Προς το περιεχόμενο

τι αναλυση για παιχνιδια?

bi171184

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα!θα ηθελα να κανω μια (ισως για πολλους ανοητη)ερωτηση.εχω την samsung 2333hd 23" και μεχρι τωρα επαιζα τα παιχνιδια σε 1680χ1050 αναλυση.Αν επαιζα σε μικροτερη αναλυση πχ 1333χ η 1280χ θα ειχε καμια διαφορα στην απεικονιση απ'οτι τωρα??το σιγουρο ειναι οτι θα κερδιζα περισσοτερα frames.

Δημοσ.

καλημερα!θα ηθελα να κανω μια (ισως για πολλους ανοητη)ερωτηση.εχω την samsung 2333hd 23" και μεχρι τωρα επαιζα τα παιχνιδια σε 1680χ1050 αναλυση.Αν επαιζα σε μικροτερη αναλυση πχ 1333χ η 1280χ θα ειχε καμια διαφορα στην απεικονιση απ'οτι τωρα??το σιγουρο ειναι οτι θα κερδιζα περισσοτερα frames.

Δημοσ.

Γενικά οι TFT αποδίδουν καλύτερα (μικρότερη παραμόρφωση) στη native ανάλυση, δηλ. τη μεγαλύτερη που σηκώνουν. Αν τη ρίξεις, θα κερδίσεις fps αλλά -αναλόγως του μοντέλου- πιθανόν να χάσεις σε ποιότητα. Δοκιμάζεις και βλέπεις τι σου κάνει καλύτερα.

Δημοσ.

Γενικά οι TFT αποδίδουν καλύτερα (μικρότερη παραμόρφωση) στη native ανάλυση, δηλ. τη μεγαλύτερη που σηκώνουν. Αν τη ρίξεις, θα κερδίσεις fps αλλά -αναλόγως του μοντέλου- πιθανόν να χάσεις σε ποιότητα. Δοκιμάζεις και βλέπεις τι σου κάνει καλύτερα.

Δημοσ.
η απλα παιζεις σε παραθυρο με μικροτερη αναλυση

ενταξει,δεν νομιζω να υπαρχει gamer που να το κανει αυτο,ολοι θελουν fullscreen!απλα μου κανει εντυπωση γιατι ενω ειναι lcd tv-monitor με native αναλυση στα 1920χ1080,στην αναλυση αυτη δειχνει χαλια η οθονη!σκουρα εντονα χρωματα κτλ. την εχω στα 1680χ1050 για την χρηση του pc και των games κ ειναι ενταξει..επισης αν την συνδεσω με την τηλεοραση μου sony 32" lcd με hdmi καλωδιο,θα εχω προβλημα στην απεικονιση σε αυτην την αναλυση??

Δημοσ.
η απλα παιζεις σε παραθυρο με μικροτερη αναλυση

ενταξει,δεν νομιζω να υπαρχει gamer που να το κανει αυτο,ολοι θελουν fullscreen!απλα μου κανει εντυπωση γιατι ενω ειναι lcd tv-monitor με native αναλυση στα 1920χ1080,στην αναλυση αυτη δειχνει χαλια η οθονη!σκουρα εντονα χρωματα κτλ. την εχω στα 1680χ1050 για την χρηση του pc και των games κ ειναι ενταξει..επισης αν την συνδεσω με την τηλεοραση μου sony 32" lcd με hdmi καλωδιο,θα εχω προβλημα στην απεικονιση σε αυτην την αναλυση??

Δημοσ.
ενταξει,δεν νομιζω να υπαρχει gamer που να το κανει αυτο,ολοι θελουν fullscreen!

οχι παντα . Για παραδειγμα σε ενα RPG/MMORPG αν θες 2 client ? 'Η αν παιζεις CS με συγκεκριμενη αναλυση αλλα πηγαινεις απο netcafe σε netcafe που οι οθονες εχουν διαφορετικες αναλυσεις/μεγεθη το παραθυρο ειναι μονοδρομος , ειδεικα αν εχεις ανοιχτο απο πισω κανα teamspeak

Δημοσ.

ουτε γι αστειο μικροτερη αναλυση

θα σου κανει interpolation και θα τα δειχνει ολα θολα και παραμορφωμενα

ενα σιχαμα δηλαδη

Δημοσ.

Προσωπικα δεν ειδα μεγαλη διαφορα μεταξυ 1920x1080 και 1680x1050 (οσον αφορα ποιοτητα).

Αν πας ομως σε μικροτερες (1440x900), ναι, εκει θα δεις διαφορα και μαλιστα πολυ μεγαλη (οσον αφορα ποιοτητα και παλι, θα ειναι χαλια)..

Τα παραπανω σε 23αρα οθονη κι εγω.

Δημοσ.
έχω την εντύπωση οτι αν παίζεις σε 1900x1200 δύσκολα θες να πάς σε κάτι μικρότερο μετά !

Σιγουρα!, αλλα αν το παιχνιδι γονατιζει το μηχανημα σου, θα ριξεις τα στανταρ σου αναγκαστηκα. ;)

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω και άλλο θέμα με αφορμή αυτό,εγώ τι αναλύσεις να βάζω ?'εχω την viewsonic VG2021m (link στο επισημο σιτε http://www.viewsonic.com/products/vg2021m.htm)την πήρα το 2007 σε τσιμπημενη τιμη δεν θα την αλλαξω αμεσα,παιζω ολα μου τα παιχνιδια σε 1280*1024 και στο call of suty modern warfare 2 έχω 120-30 fps πολύ ικανοποιημένος στο bfbc2 με ίδια ανάλυση έχω 45-55 φπσ καλουτσικο,και ρωτω ειναι 20 ιντεσς σε τι αναλυση να προτιμω να παιζω α και κατι τελευταιο στο bfbc2 έχει π.χ. την ανάλυση μου 1280*1024 και διπλα έχει 60hz ,70hz kai 72hz εγώ έχω τα 72 λόγω του ότι ε΄λιναι προς το τελςο με τις μεγαλες αναλύσεις τι είναι αυτα τα hz παρατήρησα κα΄ποιες αισθητες διαφορές στα χρωματα αλλα να προτειμω τα μικρα ή τα μεγάλα ???

Δημοσ.

hz = ποσες φορες ανανεωνει την εικονα η οθονη (αν δεν κανω λαθος)

οσο πιο υψηλα, τοσο πιο smooth φενεται αυτο που προβαλλεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...