Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion DV7-4010EV @Getitnow 405,69€ 17.3" LED Laptop

karasouli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σαν τα εισιτήρια από τα αεροπλάνα είναι. Τα πρώτα είναι φτηνά και μετά ακριβαίνουν...

Είχα την εντύπωση ότι τα αεροπορικά εισητήρια έχουν διαφορετική τιμολόγηση απ' αυτή που λες.

Δηλαδή στην αρχή είναι ακριβά και όσο γεμίζει τιο αεροπλάνο και έχουν "αποσβέσει",μειώνουν το τίμημα,γιατί όλα τα υπόλοιπα εισητήρια είναι πια κέρδος.

Επίσης "επιδοτούν απ' τη τσέπη τους" τις νεκρές ταξιδιωτικές περιόδους...

Τί να λέμε,ευτυχώς που φάνηκε ότι τα καινούργια καϊνάρια του Γερμανού έμαθαν με το χειρώτερο τρόπο το μάθημά τους και έχουν καταστεί εμπορικώς υγιή απέναντί μας.

Μην τους τη πέφτουμε,έδειξαν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν τις επιλογές τους,ο νοών νοείτω.

Εμείς οι περι fora τυρβάζοντες ξέρουμε από πρώτο χέρι τί παίζει στις τιμές,αφήστε τους να κοστολογούν όσο γουστάρουν.

Και αν ποτε συντρέξουν οι δικοί μας λόγοι και βρούμε αυτό που νομίσουμε ότι είναι προσφορά,ας το χτυπήσουμε.

Ένα up στα fora που μας δίνουν βήμα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χρήστες που ξετρυπώνουν τις προσφορές και μοιράζονται τις ανακαλύψεις τους μαζί μας.

όχι,δεν δουλεύω στο Γερμανό.:P

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σαν τα εισιτήρια από τα αεροπλάνα είναι. Τα πρώτα είναι φτηνά και μετά ακριβαίνουν...

Είχα την εντύπωση ότι τα αεροπορικά εισητήρια έχουν διαφορετική τιμολόγηση απ' αυτή που λες.

Δηλαδή στην αρχή είναι ακριβά και όσο γεμίζει τιο αεροπλάνο και έχουν "αποσβέσει",μειώνουν το τίμημα,γιατί όλα τα υπόλοιπα εισητήρια είναι πια κέρδος.

Επίσης "επιδοτούν απ' τη τσέπη τους" τις νεκρές ταξιδιωτικές περιόδους...

Τί να λέμε,ευτυχώς που φάνηκε ότι τα καινούργια καϊνάρια του Γερμανού έμαθαν με το χειρώτερο τρόπο το μάθημά τους και έχουν καταστεί εμπορικώς υγιή απέναντί μας.

Μην τους τη πέφτουμε,έδειξαν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν τις επιλογές τους,ο νοών νοείτω.

Εμείς οι περι fora τυρβάζοντες ξέρουμε από πρώτο χέρι τί παίζει στις τιμές,αφήστε τους να κοστολογούν όσο γουστάρουν.

Και αν ποτε συντρέξουν οι δικοί μας λόγοι και βρούμε αυτό που νομίσουμε ότι είναι προσφορά,ας το χτυπήσουμε.

Ένα up στα fora που μας δίνουν βήμα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χρήστες που ξετρυπώνουν τις προσφορές και μοιράζονται τις ανακαλύψεις τους μαζί μας.

όχι,δεν δουλεύω στο Γερμανό.:P

Δημοσ.

Παιδιά εύγε!!!

Αν δεν ήταν αυτό το φόρουμ ακόμα θα έψαχνα για λάπτοπ!!!

Το πήρα μεσημέρι Κυριακής. Η τιμή είναι απίστευτα χαμηλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια, είχα μπει στο site αλλά δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε άλλη τιμή στο banner και άλλη στη σελίδα του προϊόντος!

Παρεμπιπτόντως μέσα από το φόρουμ αυτό είχα ξετρυπώσει και την τηλεόραση που είχα πάρει κατά τη διάρκεια του mundial σε τιμή που ούτε τώρα δεν έχω βρει αντίστοιχη! :devil:

Δημοσ.

http://www.kelkoo.co.uk/ctl/do/search?siteSearchQuery=HP+Pavilion+DV7-4010EV&fromform=true

http://www.pricegrabber.com/hp+pavilion+dv7-4010ev/products.html/form_keyword=HP+Pavilion+DV7-4010EV/st=query/sv=findit_top

η τιμη ηταν πιο φτηνη ακομη και για εξωτερικο(αγγλια-αμερικη) !!

--------------

οσο για τα αεροπορικα εισητηρια απο προσωπικη εμπειρια τα τελευταια εισητηρια πριν την πτηση(εως 1 ωρα)ειναι ακριβα και μαλιστα προτιμανε να βγαζουν μονο τα busness class:P

Δημοσ.
Παιδιά εύγε!!!

Αν δεν ήταν αυτό το φόρουμ ακόμα θα έψαχνα για λάπτοπ!!!

Το πήρα μεσημέρι Κυριακής. Η τιμή είναι απίστευτα χαμηλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια, είχα μπει στο site αλλά δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε άλλη τιμή στο banner και άλλη στη σελίδα του προϊόντος!

Παρεμπιπτόντως μέσα από το φόρουμ αυτό είχα ξετρυπώσει και την τηλεόραση που είχα πάρει κατά τη διάρκεια του mundial σε τιμή που ούτε τώρα δεν έχω βρει αντίστοιχη! :devil:

Φίλε μου το παρέλαβες?

Εγώ το παράγγειλα ξημερώματα Σαββατου πρός Κυριακή και η παραγγελία μου είναι ακόμα "Σε επεξεργασία"

Δέν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι είμαι Θεσσαλονίκη που τα μαγαζιά την Τρίτη ήταν κλειστά άλλα και πάλι η επεξεργασία γίνεται στην Αθήνα που είναι τα κεντρικά φαντάζομαι οπότε δεν πρέπει να παίζει ρόλο!

[EDIT]

Μόλις μου τηλεφώνησαν μετά απο δική μου αρχική επικοινωνία για να με ενημερώσουν ότι λόγω μεγάλου φόρτου παραγγελιών θα παραλάβω την επόμενη βδομάδα...

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Τουλάχιστον θα αξίζει η αναμονή!

Δημοσ.

Παιδια πολλες φορες μου κολαει, μαυριζει η οθονη και δεν γινεται τιποτα και αναγκαστικα το κλεινω.Και οταν το ανοιγω μου βγαζει μηνυμα για dskcheck αλλα δεν μπορει να το κανει...Αντιμετωπισε κανεις τετοιο προβλημα? Τι να κανω?

Δημοσ.

κάτσε να το παραλάβω φίλε μου επιτέλους και σου λέω αν έχει θέμα!

Εμένα λόγω έλλειψης μου είπαν ότι θα μου φέρουν το DV7-4010SV στην ίδια τιμή και περιμένω κοντά 1 βδομάδα - τουλάχιστον αν όλα πάνε καλά θα αποδειχθούν πραγματικοί επαγγελματίες που σέβονται τόν πελάτη και όχι στύλ πλαίσιο "μας τέλειωσε - αν θές πάρε κάτι άλλο - δεν μας νοιάζει!)

Δημοσ.

Είχα παραγγείλει το HP Pavilion V7-4010EV στα 405 ευρώ στις 24/10.

Ορίστε η απάντηση τους μετά από 4 ημέρες.

Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε πως η παραγγελία σας για το προϊόν NB HP PAVILION DV7-4010EV δεν μπορεί να διεκπεραιωθεί λόγω έκτακτου προβλήματος διαθεσιμότητας στην αγορά, Θα θέλαμε ωστόσο να σας προτείνουμε το αντίστοιχο προϊόν της εταιρίας, NB HP PAVILION DV7-4010SV, στην ίδια τιμή προσφοράς των 499 ευρώ.

Η τιμή μετά από επικοινωνία μαζί τους έγινε πάλι 405 ευρώ. Περιμένω 1 εβδομάδα και ακόμα δεν έχουν κάνει αποδεκτή τη νέα παραγγελία όπως φαίνεται στο ιστορικό παραγγελιών μου στην ιστοσελίδα τους.

Για να δούμε πόσο αξιόπιστοι είναι γιατί έως τώρα

το λιγότερο είναι απαράδεκτοι.

Δημοσ.
Είχα παραγγείλει το HP Pavilion V7-4010EV στα 405 ευρώ στις 24/10.

Ορίστε η απάντηση τους μετά από 4 ημέρες.

Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε πως η παραγγελία σας για το προϊόν NB HP PAVILION DV7-4010EV δεν μπορεί να διεκπεραιωθεί λόγω έκτακτου προβλήματος διαθεσιμότητας στην αγορά, Θα θέλαμε ωστόσο να σας προτείνουμε το αντίστοιχο προϊόν της εταιρίας, NB HP PAVILION DV7-4010SV, στην ίδια τιμή προσφοράς των 499 ευρώ.

Η τιμή μετά από επικοινωνία μαζί τους έγινε πάλι 405 ευρώ. Περιμένω 1 εβδομάδα και ακόμα δεν έχουν κάνει αποδεκτή τη νέα παραγγελία όπως φαίνεται στο ιστορικό παραγγελιών μου στην ιστοσελίδα τους.

Για να δούμε πόσο αξιόπιστοι είναι γιατί έως τώρα

το λιγότερο είναι απαράδεκτοι.

Σήμερα το πρωί επικοινώνησε μαζί μου μία κοπέλα για να με ρωτήσει αν έχω λάβει το email που μου αντιπροτείνει το άλλο λάπτοπ (το οποίο είναι ολόιδιο παρεπιπτώντως) και κάθισα και της εξήγησα ότι ήδη έχω μιλήσει με όποιον θα μπορούσα απο την εταιρία και το κατάστημα ως τώρα και ότι με έχουν ενημερώσει ότι θα παραλάβω την Τρίτη το απόγευμα στην τιμή που το έκλεισα εξ'αρχής! - μα καλά δεν έχουν μεταξύ τους δίκτυο-επικοινωνία? - επίσης την ρώτησα αν θα μου έρθει κάποιο e-mail επιβεβαίωσης σχετικά με την νέα παραγγελία και μου απάντησε αρνητκά!

Πάντως φίλε μου για να είσαι καλυμένος καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο στο 800 κάτι που έχουν για να το σιγουρέψεις

Εντέλει, αν και περίμενα λίγο παραπάνω, σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα το SV μου! Για τα δικά μου δεδομένα ο φορητός είναι άψογος - αχόρταγη οθόνη και αρκετά γρήγορος - προβληματάκια όπως ανέφερε ο φίλος παραπάνω δεν μου έχει παρουσιάσει ακόμα και ελπίζω να μήν!

Οφείλω να ομολογήσω ότι το Getitnow με εξέπληξε ευχάριστα - παρόλο που ο φορητός που παρήγγειλα σε προσφορά πάνω σε προσφορά τους τελείωσε, ψάξαν και βρήκαν ανάλογο απο την ΗΡ και μου το φέρανε στην τιμή που είχα κλείσει με την προσφορά! Αν ήταν το πλαίσιο ή το eshop θα με είχαν διαολοστείλει στην καλύτερη (μου έχει συμβεί γι αυτό το αναφέρω)

Αν συνεχίσουν έτσι - που το ελπίζω και τους το εύχομαι - δεν πιστεύω ότι οι άλλοι μεγαλοκαρχαρίες του χώρου θα μπορέσουν να συνεχίσουν με την τακτική που ακολουθούν. Άντε μπάς και δούμε και λίγη υπευθυνότητα στο χώρο ένεκα του ανταγωνισμού!

Δημοσ.

Ηρθε επιτέλους και σε μενα το pc-ακι... μετα απο τα εμαιλ οτι δεν ειναι διαθέσιμο κτλ... στα 405 ευρα!.... Μιλάμε για πολυ ομορφο και στιλατο laptop.

Και εγω απο μερους μου να πω μπραβο στο getitnow για την τρομερή τιμη... ελπιζω να συνεχίσουν ετσι...

Δημοσ.

λοιπόν, μου συνέβη και μένα κάτι παρόμοιο σήμερα με αυτό που αναφέρει ο soilworker. Πήγα να ανοίξω το notebook και μετά το γρήγορο λειτουργικό της ΗΡ δεν ανοίγαν τα windows. Έκανε επιδιόρθωση και όλα οκ για την ώρα - να σημειώσω ότι πολύ πιθανόν να φταίνε τα updates! Μάλλον κάποιος driver προκαλεί το πρόβλημα οπότε προσπαθήστε να μην παιρνάτε ότι προτείνει η Micro$oft και ειδικά για συσκευές που δουλεύουν μια χαρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...