Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να το ανοίγω στο σωστό μέρος..

Ψάχνω έναν τρόπο για αυτόματο backup αρχείων που υπάρχουν σε συγκεκριμένο φάκελο. Δηλαδή κάθε φορά που πάω να γράψω σβήσω μετονομάσω κτλ κάτι σε ένα φάκελο, έστω Χ1, το ίδιο να γίνεται αυτόματα και στον φάκελο Χ2 που θα έχω ορίσει εγώ σε έναν άλλο δίσκο για backup του προηγούμενου συστήματος.

Γίνεται κάτι τέτοιο;

Έχω έναν δίσκο 500GB τον οποίο θέλω να χρησιμοποιήσω αποκλειστικά για backup, αλλά για backup συγκεκριμένων πραγμάτων (φακέλων) ενός άλλου δίσκου. Υπάρχει αυτόματος τρόπος ή ανταγκαστικά manual copy-paste;

Α και μιλάμε πάντα για windows (win7 συγκεκριμένα).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Δημοσ.

Ελπίζω να το ανοίγω στο σωστό μέρος..

Ψάχνω έναν τρόπο για αυτόματο backup αρχείων που υπάρχουν σε συγκεκριμένο φάκελο. Δηλαδή κάθε φορά που πάω να γράψω σβήσω μετονομάσω κτλ κάτι σε ένα φάκελο, έστω Χ1, το ίδιο να γίνεται αυτόματα και στον φάκελο Χ2 που θα έχω ορίσει εγώ σε έναν άλλο δίσκο για backup του προηγούμενου συστήματος.

Γίνεται κάτι τέτοιο;

Έχω έναν δίσκο 500GB τον οποίο θέλω να χρησιμοποιήσω αποκλειστικά για backup, αλλά για backup συγκεκριμένων πραγμάτων (φακέλων) ενός άλλου δίσκου. Υπάρχει αυτόματος τρόπος ή ανταγκαστικά manual copy-paste;

Α και μιλάμε πάντα για windows (win7 συγκεκριμένα).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Δημοσ.
μιλαμε για windows ή Linux?

Αυτο που θεσ θα το πετυχεις μονο με synchronization

windows. Κανένα καλό free πρόγραμμα; Η free έκδοση του SYNCBACK θα με καλύψει; ΟΚ θα το δοκιμάσω και θα επιστρέψω.

Δημοσ.
Δουλεύω πολύ καιρό το ViceCersa Pro και είναι τέλειο.

Αν θες το δοκιμάζεις

http://www.tgrmn.com/

Μονό που δεν είναι free:p

Kαι μια ερώτηση επειδή με ενδιαφέρει και μένα το πρόγραμμα θα το εγκαταστήσω στον server μου η στον υπολογιστή που έχω τα πράγματα που θέλω να κάνω backup

Δημοσ.

To SyncToy της microsoft είναι πολύ απλό αλλά μου κάνει καθώς προτιμώ να μην γίνεται αυτόματο synchronize. Το Cobian φαίνεται σίγουρα πιο pro.

Θα τα δοκιμάσω και τα δύο για να δω πως τα πάνε από άποψης ταχύτητας καθώς θα κάνω τελικά sync ολόκληρα partitions δύο ξεχωριστών δίσκων (μεγέθους 500GB οι οποίοι θα είναι κάπου στο 75% γεμάτοι).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...