Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τους καινούργιους σέρβερ που άνοιξαν πέρισυ τον Σεπτέμβρη είναι αυτός? Εγώ είμαι της παλιά σχολής, άρχισα Nui λίγο μετά το launch σε κάποια φάση το παράτησα για 2 μήνες και μετά επέστρεψα για λίγο στο χαλαρό μέχρι πριν το σημείο που έγιναν τα merges.

Έχω πάνω από χρόνο να μπω δηλαδή. Ούτε καν ξέρω με ποιον σέρβερ έγινε merge ο Nui, έχω περιέργεια να δω πόσοι από τα χαρακτηριστικά ονόματα στον σέρβερ έχουν μείνει. :P

• Like 1
  • Απαντ. 972
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ εντωμεταξύ το είχα αφήσει πριν γίνουν τα πρώτα merges. O server μου δεν υπάρχει πια καν εδώ και ένα χρόνο. xD

Σε ποιον server παίζατε εσείς παιδιά;

dahuta 

Δημοσ.

Σας θυμίζω για το fresh start. Θα πρέπει να κάνουμε όλοι καινούργια Account. Δεν θα υσχυει τιπτ για να μην μποριες να πάρεις πράματα από άλλους Server :P οπότε περίμενε να παίξουμε όλοι στο 3.0 fresh start... Εκτός αν θέλετε να χαβαλεδιασετε

Δημοσ.

Δεν ξέρω για το fresh start, έχω συναισθηματικό δέσιμο με τον server και τον χαρακτήρα μου. :P Ότι έχει απομείνει τέλος πάντων. Το βλέπουμε μέχρι τότε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν κάνει fresh start όλο το παιχνίδι, lol. Απλά βγαίνει ένας καινούργιος server ουσιαστικά.

Επεξ/σία από Gilmaru
Δημοσ.

LOL!

Αν θυμάμαι καλά είχα αφήσει δύο για την περίπτωση που ξαναγυρίσω, πάλι καλά. Αυτός ο πληθωρισμός ήταν ένα θεματάκι στο AA ανέκαθεν. xD

Από ότι έμαθα ο server που σχηματίστηκε μετά τα merges από Nui και Janudar είναι ο Leviathan. Άρα είμαι στον Leviathan. Έμαθα τον server μου. :P Απορώ αν έχω το ίδιο όνομα ακόμη. xD

• Like 1
Δημοσ.

με μια μικρή βόλτα πάντως μου φάνηκε πως ο server μου έχει ερημώσει , δεν ξέρω βέβαια αν έτυχε λόγο ώρας ή αν είναι όντως έτσι , θα εξηγούσε και την τιμή του apex , γιατι πχ στο wow το token είχε 80-90κ και λίγο μετά που βγήκε το expansion και πλάκωσε κόσμος έπεσε στα 60

Δημοσ.

Σας θυμίζω για το fresh start. Θα πρέπει να κάνουμε όλοι καινούργια Account. Δεν θα υσχυει τιπτ για να μην μποριες να πάρεις πράματα από άλλους Server :P οπότε περίμενε να παίξουμε όλοι στο 3.0 fresh start... Εκτός αν θέλετε να χαβαλεδιασετε

Ούτε καν..... αν δεν βγάλουν τα labor points δεν το συζητάω......ίσως το MU legion , ίσως και μια ματιά στο Bless και βλέπουμε !!!!!

Last Ark onlime,lineage eternal,crowfall πιο πιθανό να παίξω αλλά αργούν !!!

μέχρι τότε εγώ προσωπικά αράζω στο wow και κάνω battlegrounds και πάλι battlegrounds !!!!!

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι, όλες οι φάρμες, σπιτια κλπ και ότι είχα μέσα πριν το merge έχουν χαθεί εντελώς. Κοιτάζω mail κλπ μήπως έχουν σταλεί και τπτ. 

Ακόμη και τα Lunar και Solar farms που είναι με credits και guildas. Και στο site μπαίνω και δεν βλέπω τίποτα. 

Ελπίζω κάτι να έχω παραβλέψει κάτι γιατί αυτό θα ήταν εντελώς απαράδεκτο, ειδικά για αυτά που κόστιζαν credits.

edit: crap, από ότι λένε τα mail κλπ διαγράφουνται μετά από 1 μήνα πλέον, άρα μου στάλθηκαν σε mail και διαγράφηκαν xD... μάλιστα..... να δούμε αν μπορέσω να βγάλω άκρη με GM.

Δημοσ.

900g μπορεις να βγαλεις και σε μια μερα :P

καλά με patron και φάρμες για κρύσταλλα κ δεν ξέρω τι παίζει atm τα βγάζεις για πλάκα τα apex,όπως και τα έβγαζα πριν το παρατήσω,  όπως και στο wow έβγαλα 5 μήνες συνδρομή σε 2 μέρες, με τη διαφορά πως δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναδώσω cent σε ένα τέτοιο mmo , αν δεν το είχαν ξεφτιλίσει θα το σκεφτόμουν , αλλα τώρα αν και εφόσον έπαιζα θα ήταν καθαρά free οπότε θα ήθελε κάποιο farmάρισμα για αρχή , κάτι που δεν κάνω ούτε με σφαίρες  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...