Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Laptop Toshiba Α200-13R

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με ένα κατσαβιδάκι φαρδύ (μην τραυματίσεις τα πλαστικά) δώσε λίγο αέρα να βγουν τα φισάκια του ήχου (αυτά δεν είναι; ) έξω από κει που φωλιάζουν και μετά,αν δεν υπάρχει ακόμη κι άλλη βιδα,βγαίνει αέρα...

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
με ένα κατσαβιδάκι φαρδύ (μην τραυματίσεις τα πλαστικά) δώσε λίγο αέρα να βγουν τα φισάκια του ήχου (αυτά δεν είναι; ) έξω από κει που φωλιάζουν και μετά,αν δεν υπάρχει ακόμη κι άλλη βιδα,βγαίνει αέρα...

τα έβγαλα, κόλλησα πάλι σε άλλη βίδα... δεν ξεβιδώνει με τίποτα.. τα νεύρα μου......

Δημοσ.

γιατί πας να το διαλύσεις;

καθαρό είναι.

πρόσεχε τα mobos δεν αντιδρούν καλά σε στρεβλώσεις .

8 layers κυκλώματα έχουν πάνω.

Δημοσ.
γιατί πας να το διαλύσεις;

ε με έπιασε λίγο η βαρεμάρα μου... :lol: το πολύ πολύ να φωνάζει η αδερφή μου όταν χαλάσει.. 70c θερμοκρασία δεν είναι λίγο ψηλά..??

Δημοσ.

Κοίτα τη μητρική απ' το πλάϊ πού σκαλώνει και με με ένα μυτοτσίμπηδο για κόντρα (εκεί που κλωστάσει) προσπαθείς από πάνω με το κατσαβίδι.Πάλι παρασκάλισες τις βίδες...

Με ρέγουλα,να αισθάνεσαι την αντίσταση...

Δημοσ.
επιτέλους...

winf.jpg

ο μόνος τρόπος που δούλεψε... :lol: : win2u.jpg

Δες πείσμα :X Θέλω να δω πως θα το κλείσεις :P Στην πρώτη φωτό θερμοαγώγιμη πάστα είναι ? :X

Δημοσ.
Δες πείσμα :X Θέλω να δω πως θα το κλείσεις :P Στην πρώτη φωτό θερμοαγώγιμη πάστα είναι ? :X

ναι, ήταν ξεραμένη τελείως.... έβαλα ceramique.. τώρα προσπαθώ να το κλείσω :-)

ατάκα αδερφής όταν το είδε ανοιχτό: ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ... με αγαπάει αυτό το κορίτσι...

Δημοσ.
ναι, ήταν ξεραμένη τελείως.... έβαλα ceramique.. τώρα προσπαθώ να το κλείσω :-)

ατάκα αδερφής όταν το είδε ανοιχτό: ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ... με αγαπάει αυτό το κορίτσι...

Tην καθάρισες καλά την παλιά ? Αν ναι θα δείς διαφορα στις θερμοκρασίες :-D Όσο για το κλείσιμο καλή τύχη

Φύλα καραούλι μην πάει και ξεπατώσει καμια mobo :P

Δημοσ.
Tην καθάρισες καλά την παλιά ? Αν ναι θα δείς διαφορα στις θερμοκρασίες :-D Όσο για το κλείσιμο καλή τύχη

Φύλα καραούλι μην πάει και ξεπατώσει καμια mobo :P

λοιπόν το έκλεισα λίγο πρόχειρα ... (το keyboard στον αέρα και λείπουν και 19 βίδες :lol: :lol:) .. οι θερμοκρασίες τα ίδια... 1-2 βαθμούς χαμηλότερα.. :lol: άρα υποθέτω οτι είναι νορμάλ αυτή η θερμοκρασία για αυτην την cpu.. και περιμένουμε λίγο να στρώσει η πάστα..

edit: χμ.... σε load πάει 80... something is wrong...

Δημοσ.
λοιπόν το έκλεισα λίγο πρόχειρα ... (το keyboard στον αέρα και λείπουν και 19 βίδες :lol: :lol:) .. οι θερμοκρασίες τα ίδια... 1-2 βαθμούς χαμηλότερα.. :lol: άρα υποθέτω οτι είναι νορμάλ αυτή η θερμοκρασία για αυτην την cpu.. και περιμένουμε λίγο να στρώσει η πάστα..

edit: χμ.... σε load πάει 80... something is wrong...

hmmm :/ δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει :-( μπορεί να είναι οι φυσιολογικές του.. αν και σε idle είναι αρκετά υψηλή η θερμοκρασία.. Στο δικό μου full load πιανει 65-67 το μέγιστο.. πχ prototype se full ανάλυση

Δημοσ.
hmmm :/ δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει :-( μπορεί να είναι οι φυσιολογικές του.. αν και σε idle είναι αρκετά υψηλή η θερμοκρασία.. Στο δικό μου full load πιανει 65-67 το μέγιστο.. πχ prototype se full ανάλυση

θα το δώ το βράδυ που θα γυρίσω.. αυτό που παρατήρησα ειναι οτι σε σχέση με πριν το ανοίξω είναι πολύ πιο κρύο το λαπτοπ.. αλλα ίσως να είναι και ιδέα μου. το speedfan έδειχνε θερμοκρασία CPU 45-46... το real temp μέχρι και 80..

θα το κλείσω τελείως το βράδυ με όλες τις βίδες και θα κάνω και άλλα τέστ... :)

Δημοσ.
Ένα tip είναι:

στις σταυρόβιδες όταν έχουν γίνει γουδί,βάζεις ένα ίσιο που νάρχεται ακριβώς στη λούμπα σκαλωτό και με προσοχή ξεβιδώνεις,με κάποια ματσολιά+ταυτόχρονο στρίψιμο.Μην τη φας και με ίσιο,μετά δεν έχει άλλη φάση.

btw,εκεί που είσαι,πας από κάτω και με ένα μυτοτσίμπιδο κρατάς αντίσταση τη πλαστική φωλιά που βεβαίως κλώτσησες,ενώ από πάνω ξεβιδώνεις...

α,και ποτέ ηλεκτρικό κατσαβίδι,πάντα με το χέρι,να αισθάνεσαι τη βίδα και τις πιθανές αντιστάσεις της...

για τον φιλο που λεει οτι δεν καταλαβε τι εννοει ο φιλος με αυτο που εγραψε απλα σου λεει οτι βαλε ισιο κατσαβιδι αντι για σταυρο ωστε να πιασει μεσα απο την μια ακρη της βιδας στην αλλη και οτι αν δεν παιζει και ετσι με ενα λαστιχενιο σφυρι κοπανα λιγο το κατσαβιδι να πιασει μεσα στιν βιδα και ταυτοχρονα να την στριψεις για να ανοιξει.αν και υπαρχει εργαλειο για αυτην την δουλεια οπως και αμα μια βιδα δεν ανοιγει μπορει καποιος να βαλει σπρει wd40 μεχρι να γεμισει το κενο της βιδας με ειδικο υλικο

ε με έπιασε λίγο η βαρεμάρα μου... :lol: το πολύ πολύ να φωνάζει η αδερφή μου όταν χαλάσει.. 70c θερμοκρασία δεν είναι λίγο ψηλά..??

κανονικα ειναι ψηλα εκτος αν το αναφερει λαθος το προγραμμα λογω λαθος στο sensor.σε απειρα mobo εφτιαχναν αυτο το θεμα με bios update πχ.και το ανεφεραν σαν bug report incorrect temperature

οτι εχει απομεινει

Δημοσ.
αν και υπαρχει εργαλειο για αυτην την δουλεια οπως και αμα μια βιδα δεν ανοιγει μπορει καποιος να βαλει σπρει wd40 μεχρι να γεμισει το κενο της βιδας με ειδικο υλικο

τέτοια απάντηση περίμενα... την βίδα την έφαγα τελείως, πήγα να την ξεβιδώσω με το black n decker και την έλιωσε.. (στην χαμηλότερη ταχύτητα) :lol: :lol: :lol: τεσπά αφου τα κατάφερα να έχω πρόσβαση στην μητρική δεν μιλάω... !!!

Δημοσ.

υπαρχουν πολλοι τροποι για να βγει η βιδα

α.κατσαβιδι ισιο.

β.τρυπανακι ψηλο.

γ.ζεσταμα η βιδα

δ.σπρει να ξελασκαρει.

ε.σπρει να γεμισει την βιδα γυρω απο το κατσαβιδι

στ.αυτο που ξεβιδωνει οταν το κοπανας με ματσολα.

αναλογως το ποσο εχει παθει κατι μια βιδα διαλεγουμε την αναλογη λυση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...