Luciddream Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Τελικά ο κεραυνός που μου έκαψε το ρούτερ "προχτές" μάλλον πήρε και άλλα μαζί του.. το λάπτοπ της αδερφής μου που ήταν συνδεδεμένο κανονικά στο router με ethernet σταμάτησε να βρίσκει δίκτυο.. δοκίμασα και μήπως πιάσω με το ασύρματο αλλα ούτε αυτό το βλέπει.. γενικά δεν βρίσκει κανένα προσαρμογέα δικτύου πάνω.. άρα υποθέτω κάτι κάηκε.. τι προτείνετε..? επισκευή στην toshiba ή σε κάποιο άλλο service..?? θα δοκιμάσω και αύριο με μια USB wifi κάρτα δικτύου.. αλλα δεν ξέρω μην έχει πάρει και τίποτα άλλο. εγγύηση δεν πρέπει να έχει είναι αρκετά παλιό λαπτοπ..
Luciddream Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Τελικά ο κεραυνός που μου έκαψε το ρούτερ "προχτές" μάλλον πήρε και άλλα μαζί του.. το λάπτοπ της αδερφής μου που ήταν συνδεδεμένο κανονικά στο router με ethernet σταμάτησε να βρίσκει δίκτυο.. δοκίμασα και μήπως πιάσω με το ασύρματο αλλα ούτε αυτό το βλέπει.. γενικά δεν βρίσκει κανένα προσαρμογέα δικτύου πάνω.. άρα υποθέτω κάτι κάηκε.. τι προτείνετε..? επισκευή στην toshiba ή σε κάποιο άλλο service..?? θα δοκιμάσω και αύριο με μια USB wifi κάρτα δικτύου.. αλλα δεν ξέρω μην έχει πάρει και τίποτα άλλο. εγγύηση δεν πρέπει να έχει είναι αρκετά παλιό λαπτοπ..
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 αν δνε εχει εγγυηση απλα δεν το πας για επισκευη και παιρνεις ενα wi fi usb stick να κανεις δουλεια.η καρτα δικτυου ειναι ενσωματωμενη πανω.η wireless βγαινει πολλες φορες αλλα ποσα θα σου ζητησουν ειναι αλλη ιστορια οποτε καλυτερα wi fi stick η και wi fi pcmcia για να μην πιανει πολυ χωρο και να μην εξεχει απο το λαπτοπ.
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 αν δνε εχει εγγυηση απλα δεν το πας για επισκευη και παιρνεις ενα wi fi usb stick να κανεις δουλεια.η καρτα δικτυου ειναι ενσωματωμενη πανω.η wireless βγαινει πολλες φορες αλλα ποσα θα σου ζητησουν ειναι αλλη ιστορια οποτε καλυτερα wi fi stick η και wi fi pcmcia για να μην πιανει πολυ χωρο και να μην εξεχει απο το λαπτοπ.
Luciddream Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 λοιπόν τώρα που πήρα και το usb stick και έχω internet, είπα να στρώσω λίγο το λαπτοπ να το έχει έτοιμο... η πρώτη μου κίνηση ήταν να κατεβάσω real temp, οπου είδα οτι έχει idle 61 και με το παραμικρό φτάνει και 67-70... (να το στρεσάρω δεν δοκίμασα καν).. είναι πολλά? η είναι νορμαλ τέτοια θερμοκρασία για λαπτοπ?
AiWaaa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 λοιπόν τώρα που πήρα και το usb stick και έχω internet, είπα να στρώσω λίγο το λαπτοπ να το έχει έτοιμο... η πρώτη μου κίνηση ήταν να κατεβάσω real temp, οπου είδα οτι έχει idle 61 και με το παραμικρό φτάνει και 67-70... (να το στρεσάρω δεν δοκίμασα καν).. είναι πολλά? η είναι νορμαλ τέτοια θερμοκρασία για λαπτοπ? Για idle κατάσταση είναι http:περβολική Καθάρισε τισ σχισμές απο τις σκόνες και αν μπορέις άνοιξε το και βγάλε την σκονη που έχει συσσωρευτεί
Luciddream Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Για idle κατάσταση είναι http:περβολική Καθάρισε τισ σχισμές απο τις σκόνες και αν μπορέις άνοιξε το και βγάλε την σκονη που έχει συσσωρευτεί οι σχισμές δεν έχουν ίχνος σκόνης.. λογικά και μέσα το ίδιο θα συμβαίνει.. πώς ανοίγει?
AiWaaa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 οι σχισμές δεν έχουν ίχνος σκόνης.. λογικά και μέσα το ίδιο θα συμβαίνει.. πώς ανοίγει? 0xa0xa0 αστο καλύτερα δοκίμασε να φυσηξεις τις σχισμές με πεπιεσμένο αέρα.. να φροντισεις να είναι κλειστό το λαπτοπ όταν θα το κάνεις και σε καμία περίπτωση μην υπερβάλεις με τον αέρα. ενα φσουτ με μικρή χρονικη διάρκεια και αρκετές επαναλήψεις πιστεύω οτι θα είναι αρκετό.
Luciddream Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 0xa0xa0 αστο καλύτερα δοκίμασε να φυσηξεις τις σχισμές με πεπιεσμένο αέρα.. να φροντισεις να είναι κλειστό το λαπτοπ όταν θα το κάνεις και σε καμία περίπτωση μην υπερβάλεις με τον αέρα. ενα φσουτ με μικρή χρονικη διάρκεια και αρκετές επαναλήψεις πιστεύω οτι θα είναι αρκετό. δεν έχω κανένα πρόβλημα να το ανοίξω, μαρέσει να ανοίγω υπολογιστές (δές την υπογραφή μου :lol:) απλά δεν το χω ξανακάνει.. ξεβίδωμα απο πίσω κανονικά?
AiWaaa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 δεν έχω κανένα πρόβλημα να το ανοίξω, μαρέσει να ανοίγω υπολογιστές (δές την υπογραφή μου :lol:) απλά δεν το χω ξανακάνει.. ξεβίδωμα απο πίσω κανονικά? αν δεν το έχεις ξανακάνει είναι καλό να μήν το επιχειρήσεις... Είναι ευαίσθητα
Luciddream Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 αν δεν το έχεις ξανακάνει είναι καλό να μήν το επιχειρήσεις... Είναι ευαίσθητα τώρα είναι αργά... ήδη του έβγαλα όλες τις βίδες... :-D για κάποιον λόγο δεν ανοίγει η θήκη αλλα που θα μου πάει... edit: κάτι βρήκα... http://tim.id.au/laptops/toshiba/satellite%20a200.pdf
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 απλα προσοχη οταν το ανοιγεις.ειναι λιγο παραξενο με τα laptop τι βγαινει και πως βγαινει.και το βασικο να ξερεις απο που εβγαλες τι.
Luciddream Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 .... ότι να ναι... μια βίδα δεν βγαίνει με τίποτα.. μα πόσο ηλίθιοι είναι αυτοί που τα κατασκευάζουν... και την έφαγα κιόλας τώρα με το ηλεκτρικο κατσαβίδι ... :/ αυτή εδώ:
barbamar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ένα tip είναι: στις σταυρόβιδες όταν έχουν γίνει γουδί,βάζεις ένα ίσιο που νάρχεται ακριβώς στη λούμπα σκαλωτό και με προσοχή ξεβιδώνεις,με κάποια ματσολιά+ταυτόχρονο στρίψιμο.Μην τη φας και με ίσιο,μετά δεν έχει άλλη φάση. btw,εκεί που είσαι,πας από κάτω και με ένα μυτοτσίμπιδο κρατάς αντίσταση τη πλαστική φωλιά που βεβαίως κλώτσησες,ενώ από πάνω ξεβιδώνεις... α,και ποτέ ηλεκτρικό κατσαβίδι,πάντα με το χέρι,να αισθάνεσαι τη βίδα και τις πιθανές αντιστάσεις της...
Luciddream Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ένα tip είναι: στις σταυρόβιδες όταν έχουν γίνει γουδί,βάζεις ένα ίσιο που νάρχεται ακριβώς στη λούμπα σκαλωτό και με προσοχή ξεβιδώνεις,με κάποια ματσολιά+ταυτόχρονο στρίψιμο.Μην τη φας και με ίσιο,μετά δεν έχει άλλη φάση. btw,εκεί που είσαι,πας από κάτω και με ένα μυτοτσίμπιδο κρατάς αντίσταση τη πλαστική φωλιά που βεβαίως κλώτσησες,ενώ από πάνω ξεβιδώνεις... α,και ποτέ ηλεκτρικό κατσαβίδι,πάντα με το χέρι,να αισθάνεσαι τη βίδα και τις πιθανές αντιστάσεις της... τώρα το έκανα... βασικά δεν κατάλαβα τίποτα απο τα παραπάνω που έγραψες να σου πώ την αλήθεια.. πάντως με λίγο ζόρι μπόρεσα και έκανα μερικά πραγματάκια και ας μην έχω βγάλει το πάνω μέρος της θήκης... έβγαλα το system fan το οποίο ήταν πεντακάθαρο (delta electronics btw) αλλα τώρα έχω πρόβλημα, δεν μπορώ να βγάλώ την μητρική απο μέσα... βρίσκει αντίσταση εδω: .. καμία ιδέα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.