Προς το περιεχόμενο

You Will Meet A Tall Dark Stranger

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η νέα ταινία του Woody Allen, απο Τετάρτη αν θυμάμαι καλά (ή απο Πέμπτη που κάνουν και ανανεώσεις) στους κινηματογράφους.

Μπορώ να πω πως μου αρέσουν πολύ αυτές οι τελευταίες δουλειές του Alen απο απο Macth Point και μετά. Αν και βλέπω χαμηλή βαθμολογία στο imdb έχω μεγάλες προσοδκίες.

Δημοσ.

Η νέα ταινία του Woody Allen, απο Τετάρτη αν θυμάμαι καλά (ή απο Πέμπτη που κάνουν και ανανεώσεις) στους κινηματογράφους.

Μπορώ να πω πως μου αρέσουν πολύ αυτές οι τελευταίες δουλειές του Alen απο απο Macth Point και μετά. Αν και βλέπω χαμηλή βαθμολογία στο imdb έχω μεγάλες προσοδκίες.

Δημοσ.

Βλέπω όλες τις ταινίες του Woody Allen απ' όταν είδα τις πρώτες του παλιές και τον ακολουθώ γι' αυτό που είναι. Από την Κατάρα του Πράσινου Σκορπιού (που ήταν η πρώτη ταινία του που είδα, στο σινεμά μάλιστα) μέσα σε τρία-τέσσερα χρόνια είχα δει όλες του τις ταινίες, και όσες έκανε έκτοτε στο σινεμά. Κάθε φθινόπωρο περιμένω την καινούρια του και μέχρι τώρα μου αρέσουν όλες. Όλες όμως. Είναι σαν τον Διαμαντίδη ένα πράγμα, εγγύηση. Φυσικά και είναι για ιδιαίτερα γούστα, πολλοί δεν τον αντέχουν, δεν καταλαβαίνουν τι το ιδιαίτερο, εγώ νιώθω ότι τον ξέρω, ότι είναι φίλος μου. Κάθε ταινία του, από την πρώτη πρώτη μέχρι την φετινή μου μιλάει το ίδιο, είτε δράμα είτε κωμωδία, επειδή πάντα έχει το χρώμα και το χαρακτήρα του εμποτισμένο στις ταινίες που κάνει. Είναι σαν να κάτσεις να δεις βίντεο που έχεις τραβήξει με καλούς φίλους πριν 10 χρόνια και άλλο βίντεο που τράβηξες χτες: έχουν αλλάξει, έχεις αλλάξει, αλλά σου βγάζουν το ίδιο feeling - ήταν φίλοι σου τότε, είναι φίλοι σου τώρα.

Χμμ να δω ή να μην δω το trailer; Πάντα μου άρεσε να ξέρω απλά το είδος που γυρνάει (κωμωδία, δράμα) και τίποτα άλλο. Χαίρομαι που παίζει η Ναόμι Γουάτς, αγαπημένη μου γυναίκα ηθοποιός αυτής της γενιάς (αχ Mulholland, αχ 21 Γραμάρια).

ΟΚ, σκάω.

Δημοσ.

Βλέπω όλες τις ταινίες του Woody Allen απ' όταν είδα τις πρώτες του παλιές και τον ακολουθώ γι' αυτό που είναι. Από την Κατάρα του Πράσινου Σκορπιού (που ήταν η πρώτη ταινία του που είδα, στο σινεμά μάλιστα) μέσα σε τρία-τέσσερα χρόνια είχα δει όλες του τις ταινίες, και όσες έκανε έκτοτε στο σινεμά. Κάθε φθινόπωρο περιμένω την καινούρια του και μέχρι τώρα μου αρέσουν όλες. Όλες όμως. Είναι σαν τον Διαμαντίδη ένα πράγμα, εγγύηση. Φυσικά και είναι για ιδιαίτερα γούστα, πολλοί δεν τον αντέχουν, δεν καταλαβαίνουν τι το ιδιαίτερο, εγώ νιώθω ότι τον ξέρω, ότι είναι φίλος μου. Κάθε ταινία του, από την πρώτη πρώτη μέχρι την φετινή μου μιλάει το ίδιο, είτε δράμα είτε κωμωδία, επειδή πάντα έχει το χρώμα και το χαρακτήρα του εμποτισμένο στις ταινίες που κάνει. Είναι σαν να κάτσεις να δεις βίντεο που έχεις τραβήξει με καλούς φίλους πριν 10 χρόνια και άλλο βίντεο που τράβηξες χτες: έχουν αλλάξει, έχεις αλλάξει, αλλά σου βγάζουν το ίδιο feeling - ήταν φίλοι σου τότε, είναι φίλοι σου τώρα.

Χμμ να δω ή να μην δω το trailer; Πάντα μου άρεσε να ξέρω απλά το είδος που γυρνάει (κωμωδία, δράμα) και τίποτα άλλο. Χαίρομαι που παίζει η Ναόμι Γουάτς, αγαπημένη μου γυναίκα ηθοποιός αυτής της γενιάς (αχ Mulholland, αχ 21 Γραμάρια).

ΟΚ, σκάω.

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς βλέπω κι εγώ τις ταινίες του, κοννακ. Από κάποιο σημείο και μετά μαθαίνεις που γίνεται νευρωτικός και αρχίζεις να το περιμένεις, αλλά η ατάκα θα είναι πάντα έκπληξη.

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς βλέπω κι εγώ τις ταινίες του, κοννακ. Από κάποιο σημείο και μετά μαθαίνεις που γίνεται νευρωτικός και αρχίζεις να το περιμένεις, αλλά η ατάκα θα είναι πάντα έκπληξη.

Δημοσ.

Συμφωνω με Konnak αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος για την εν λογω ταινια.

Ισως θα προτιμησω το Social Network του Fincher.

Δημοσ.

Συμφωνω με Konnak αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος για την εν λογω ταινια.

Ισως θα προτιμησω το Social Network του Fincher.

Δημοσ.

Παιδιά, το είδα και μου άρεσε πολύ! Καταρχήν, να πω ότι λατρεύω Woody Allen! Έχω δει (σχεδόν) όλες τις ταινίες του και περίμενα πως και πως το You Will Meet A Tall Dark Stranger. Και τώρα στο ψητό... Οι ιστορίες μπλέκονται μεταξύ τους με το χαρακτηριστικό, μοναδικό τρόπο του Woody Allen, οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι φοβερές (Gemma Jones και Anthony Hopkins δίνουν ρέστα!) και η ατμόσφαιρα τέλεια (Λονδίνο, jazz μουσική, ωραία φωτογραφία). Τη συτήνω ανεπιφύλακτα! :-)

Δημοσ.

Ναι σωστά, η ταινία είναι στο Λονδίνο. Οπότε και σκατά να μας δείχνουν τουλάχιστον θα χαζεύουμε το Λονδίνο.

Δημοσ.

Απλα μια ταινια που βλεπεται ευχαριστα με κλασικο ΓουντιΑλλεν-ικο υφος.

Ωστοσο απο τοσο μεγαλο δημιουργο περιμενουμε κατι πιο δυνατο.

6,5/10

Δημοσ.

Moλις την ειδα, και μαλιστα τζαμπα:-D (free tickets)

Κλασσικη γουντιαλενιστικη, ευχαριστη, ε και λιγο αγχώδης. Με ρομαντικη φωτογραφια και μεγαλες μορφες. (ο χοπκινς απαιχτος)

Αλλα μου φανηκε σαν κατι να μην ολοκληρωθηκε, σαν να του χαθηκε η εμπνευση, σαν να κουραστηκε.

Κατι αναμεσα σε matchpoint και melinda&melida. Νομιζω.

Δημοσ.

Από Woody Allen δεν περιμένω κάτι με βαθμολογία πάνω από 7.0/10 τα τελευταία χρόνια. Ευχάριστες σε σημεία, βαρετές σε αρκετά άλλα, συνήθως επαναλαμβανόμενες. Θα το δω κάποια στιγμή, δεν μπορώ να πω ότι έχω κι ανυπομονησία.

Δημοσ.

Copy/Paste απο το: Ποια ταινια μολις ειδατε;

Μόλις γύρισα απο την ταινία: YOU WILL MEET A TALL DARK STRANGER

Ήθελε η κοπέλα που είμαστε μαζί, να πάμε να τη δούμε.

Το λοιπόν, ειναι μια ταινία που δεν ξεφεύγει από τα μοτίβα που έχουμε συνηθίσει τον Γουντι Αλεν. Μια κομεντί, μια γλυκόπικρη ιστορία 2 ζευγαριών που ψάχνουν τους εαυτούς τους και το κατι παραπάνω.

Ενδιαφέρουσα σαν ιστορία με ωραίο δέσιμο. Αλλα με αρκετές στιγμές βαρεμάρας και ανούσιας παπαρολογίας.

Δεν θα τη συνιστούσα στους Ινσομνιακs να τη δουν στον κινηματογράφο, αλλα βλέπετε αρκετά ευχάριστα με το ταίρι σας στο σαλόνι του σπιτιού.

Οσοι δεν θέλουν να τη δουν με το ταίρι τους και δεν εχουν καμια ιδιαίτερη προτίμηση στον Γουντι Αλεν, ας μη τη δουν καθόλου.

6.5/10

Δημοσ.

Η απόλυτη Μετριότητα, ακόμη και για woody allen. Και μήν αρχίσουν οι φανατικοί να λένε για φωτογραφία, για την οπτική που έδωσε στο λονδίνο, κτλ κτλ.

Τεχνικά όλες οι ταινίες του Allen είναι κορυφαίες , το ξέρουν όλοι, τελος.

Η συγκεκριμένη όμως είναι μία απλή μετριότητα, που σε κάνει να νομίζεις πως είναι μισοτελειωμένη.

Η watts, απλά Θεά.

Η Μάνα της, απλά σπαστική, ήθελα να τσιρίξω γύρω στα μισά της ταινίας.

5/10 μόνο και μόνο επειδή είναι ΑΛΛΕΝ, αλλιώς κάτω απο τή βάση 4/10

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...