Luciddream Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 λοιπόν το real temp το έσβησα... δεν μου άρεσαν οι θερμοκρασίες του... με core temp έχει idle 45-47... και σε load 64-65... και κάτω ένα benchmark που έτρεξα.. βίδωσα και το λαπτοπ και τέλος... όλα καλά. (αν και μου έμειναν 3 βίδες που δεν έχω ιδέα απο που τις έβγαλα.... :lol:)
AiWaaa Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 λοιπόν το real temp το έσβησα... δεν μου άρεσαν οι θερμοκρασίες του... με core temp έχει idle 45-47... και σε load 64-65... και κάτω ένα benchmark που έτρεξα.. βίδωσα και το λαπτοπ και τέλος... όλα καλά. (αν και μου έμειναν 3 βίδες που δεν έχω ιδέα απο που τις έβγαλα.... :lol:) Αχχα000αχ0αχ θα πέσει κανένας σκληρός και θα ψάχνεσαι :p
barbamar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ένα tip είναι: στις σταυρόβιδες όταν έχουν γίνει γουδί' date='βάζεις ένα ίσιο που νάρχεται ακριβώς στη λούμπα σκαλωτό και με προσοχή ξεβιδώνεις,με κάποια ματσολιά+ταυτόχρονο στρίψιμο.Μην τη φας και με ίσιο,μετά δεν έχει άλλη φάση. btw,εκεί που είσαι,πας από κάτω και με ένα μυτοτσίμπιδο κρατάς αντίσταση τη πλαστική φωλιά που βεβαίως κλώτσησες,ενώ από πάνω ξεβιδώνεις... α,και ποτέ ηλεκτρικό κατσαβίδι,πάντα με το χέρι,να αισθάνεσαι τη βίδα και τις πιθανές αντιστάσεις της...[/quote'] για τον φιλο που λεει οτι δεν καταλαβε τι εννοει ο φιλος με αυτο που εγραψε απλα σου λεει οτι βαλε ισιο κατσαβιδι αντι για σταυρο ωστε να πιασει μεσα απο την μια ακρη της βιδας στην αλλη και οτι αν δεν παιζει και ετσι με ενα λαστιχενιο σφυρι κοπανα λιγο το κατσαβιδι να πιασει μεσα στιν βιδα και ταυτοχρονα να την στριψεις για να ανοιξει.Από σήμερα σε χρίζω επίσημο μεταφραστή μου!
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Από σήμερα σε χρίζω επίσημο μεταφραστή μου! χαχα.μετα χαρας μου. οσο για τον φιλο καλο θα ηταν γενικα οταν λυνει ενα λαπτοπ να σημειωνει απο που εβγαλε τι.εγω συνηθως τις βαζω στο πλαι τις βιδες αλλα στο ιδιο υψος απο εκει που της εβγαλα για να ξερω που πηγαινουν τουλαχιστον οι εξω βιδες.η οταν βγαζω πχ τον σκληρο βαζω τις βιδες διπλα στο καπακι του για να ξερω.αλλιως τις σημειωνεις.δεν ειναι ντροπη.τωρα για τις θερμοκρασιες μαλλον το προγραμμα τις αναφερει λαθος.ισως δεν υποστηριζει καλα το λαπτοπ σου.απο την αλλη δες και για κανα firmware update για το λαπτοπ μηπως και ετσι παιξει και με το αρχικο προγραμμα(real temp) που εβαλες.αυτες οι θερμοκρασιες που λες τωρα με το core temp ειναι πιο νορμαλ.τζαμπα το λυσιμο.τουλαχιστον εμαθες πως να το λυνεις αρκεις να μαθεις και να το δενεις οπως ηταν στην αρχη
Luciddream Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 χαχα.μετα χαρας μου.οσο για τον φιλο καλο θα ηταν γενικα οταν λυνει ενα λαπτοπ να σημειωνει απο που εβγαλε τι.εγω συνηθως τις βαζω στο πλαι τις βιδες αλλα στο ιδιο υψος απο εκει που της εβγαλα για να ξερω που πηγαινουν τουλαχιστον οι εξω βιδες.η οταν βγαζω πχ τον σκληρο βαζω τις βιδες διπλα στο καπακι του για να ξερω.αλλιως τις σημειωνεις.δεν ειναι ντροπη.τωρα για τις θερμοκρασιες μαλλον το προγραμμα τις αναφερει λαθος.ισως δεν υποστηριζει καλα το λαπτοπ σου.απο την αλλη δες και για κανα firmware update για το λαπτοπ μηπως και ετσι παιξει και με το αρχικο προγραμμα(real temp) που εβαλες.αυτες οι θερμοκρασιες που λες τωρα με το core temp ειναι πιο νορμαλ.τζαμπα το λυσιμο.τουλαχιστον εμαθες πως να το λυνεις αρκεις να μαθεις και να το δενεις οπως ηταν στην αρχη χαχα.. καλά 3 βιδούλες είναι σιγά... τι μπορεί να γίνει?? το λύσιμο δεν ήταν και τσάμπα η παλιά πάστα ήταν χάλια.. ξεραμένη τελείως. και το λαπτοπ έτυχε να πέσει στα χέρια μου μπορεί να ξαναπέσει σε 1 χρόνο... αν τόσο καιρό ήταν χωρίς πάστα μπορεί να της έμενε στα χέρια... αν πήρα κάτι απτην όλη εμπειρία είναι να μην ξεβιδώνω ποτέ τίποτα ξανά με black n decker...
barbamar Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Από σήμερα σε χρίζω επίσημο μεταφραστή μου! χαχα.μετα χαρας μου. btw,δεν είναι του Ιούδα.
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 χαχα.. καλά 3 βιδούλες είναι σιγά... τι μπορεί να γίνει?? το λύσιμο δεν ήταν και τσάμπα η παλιά πάστα ήταν χάλια.. ξεραμένη τελείως. και το λαπτοπ έτυχε να πέσει στα χέρια μου μπορεί να ξαναπέσει σε 1 χρόνο... αν τόσο καιρό ήταν χωρίς πάστα μπορεί να της έμενε στα χέρια... αν πήρα κάτι απτην όλη εμπειρία είναι να μην ξεβιδώνω ποτέ τίποτα ξανά με black n decker... σωστα απλα την επομενη φορα και οι βιδες να βγουν και να ξαναμπουν ολες.αυτο ειναι το πιο δυσκολο btw,δεν είναι του Ιούδα. οχ καταλαβα θα με σταυρωσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.