...
eliascm21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Το SyncToy καλό, το μόνο που δεν μου αρέσει ότι δεν μπορείς να δεις αναλυτικά τι ενέργειες έκανε (πια αρχεία αντέγραψε, μετονόμασε, διέγραψε κτλ) παρά μόνο τα error. Εκτός και αν γίνεται κάπως και δεν το έχω βρει. ΟΚ, το κουμπάκι preview δίπλα στο run αυτό κάνει . Οπότε με καλύπτει πλήρως, απλό και λειτουργικό, θα το κρατήσω Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Sadako Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Να ρωτήσω κι εγώ για να μην ανοίξω νέο τόπικ.. Θέλω να κάνω sync μεταξύ 2 φακέλων. Δεν θέλω να γίνεται αυτόματα, μιας και το folder που θέλω το backup είναι σε εξωτερικό σκληρό.. Έκανα κάποιο google search και βρήκα κανά 2 εφαρμογές, αλλά δεν έκαναν αυτό που ήθελα. Μου δημιουργούσαν 2 όμοιους φακέλους που περιείχαν την ένωση των αρχείων και από τους 2 φακέλους.. Για να γίνω πιο σαφής, Έχω 2 φακέλους: Ο Φάκελος Α (ας τον πω source folder, μιας και σε αυτόν γίνονται οι αλλαγές) που περιέχει τα αρχεία: Αρχείο 1, Αρχείο 2, Αρχείο 3 Και ο Φάκελος Β (destination folder) που σε κάποια φάση περιέχει τα αρχεία: Αρχείο 3, Αρχείο 4, Αρχειο 5 Εγώ θέλω με μια εφαρμογή, να κάνω manual sync, έτσι ώστε και ο Φάκελος Β να περιέχει τα αρχεία: Αρχείο 1, Αρχείο 2, Αρχείο 3, απλά επειδή το Αρχείο 3 υπάρχει ήδη, να μην το αντιγράψει.. Αλλά να σβήσει και τα αρχεία Αρχείο 4, Αρχείο 5.. (Οι εφαρμογές που δοκίμασα, μου άλλαζαν και τους 2 φακέλους, βάζοντας και στους 2 τα ίδια 5 αρχεία).. Μου κάνει κάποια από τις εφαρμογές που αναφέρατε;
parsifal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Mirror, με left-to-right κατεύθυνση μόνο δηλαδή. Χμμμ...το SyncToy της Microsoft έχει ένα mode που λέγεται "Echo" και κάνει left-to-right copy, αλλά δε θυμάμαι ρε γμτ αν σβήνει και επιπλέον αρχεία από τα δεξιά.
Sadako Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ακριβώς.. Αν ήταν μόνο για copy, ε το πολύ πολύ έκανα ένα απλό copy μέσα από τα windows, και απλά στο πρώτο conflict ίδιου αρχείου, έκανα don't copy και apply to all conflicts..
antonl Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Το SyncBack που υπάρχει και κάπου στο wiki, πιθανότατα κάνει αυτό που θες. Έχει αρκετά custom rules.
Sadako Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Χμμμ.. Τελικά βρήκα το FreeFileSync, που κάνει ακριβώς αυτό θέλω, και είναι και δωρεάν..
GREGKERKYRA Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Για να μην ανοίγω θέμα, υπάρχει κάποιο καινούργιο/παλιό πρόγραμμα που να κάνει αυτόματα πχ μια φορά την εβδομάδα back-up συγκεκριμένων φακέλων; Και επίσης πρόγραμμα που να παίρνει αυτόματα image ολόκληρου του σκληρού(128gb ssd σε HDD 1tb);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα