Προς το περιεχόμενο

getElementById σε αλλο frame

bnvdarklord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύο τα σημεία που μπορείς να τσεκάρεις:

1) Να βάλεις αυτάκια στο id της στήλης (<td id='tdid'></td>)

2) Θα πρέπει το frame που καλείς τη συνάρτηση να φορτωθεί μετά από το frame με τους πίνακες, αλλιώς θα σου βγάζει μήνυμα στην error console ότι δε μπορεί να βρει το συγκεκριμένο id. Εναλλακτικά, τρέχεις τη συνάρτηση στο τέλος του δεύτερου frame. Κοίταξες αυτό που σου είπε ο parsifal;

Δημοσ.

Πέρνω αυτο το error

Uncaught exception: ReferenceError: Security error: attempted to read protected variable: getElementById

To κατω frame δεν μπορω να το τροποποιήσω, καθως ειναι σελίδα του router.

Δημοσ.

Πέρνω αυτο το error

Uncaught exception: ReferenceError: Security error: attempted to read protected variable: getElementById

To κατω frame δεν μπορω να το τροποποιήσω, καθως ειναι σελίδα του router.

Δημοσ.

Δηλαδή από οτι κατάλαβα δεν μπορώ να επεξεργαστώ το td επειδή είναι το frame απο αλλη σελίδα.

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το προσπεράσω αυτό;

Δημοσ.

Δηλαδή από οτι κατάλαβα δεν μπορώ να επεξεργαστώ το td επειδή είναι το frame απο αλλη σελίδα.

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το προσπεράσω αυτό;

Δημοσ.

Όχι επειδή είναι από άλλη σελίδα απλά, επειδή είναι από άλλο domain.

Και, όχι, νομίζω πως με σκέτη Javascript δε μπορείς να το παρακάμψεις. Εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων, όπως π.χ. να διαθέτεις tweakable router που να δίνει πρόσβαση στο filesystem του, να ανεβάσεις εκεί τον HTML+JS κώδικά σου και να τον σερβίρει πλέον ο ίδιος ο router, οπότε θα προκύπτει κοινό domain για τα documents.

Δημοσ.

Όχι επειδή είναι από άλλη σελίδα απλά, επειδή είναι από άλλο domain.

Και, όχι, νομίζω πως με σκέτη Javascript δε μπορείς να το παρακάμψεις. Εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων, όπως π.χ. να διαθέτεις tweakable router που να δίνει πρόσβαση στο filesystem του, να ανεβάσεις εκεί τον HTML+JS κώδικά σου και να τον σερβίρει πλέον ο ίδιος ο router, οπότε θα προκύπτει κοινό domain για τα documents.

Δημοσ.

Να καταγραψω καποια στοιχεία απο το router(SNR, Atten Speed κτλ) και να φτιαξω καποια στατιστικά. Εχω φτιαξει 2 frames ενα που θα φαινονται τα στοιχεία και θα εχει καποιο κουμπί Εναρξη καταγραφής, και το αλλο ειναι η σελίδα του router με τα στατιστικά. Ομως εφοσον ειναι σε αλλο domain, τουλάχιστον με javascript δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Δημοσ.

Να καταγραψω καποια στοιχεία απο το router(SNR, Atten Speed κτλ) και να φτιαξω καποια στατιστικά. Εχω φτιαξει 2 frames ενα που θα φαινονται τα στοιχεία και θα εχει καποιο κουμπί Εναρξη καταγραφής, και το αλλο ειναι η σελίδα του router με τα στατιστικά. Ομως εφοσον ειναι σε αλλο domain, τουλάχιστον με javascript δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...