konnak Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Χμμ, νομίζω σπάνια μιλάμε για Άλεν και "τεχνική" αρτιότητα (εικαστική φαντάζομαι ήθελες να πεις) μετά το Manhattan πχ. Άλλο ψάχνεις όταν πας σε ταινία του Γούντι Άλεν τα τελευταία χρόνια (πέραν του Match Point), και για να μην σου άρεσε μάλλον δεν το βρήκες (ή δεν το έψαχνες καν).
marantonis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ομολογω πως δεν εχω δωσει την απαραιτητη προσοχη στον Γ. Αλεν, εχω δει μονο το Match Point κι ενα αλλο παλιοτερο (δε θυμαμαι τιτλο). Απο τι ν' αρχισω;
Sellers Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Απο τα παλιά εννοείται. Προτίμησε αυτά που παίζει κι αυτός. Ξεκινά με το ''Οι Χάνα και οι αδερφές της''. Μ'αρέσει πιο πολύ απο όλα.
marantonis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Απο τα παλιά εννοείται. Προτίμησε αυτά που παίζει κι αυτός. Ξεκινά με το ''Οι Χάνα και οι αδερφές της''. Μ'αρέσει πιο πολύ απο όλα. Thnx, δεν ηξερα οτι επαιζε κι αυτος σε ταινιες του. Θα δω αυτο που ειπες το συντομοτερο δυνατο
Sellers Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Πρώτον: Τι ''Οι'' ήταν αυτό δίπλα στην Χάνα? Την δολοφόνησα. Δεύτερον: Σε αρκετές απο τις παλιές του παίζει. Τώρα στις τελευταίες δεν παίζει. Νομίζω έχω να τον δω σε ταινία απο το πολύ κακό για μένα Scoop. Αλλά να σου πω ότι σαν ηθόποιος δεν είναι καθόλου καλός. Σε όλα τα έργα του όταν παίζει κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
marantonis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Σε όλα τα έργα του όταν παίζει κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Χαρης Ρωμας φασεις;
konnak Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δες Annie Hall (Νευρικός Εραστής), Manhattan, Decostructing Harry (Διαλύοντας τον Χάρι) και εδώ είμαστε πάλι. Είχα γράψει και εδώ ένα αναλυτικό ποστ.
Sellers Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Χαρης Ρωμας φασεις; Κάτι τέτοιο. Απλά στο Αλεν γελάς κι'όλας. Δες Annie Hall (Νευρικός Εραστής), Manhattan, Decostructing Harry (Διαλύοντας τον Χάρι) και εδώ είμαστε πάλι. Επειδή είπα εγώ για την Χάνα δεν την ανέφερες? Επίτηδες ? Τόσο κακός πια? Το δικό μου να δεις μαραντόνι.
scissorhands Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 δε ξέρω τί εννοείς, πάντως ΝΑΙ, εικαστικά για εμένα ο Άλλεν είναι άρτιος για το είδος του, δηλαδή το είδος που ο ίδιος ανέδειξε, και όταν βλέπεις μια ταινία και χωρίς να ξέρεις απο ποιον γυρίστηκε και ανατρέχεις κατευθείαν στο όνομα του, είτε μιλάμε για την απόλυτη splatteria είτε για τον άλλεν. Τώρα βέβαια, το match point, θεωρώ πως ήταν μία απο τις πιό mainstream ταινίες του και αναμφίβολα μέσα στο τοπ 3 του. Και όχι, δε βρήκα αυτό που έψαχνα
konnak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Επειδή είπα εγώ για την Χάνα δεν την ανέφερες? Επίτηδες ? Τόσο κακός πια? Ε αφού το πες ήδη εσύ. Αν και θεωρώ τα άλλα τρία καλύτερα (όπως και το καταπληκτικό Crimes and Misdemeamors).
marantonis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Κάτι τέτοιο. Απλά στο Αλεν γελάς κι'όλας. Επειδή είπα εγώ για την Χάνα δεν την ανέφερες? Επίτηδες ? Τόσο κακός πια? Το δικό μου να δεις μαραντόνι. Ειδα τα Manhattan, Hannah and her sisters, Deconstructing Harry ως τριλογια ενα πραγμα, με χρονολογικη σειρα. Ολα μου αρεσαν, χωρις να μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα υπερμετρα ή κατι τετοιο. Μου φανηκαν περισσοτερο δραματα με κωμικα στοιχεια παρα κωμωδιες. Το hannah and her sisters μου αρεσε περισσοτερο ως δραμα (συν τις πανεμορφες μουσικες επιλογες), το Deconstructing harry ως κωμωδια αφου ειχε τις πιο πολλες σε αριθμο αστειες περιπτωσεις. Ειναι λιγο ενοχλητικο που και οι τρεις ειχαν πανω κατω την ιδια υποθεση και τους ιδιους χαρακτηρες. Δηλαδη επρεπε σε ΚΑΘΕ ταινια να βαζει το στοιχειο του συγγραφεα που ντροπιαζει τους γυρω του γιατι γραφει για την προσωπικη του ζωη σε μια σχεση (ερωτικη ή συγγενικη); Αλλα συνηθισα τις εμμονες γιατι ακομα και με τα ιδια πραγματα δεν εχανε τις εντυπωσεις. Ξαναλεω οτι δεν εμεινα εκπληκτος, αλλα ενδιαφερομαι να δω κι αλλες ταινιες του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.